Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Legenda

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ma samo nek' je Harun otišao, on kad ode naša košarka će procvjetati 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tužno je da moraš vrijeđati jednog da bi uzdigao drugog. Mirza je samo jedan u nizu evropskih košarkaša koji su u NBA uglavnom skupljali garbage time i ništa više. Nama je i to bilo ogromno jer smo sportski izuzetno neuspješna nacija, pa nam je veliko i ono što je u svijetu sporta normalno.pinoglavi je napisao/la:Nakon Mirze, Mirza je naš najveći igrač. Dosegao je da ode prvi u NBA, da usreći sve nas koji smo ga ostajali gledati, da daje sve od sebe u dresu reprezentacije do ovog ciklusa. I naravno na sve to se propisno popišao i sve najgore mu želim, ali smiješno je predstavljati da Mirza nije ništa dao za nas. Grbavi balavac treba glavu pognuti kada prodje kraj Mirze Teletovića.
Ponovo zauzimate strane bez sagledavanja činjenica. Mirza je napravio mnogo grešaka u ovom ciklusu, a ovaj okršaj sa Džananom je samo šlag na tortu, i bez ovoga sa Musom je zaslužio sve moguće kritike za njegov odnos prema reprezentaciji. Mulaomerović kakav je da je, selektor je i moraš ga poštovati, posebno na terenu i pred punom dvoranom. Sve to utiče na kompletnu ekipu, na publiku i daje veoma lošu sliku.
Što se tiče samog okršaja Muse i Teletovića, šta god da se desilo, Mirza nije smio onako reagovati, ispred sebe ima klinca kojem je idol i on kao veteran treba da istrpi te bubice, pa da ih kasnije rješava u četiri oka. Džananu ću uvijek oprostiti zbog godina, čak mi se i sviđa što je drzak, kao takav će imati mnogo veće šanse da uspije u karijeri, a Mirza ga mora ispratiti.
Opet ponavljam, nema potrebe da vrijeđaš Džanana, to je dijete od 17 godina koje će kad tad naučiti lekciju. Pravi krivac za ovaj fijasko i kompletnu (lošu) situaciju u savezu se ovoga puta provukao, ali vrlo brzo će on ponovo pokazati pravo lice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad njih nije sramota kurcit se i udarat se po parketu nije ni mene sramota vrijedjati. Balavac obicni misli da je svu pamet svijeta pokupio a ovdje se uzdize u visine MarkovicaKajzer10 je napisao/la:Dobro, jel vas vise sramota momka ovako vrijedjati? Ok nekog nazivati seljacinom ali ovo 'grbo' prelazi sve granice normalnog i moras biti gov.no yebeno od covjeka da nekog tako hinjski vrijedjas.pinoglavi je napisao/la: Nakon Mirze, Mirza je naš najveći igrač. Dosegao je da ode prvi u NBA, da usreći sve nas koji smo ga ostajali gledati, da daje sve od sebe u dresu reprezentacije do ovog ciklusa. I naravno na sve to se propisno popišao i sve najgore mu želim, ali smiješno je predstavljati da Mirza nije ništa dao za nas. Grbavi balavac treba glavu pognuti kada prodje kraj Mirze Teletovića.
@virtual ne stajem ja na stranu nego su mi obojica krivi i pogotvo ne uzdizem nekog drugog, to sto sam napisao je samo cinjenica. I hocu ga vrijedjat, iscekujem utakmicu vise nego Bajram, prestojim svih 40min, sjeban zbog poraza da bi mi se dirlije na kraju pobili. Ma mars svi
Nad tobom sunce najljepše sja
Raonffa je napisao/la:Ma samo nek' je Harun otišao, on kad ode naša košarka će procvjetati
"We need to suffer. And we need to fight."
Kasnio na pripreme i došao nespreman, što ne bi kasnio i na press konferenciju. Kakvo pišanje kapitena. Tužno.
I Rudy Fernandez je uvijek bio drzak, pa sad ne postoji Europska dvorana u kojoj nije izviždanVirtu4l je napisao/la:Što se tiče samog okršaja Muse i Teletovića, šta god da se desilo, Mirza nije smio onako reagovati, ispred sebe ima klinca kojem je idol i on kao veteran treba da istrpi te bubice, pa da ih kasnije rješava u četiri oka. Džananu ću uvijek oprostiti zbog godina, čak mi se i sviđa što je drzak, kao takav će imati mnogo veće šanse da uspije u karijeri, a Mirza ga mora ispratiti.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Neću ti nabrojati par legendi drugih država, jer mi je iskreno smiješno nas porediti sa drugim državama u sportu poslije svega što se desilo ove godine. Nabrojat ću ti nekoga ko mislim da je legenda bh sporta, Edin Džeko. Ili možda nije? Jer po logici po kojoj Mirza nije legenda, onda nije ni Džeko. Obojica su osvajali trofeje sa klubovima, dok im je najveći uspjeh u reprezentaciji plasman na veliko takmičenje. S tim da je Mirza uvijek imao mnogo lošiju ekipu oko sebe, i bio je bliže plasmanu u drugi krug tog velikog takmičenja, ali dobro to nije ni toliko bitno. Zamisli ee fol neke legende a nisu ništa osvojili sa reprezentacijomGefufna je napisao/la:Je li po tebi Mirza legenda bh sporta/kosarke? Ako da, nabroj mi jos par legendi drugih drzava u svijetu cisto da uporedimo i shvatimo sta se misli pod legenda.Donnie Darko je napisao/la:Koliko je tačno sportista uradilo nešto za ovu državu po ovoj "Šta je Mirza uradio za nas" logici?
Mada, sa druge strane Džeko nikada nije opsovao majku 17-godišnjem saigraču, ipak je to stepenica koja cijeli legende od ostalih. Ostalo je nebitno.
Jest se i Pars nasao da daje svoje cijenjeno misljenje, jakog mi patriote majko draga. U najmanju ruku glup post, ali mi je mrsko bilo sta analizirati i pisati nebuloze koje je doticni napisao.
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Ima li uzivo prijenos press konferencije ?
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa kad je ta konferencija?betrezengorbachev je napisao/la:Ima li uzivo prijenos press konferencije ?
EDIT: Sad je. Mirza ponesi se kao pravi kapiten i nemoj otići kao jado već kao osoba koju smo poznavali i volili. Budi ono što si bio do sad, legenda naša.
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 11 sep 2016, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
"U svlačionici se ništa nije desilo i to su apsolutne neistine"
Mula laže znači, ajmo dalje
Mula laže znači, ajmo dalje
Kasni Mirza šmekerski
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Al zato trpa trojke gdje god igraremA1 je napisao/la:I Rudy Fernandez je uvijek bio drzak, pa sad ne postoji Europska dvorana u kojoj nije izviždanVirtu4l je napisao/la:Što se tiče samog okršaja Muse i Teletovića, šta god da se desilo, Mirza nije smio onako reagovati, ispred sebe ima klinca kojem je idol i on kao veteran treba da istrpi te bubice, pa da ih kasnije rješava u četiri oka. Džananu ću uvijek oprostiti zbog godina, čak mi se i sviđa što je drzak, kao takav će imati mnogo veće šanse da uspije u karijeri, a Mirza ga mora ispratiti.
"Ostale su dvije minute, možemo pobijediti i na kraju sam vruće glave prišao Džananu i govorim mu "Sve je OK majstore, sve je super, samo se smiri, imamo do kraja 40 sekundi" i on meni kaže u nekom žaru, kao najmlađi igrač, i psuje mi i vrijeđa me".
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
'kad su oni seljaci, bit cu i ja' - to je rjesenje jel?pinoglavi je napisao/la:Kad njih nije sramota kurcit se i udarat se po parketu nije ni mene sramota vrijedjati. Balavac obicni misli da je svu pamet svijeta pokupio a ovdje se uzdize u visine MarkovicaKajzer10 je napisao/la:Dobro, jel vas vise sramota momka ovako vrijedjati? Ok nekog nazivati seljacinom ali ovo 'grbo' prelazi sve granice normalnog i moras biti gov.no yebeno od covjeka da nekog tako hinjski vrijedjas.pinoglavi je napisao/la: Nakon Mirze, Mirza je naš najveći igrač. Dosegao je da ode prvi u NBA, da usreći sve nas koji smo ga ostajali gledati, da daje sve od sebe u dresu reprezentacije do ovog ciklusa. I naravno na sve to se propisno popišao i sve najgore mu želim, ali smiješno je predstavljati da Mirza nije ništa dao za nas. Grbavi balavac treba glavu pognuti kada prodje kraj Mirze Teletovića.
@virtual ne stajem ja na stranu nego su mi obojica krivi i pogotvo ne uzdizem nekog drugog, to sto sam napisao je samo cinjenica. I hocu ga vrijedjat, iscekujem utakmicu vise nego Bajram, prestojim svih 40min, sjeban zbog poraza da bi mi se dirlije na kraju pobili. Ma mars svi
To da je balavac, umisljen je ok za reci i svako ima svoje misljenje ali nazivati nekog grbom je isto kao invalida hinjski nazivati invalidom.
Ne znam koji je vama vrag?
Mirza je legenda bh. kosarke, bez dileme.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 11 sep 2016, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
Joj Teleta, ispade mirotvorac.. 
Ako neko ima Emira Delića u raji, ima uživo press na profilu
Ne znam, ali ja malo više cijenim Džekine uspjehe u Njemačkoj i Engleskoj nego Teletovićeve u Španiji, ipak je to kvalitativno level ispod onog najboljeg, dok je Džeko igrao u top levelu.Donnie Darko je napisao/la:Nabrojat ću ti nekoga ko mislim da je legenda bh sporta, Edin Džeko. Ili možda nije? Jer po logici po kojoj Mirza nije legenda, onda nije ni Džeko. Obojica su osvajali trofeje sa klubovima, dok im je najveći uspjeh u reprezentaciji plasman na veliko takmičenje. S tim da je Mirza uvijek imao mnogo lošiju ekipu oko sebe, i bio je bliže plasmanu u drugi krug tog velikog takmičenja, ali dobro to nije ni toliko bitno. Zamisli ee fol neke legende a nisu ništa osvojili sa reprezentacijom
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Budi malo konkretniji Teletovicu, stipu te hercegovacke fazone 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.