tako i ja cuo...Isnar je napisao/la:gradskim vlastima jednostavno nije u interesu da Sloboda bude dobar klub, i u Tuzli se u zadnje vrijeme desavaju jako cudne stvari...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
Ne budimo smiješni.. tako će završiti svaki stranac danas sutra koji zauzme bilo kakav stav u klubovima RS-a(možda ne Borca). Naravno da mi nije drago što se desilo,ali to još jednom dokazuje kakav je to klub. Nije Josip ništa bezze ukidao.ja sam je napisao/la:ne kontam te, majke mi... tebi drago sto su prebili momka? znas ga? nesto ti skrivio?suntu jeu je napisao/la:Neka su ga prebili,baš mi je drago. Još bi mi bilo draže da se ova vijest proširi,pa da se jednom u kraj stane tim seoskim klubovima.
ili ti je drago sto "mi" ne tucemo svoje, pa su oni gori od nas???
imal neki smajli koji ocituje povracanje???
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 19 apr 2010, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
- elninho_resTO
- Kontakt:
al nije mi jasno kako ce prebit covjeka,i to samo sto je stranac,nekom igracu s nasih prostora nebi imali m.da pric....primitivizam ...a nisu ljudi u pozicijii da nam daju vise mjesta pa sta,neka grade stadion bice sljedece godine vise,u tuzlu po pobjedu
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Neka su ga prebili,baš mi je drago.suntu jeu je napisao/la:Ne budimo smiješni.. tako će završiti svaki stranac danas sutra koji zauzme bilo kakav stav u klubovima RS-a(možda ne Borca). Naravno da mi nije drago što se desilo,ali to još jednom dokazuje kakav je to klub. Nije Josip ništa bezze ukidao.ja sam je napisao/la:ne kontam te, majke mi... tebi drago sto su prebili momka? znas ga? nesto ti skrivio?suntu jeu je napisao/la:Neka su ga prebili,baš mi je drago. Još bi mi bilo draže da se ova vijest proširi,pa da se jednom u kraj stane tim seoskim klubovima.
ili ti je drago sto "mi" ne tucemo svoje, pa su oni gori od nas???
imal neki smajli koji ocituje povracanje???
onda nemoj pisati nesto sto ne mislis...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ja bi volio da se nase udruzenje naprvai malo otvorenije naruodu i to da se naravi u nekom vecem kaficu i to tako da bude ko bar odes na kafu kupis sal majicu a usput slusas mahalske price i vidis istoriske slike i to onako ko sto su horde napravile mislim ovo je ekstra ali bi ovako bilo jos bolje
Sjecali se ko oni navijacki novina trebalo bi se ono opet pokrenut bilo je ono jedno vrjeme
Sjecali se ko oni navijacki novina trebalo bi se ono opet pokrenut bilo je ono jedno vrjeme
svoj ti pos'o !
10 у првенству " 3 у &. $ " $ " у & " 2009. $Željovac je napisao/la:Glupo je ovo računanje da 1170 minuta nismo poraženi, obzirom da se porazi ne dešavaju u minuti, kao golovi. Makar bilo opasnije tako reći nego 13 utakmica. (10 u prvenstvu, dvije u kupu, koja je 13.?)
& ": $ $ - " 0-0
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Meni nije samo jasno šta ste vi očekivali? Ja i dalje vjerujem da su čobani samo čobani. Bez poznavanja istorije,raznih kultura,bez edeba,itd.. nije nikakvo čudo što se kaska u vremenu već deceniju i pol.
Nove majice
Nove majice kratkih rukava bit će sutra u prodaji u prostoriji na sjevernoj tribini u terminu od 18:00 do 20.30..Veličine M, L, XL i XXL...Cijena majice je 20 KM...Posto mnoge zanima info za šalove neće ih biti još ali ubrzo bi trebali...
http://img18.imageshack.us/i/novemajice.jpg/
Nove majice kratkih rukava bit će sutra u prodaji u prostoriji na sjevernoj tribini u terminu od 18:00 do 20.30..Veličine M, L, XL i XXL...Cijena majice je 20 KM...Posto mnoge zanima info za šalove neće ih biti još ali ubrzo bi trebali...
Zadnja izmjena: nedaTM87, dana/u 19 apr 2010, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Razumijemo mi i latinicu.tm84 je napisao/la:10 у првенству " 3 у &. $ " $ " у & " 2009. $Željovac je napisao/la:Glupo je ovo računanje da 1170 minuta nismo poraženi, obzirom da se porazi ne dešavaju u minuti, kao golovi. Makar bilo opasnije tako reći nego 13 utakmica. (10 u prvenstvu, dvije u kupu, koja je 13.?)
& ": $ $ - " 0-0
Nove majice, 20 KM. Bilo bi dobro da kupite jer time podrzavate rad Udruzenja. Vise na linku.
http://themaniacs.org/tm87/vijesti/42-n ... niar-.html
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- TheManiacs
- Kontakt:
hvala, trebace mi...Virtu4l je napisao/la:ja sam je napisao/la:imal neki smajli koji ocituje povracanje???
sejvovan
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
joj ja se ponado da nisu one svjetloplave sa kragnom kad one budu ako budu prvi sam a sutr<a bi mogo ovo uzet poslje skolenedaTM87 je napisao/la:Nove majice
svoj ti pos'o !
- elninho_resTO
- Kontakt:
imal neki link sa svim zeljinim proizvodima,ne samo maicam trazio sam na maniaci.org al nisam pronasao.nedaTM help....sloboda-zeljo 1-1 , a slavija sta ce seljaci (primitivizam)
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
ima sa majicama ovim, malo starijim majicama, salovima, kacketima i kapama ako na to mislis...elninho_resTO je napisao/la:imal neki link sa svim zeljinim proizvodima,ne samo maicam trazio sam na maniaci.org al nisam pronasao.nedaTM help....sloboda-zeljo 1-1 , a slavija sta ce seljaci (primitivizam)
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
- elninho_resTO
- Kontakt:
da nato sam mislio,ako moze et bio bih zahvalan...?
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- TheManiacs
- Kontakt:
Pa sta ce ti slikee kad' je to sve prodato ?elninho_resTO je napisao/la:da nato sam mislio,ako moze et bio bih zahvalan...?
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Kupujem kacket TM87 ili bar sal, pa ako neko hoce prodati nek javi na ppnedaTM87 je napisao/la:ima sa majicama ovim, malo starijim majicama, salovima, kacketima i kapama ako na to mislis...elninho_resTO je napisao/la:imal neki link sa svim zeljinim proizvodima,ne samo maicam trazio sam na maniaci.org al nisam pronasao.nedaTM help....sloboda-zeljo 1-1 , a slavija sta ce seljaci (primitivizam)
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
tesko da ce ko prodatTihi je napisao/la: Kupujem kacket TM87 ili bar sal, pa ako neko hoce prodati nek javi na pp
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 19 apr 2010, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin i 11 gostiju.