Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Muzzi Ozcan @Muzziozcan 6h6 hours ago
Morgan Schneiderlin talks are in advance stage will be announced in the coming few days . It's decision time for Schneiderlin either A or B
Ima i ovo ako koga zanima
Muzzi Ozcan @Muzziozcan 7h7 hours ago
أشكركم على بث بياني حول الاسترليني الانتقال إلى مانشستر سيتي
Morgan Schneiderlin talks are in advance stage will be announced in the coming few days . It's decision time for Schneiderlin either A or B
Ima i ovo ako koga zanima
Muzzi Ozcan @Muzziozcan 7h7 hours ago
أشكركم على بث بياني حول الاسترليني الانتقال إلى مانشستر سيتي
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
@MuzziOzcan
@piersmorgan who would you like to see at Arsenal ?
Ono prethodno sto se tiče Morgana ne mora značiti za nas da je vezano, jer evo Ozcan pita Piersa i msm da nije Morgan to navodno veliko pojačanje, msm da ce u Spurse ili Man. Utd.
aBd da nam dodje wc pojacanje u vidu napadača
Ono prethodno sto se tiče Morgana ne mora značiti za nas da je vezano, jer evo Ozcan pita Piersa i msm da nije Morgan to navodno veliko pojačanje, msm da ce u Spurse ili Man. Utd.
Arsenal nije poslao nijednu ponudu za Snajderlina pa je tesko ocekivat da on zavrsi bilo gdje osim u Unitedu
A.F.C. Bournemouth!
Ja ne znam je li on stavrno blesav da ne razumije sta mu pises ili je toliko bezobrazan da se samo pravi da ne razumije!?!?
Pa i sam sam rekao da sam za dolazak Morgana ali sam repliciro na tvoju pricu kako je Schniderlin provjeren igrac a Lacasette macak u vreci.
Oba su rizik ali vredi pokusati zato sto obecavaju da su za velike stvari sto opet ne mora nista da znaci kao i milion primjera sto su obecavali pa nestali, toliko...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa i sam sam rekao da sam za dolazak Morgana ali sam repliciro na tvoju pricu kako je Schniderlin provjeren igrac a Lacasette macak u vreci.
Oba su rizik ali vredi pokusati zato sto obecavaju da su za velike stvari sto opet ne mora nista da znaci kao i milion primjera sto su obecavali pa nestali, toliko...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Nego, jesi li vidio kako su nasi fini prema Mustafi otkako je kokosare stavio na ignore zbog uvreda?AA23 je napisao/la:@MuzziOzcan
Neki napadac je u pitanju, tj. ofanzivac. Mozda cak Cavani.
Artetitis je napisao/la:Nego, jesi li vidio kako su nasi fini prema Mustafi otkako je kokosare stavio na ignore zbog uvreda?AA23 je napisao/la:@MuzziOzcan
aBd da nam dodje wc pojacanje u vidu napadačaBecka skola.
Neki napadac je u pitanju, tj. ofanzivac. Mozda cak Cavani.
Koji god da je bice mi drago
Sad gledam sve igrače ybo majku i svi su mi dragi pa i Giroud onaj kad vidim onako, jedva cekam sezonu nadajuci se da ce proigrati svi najbolje kako mogu ali se nadam novom napadaču jer 3 sezone igramo sa istim napadačem i ne mijenja se stvar..
Al opet nova sezona nova uzbudjenja, volio bi da osvojimo EPL i bio bi presretan kad bi Giroud cak bio najbolji ali ne moze biti i to je belaj...
Ali eto opet, nadam se novom napadaču i aBd da budemo ozbiljni sljedeći sezone, puno pameti Wengeru i da odigramo svaki mec dostojno, da igra bude dostojna imena Arsenal.
@Artetitis
Jesam
Lacazette, Schneiderlin ili Cavani. O kome se sad radi?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Samo da nije Higuain... Kazu Arsenal iznajmio bilborde po cijelom Londonu gdje za 2 sata kosta 40k. Navodno se sprema reklama za novo pojacanje a sigurno zbog cijene nece za nekog bezveze da iznajmljuju.
Cavani, Benzema, Vidal, Schnidarlin, Lacasette... Bilo ko da dodje ima da mi bude drago, svi osim Pipita...
Cavani, Benzema, Vidal, Schnidarlin, Lacasette... Bilo ko da dodje ima da mi bude drago, svi osim Pipita...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Bilbordi koštaju 40 k 2 sata ? Volio bi da radim u toj marketinškoj kući definitivno 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Tu glupost je prosula neka fb stranica, i ja sam procitao. I pisalo je 40k funti 1 sat 
Evo par ludih imena, mimo već spomenutih Benzeme, Cavanija i Ladevedea:Gunner4 je napisao/la:Kazu Arsenal iznajmio bilborde po cijelom Londonu gdje za 2 sata kosta 40k. Navodno se sprema reklama za novo pojacanje a sigurno zbog cijene nece za nekog bezveze da iznajmljuju.
Ibrahimović (spominje se da bi mogao otići, spominje se Milan, ali Arsenal je 100 puta atraktivnija lokacija + liga koju Ibrakadabra još nije preorao),
Di Maria (vrhunski igrač, nama bi super došao jedan ljevak koji je prirodno krilo),
Kane (čisto da podjebavamo kokošare + imao odličnu sezonu, ima dobro kretanje, pravi fox-in-the-box),
Reus (jest da je rekao da ostaje vjeran Borussiji, ali...slatka je Liga prvaka + njemački štih u svlačionici),
Müller (čovjek sa nevjerovatnom prostornom inteligencijom, što kažu Raumdeuter, možda jednog dana i najbolji strijelac SP svih vremena),
Agüero (dobro, ovo je već čisto ludilo).
Di maria, jer nemamo ljevaka dovoljno 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Re: RE: Re: Arsenal - Transferi
Draxler!Artetitis je napisao/la:Evo par ludih imena, mimo već spomenutih Benzeme, Cavanija i Ladevedea:Gunner4 je napisao/la:Kazu Arsenal iznajmio bilborde po cijelom Londonu gdje za 2 sata kosta 40k. Navodno se sprema reklama za novo pojacanje a sigurno zbog cijene nece za nekog bezveze da iznajmljuju.
Ibrahimović (spominje se da bi mogao otići, spominje se Milan, ali Arsenal je 100 puta atraktivnija lokacija + liga koju Ibrakadabra još nije preorao),
Di Maria (vrhunski igrač, nama bi super došao jedan ljevak koji je prirodno krilo),
Kane (čisto da podjebavamo kokošare + imao odličnu sezonu, ima dobro kretanje, pravi fox-in-the-box),
Reus (jest da je rekao da ostaje vjeran Borussiji, ali...slatka je Liga prvaka + njemački štih u svlačionici),
Müller (čovjek sa nevjerovatnom prostornom inteligencijom, što kažu Raumdeuter, možda jednog dana i najbolji strijelac SP svih vremena),
Agüero (dobro, ovo je već čisto ludilo).
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Pa ionako smo znali da ne navija za Arsenalanell je napisao/la:Seamen mjenjaj nick
Hajde hvala Bogu, zaobiđe nas još jedan prosječan igrač.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ko će sad čitati 20 stranica BBBa i Seamena o Wengeru, Schneiderlinu...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Valjda su vidjeli i oni više da samo dovodimo samu kremu fudbala. Nema više polovnjaka.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Očekivano
Wenger nije htio da iskešira 30 milki. Dakle,on će snositi posljedice kad i ako se Koka povrijedi.
Wenger nije htio da iskešira 30 milki. Dakle,on će snositi posljedice kad i ako se Koka povrijedi.
A.F.C. Bournemouth!
- Schneiderlin
- Kontakt:
normalno,krema su kokelin,arteta i flamini,s njima cigan misli napast titulutopnik1 je napisao/la:Valjda su vidjeli i oni više da samo dovodimo samu kremu fudbala. Nema više polovnjaka.
sredi mi to kod admina,vrlo rado ću promijeniti u stari nik ako dopusteanell je napisao/la:Seamen mjenjaj nick
VOAJER CIGANE MRŠ IZ KLUBA
Dobro, da budem iskren, i meni je krivo što Schneiderlin nije došao kod nas. Perfektan igrač za naš fudbal, makar je nedokazan u velikom klubu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.