PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
FK Sloboda nije isplatila Davuda, zbog toga neće dobiti licencu.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
PipiDugaCarapa je napisao/la:FK Sloboda nije isplatila Davuda, zbog toga neće dobiti licencu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Jel rano da počnemo podje.bavanja u vezi kupa ??

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
rano jearelinho je napisao/la:Jel rano da počnemo podje.bavanja u vezi kupa ??![]()
Jasta je,istrosit ce se sve moguce uvrede..nece biti zanimljivoarelinho je napisao/la:Jel rano da počnemo podje.bavanja u vezi kupa ??![]()
Dobar par,ocekujem pun Tusanj i Grbavicu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
PipiPipiDugaCarapa je napisao/la:FK Sloboda nije isplatila Davuda, zbog toga neće dobiti licencu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Beduin
- Kontakt:
S kakve cuke si se ti skotrljao na asfalt, covjece smeteni!?shzna je napisao/la:Sa vama tuzlacima samo prosto i nikako drukčije. Nemojte mi se praviti cvjećke tu, a pišete sve i svašta.wobly92 je napisao/la:E stvarno si paćenik kad moraš za takvim stvarima potezat. Ako ne znaš drugačije, jado jadni, nemoj nikako.shzna je napisao/la: Nisam upratio, kad se to tvoja zena javila?
Da prevedem - koji superljepak koristis da zalijepis opanke za asfalt, da ti mozemo i gubicu zalijepiti?
Ja degena, covjece dragi, ne znaju se prepucavati, zaj3bavati, nasaliti na neciji racun pa zenu covjeku psuju. Svaka cast gradjanine, pa opet neka pojedinci ovdje direktno omalovazavaju tuzlake...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vugdalić: Ne može nas proći niko u dvije utakmice
Kakav debil, ovako je i govorio da niko ne moze odnijeti tri boda sa tusnja.
MIRZA RASCIC !
Ajde ne seri Željo je odnio bodove više sretno neg spretno.scooty11 je napisao/la:Vugdalić: Ne može nas proći niko u dvije utakmice
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
A zasto je debil, zato sto ima svoje misljenje i vjeruje u tim za koji radi i bori se?scooty11 je napisao/la:Vugdalić: Ne može nas proći niko u dvije utakmice
Da imas imalo postovanja prema toj sportskoj i ljudskoj velicini sam bi sebi samar opalio, nazvao BH Telecom i otkazao internet te se citabima posvetio, neznalice vrla.
075 ❤
075 ❤
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Zasluzeno smo odnijeli pobjedu, ista je trebala biti ubijedljivija da je sudija sudio kako treba te dosudio penal nad Bekrićem i onom vašem mesaru dao crveni karton kada je trebalo. Ni uz pomoć sudija nam ništa niste mogli, to je fakt.DoeTz je napisao/la:Ajde ne seri Željo je odnio bodove više sretno neg spretno.scooty11 je napisao/la:Vugdalić: Ne može nas proći niko u dvije utakmice
@Beduin
Je li ti i @solinas degen? On je pozivao na spaljivanje Sarajeva, ponovo zapaljenu Grbavicu i nestanak Sarajlija?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- Probisvjet
- Kontakt:
Daj bona pipi smiri se jbg.PipiDugaCarapa je napisao/la:Zasluzeno smo odnijeli pobjedu, ista je trebala biti ubijedljivija da je sudija sudio kako treba te dosudio penal nad Bekrićem i onom vašem mesaru dao crveni karton kada je trebalo. Ni uz pomoć sudija nam ništa niste mogli, to je fakt.DoeTz je napisao/la:Ajde ne seri Željo je odnio bodove više sretno neg spretno.scooty11 je napisao/la:Vugdalić: Ne može nas proći niko u dvije utakmice
@Beduin
Je li ti i @solinas degen? On je pozivao na spaljivanje Sarajeva, ponovo zapaljenu Grbavicu i nestanak Sarajlija?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Koliko ste bljuvotina izvalili na racun Tuzle,i svih tuzlaka i to je cini mi se malo.PipiDugaCarapa je napisao/la:Zasluzeno smo odnijeli pobjedu, ista je trebala biti ubijedljivija da je sudija sudio kako treba te dosudio penal nad Bekrićem i onom vašem mesaru dao crveni karton kada je trebalo. Ni uz pomoć sudija nam ništa niste mogli, to je fakt.DoeTz je napisao/la:Ajde ne seri Željo je odnio bodove više sretno neg spretno.scooty11 je napisao/la:Vugdalić: Ne može nas proći niko u dvije utakmice
@Beduin
Tudje vidis /te a nije ni tvoja avlija bas cista.
Kazete gadjalo vas se ciglama....
A ko je koga prije toga gadjao ciglama na Grbavici. ..komadima betona. ....skandirao cetnici i pljuvao po kapiji. ...bio cuo vidio dozivio.....
I kada vam se vrati istom mjerom kukate na sva usta.picko
BH Telecom? Pa ko jos taj lopovluk od interneta koristi, 10 godina sam korisnik HS HKB, bhtelecom zaostali internet i najskupljiBeduin je napisao/la:A zasto je debil, zato sto ima svoje misljenje i vjeruje u tim za koji radi i bori se?scooty11 je napisao/la:Vugdalić: Ne može nas proći niko u dvije utakmice
Da imas imalo postovanja prema toj sportskoj i ljudskoj velicini sam bi sebi samar opalio, nazvao BH Telecom i otkazao internet te se citabima posvetio, neznalice vrla.
MIRZA RASCIC !
- Beduin
- Kontakt:
De ba Azjea, pusti sad tu pricu. Ja sam se ogradio od Solinasevog psovanja i vrijedjanja Sarajeva, to i ti znas, i svako psovanje zene, majke, porodice, pozivanja na ubistvo mi je degensko. Medjutim, Solinas nikad ovdje nije tek tako uletio i poceo psovati forumase mater, nazivati mu zenu kurvom i slicno, a nekoliko njih u inat to rade svaki put jer znaju gdje je on najranjiviji, tako pacerski i malogradjanski provociraju i onda ocekuju da ih isti gadja cvijecem.PipiDugaCarapa je napisao/la:Zasluzeno smo odnijeli pobjedu, ista je trebala biti ubijedljivija da je sudija sudio kako treba te dosudio penal nad Bekrićem i onom vašem mesaru dao crveni karton kada je trebalo. Ni uz pomoć sudija nam ništa niste mogli, to je fakt.DoeTz je napisao/la:Ajde ne seri Željo je odnio bodove više sretno neg spretno.scooty11 je napisao/la:Vugdalić: Ne može nas proći niko u dvije utakmice
@Beduin
Ne branim ja Solinasa, ne podrzavam njegovo psovanje, ali bode u oci npr. ovaj Sznin post i nazivanju mu zene kurvom, nicim izazvan. Zeljno iscekujem odgovor: kakav ljepak koristi!?
Scooty - taman, kad iskljucis net imaces vise vremena i da radis na logickom zakljucivanju. Od svega izrecenog, vrlo je bitno koji internet koristis.
075 ❤
075 ❤
SansE za prolazak dalje su 60-40 za Zelju.
Sloboda dobar tim I nadam se da ce ici u Europu ali kup je nas, nek se ganjaju za titulu ako im I to ne uzmemo.
Sloboda dobar tim I nadam se da ce ici u Europu ali kup je nas, nek se ganjaju za titulu ako im I to ne uzmemo.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Bitno je, jer ispade da ti reklamiras BH Telecom, **** te on u supak, ko god ima to sranje je budala !!!
MIRZA RASCIC !
- Beduin
- Kontakt:
De prvo razmuti secer i vodu, sjedi na stolicu pa da ti Beduin rekne koji internet koristi. J3bli te svi ovi sheici koje stitim u supak + ova kamila sa avatara.scooty11 je napisao/la:Bitno je, jer ispade da ti reklamiras BH Telecom, **** te on u supak, ko god ima to sranje je budala !!!
075 ❤
075 ❤
Znaci preko 1,5 miliona stanovnika ove drzave su budale,a ti pametan.scooty11 je napisao/la:Bitno je, jer ispade da ti reklamiras BH Telecom, **** te on u supak, ko god ima to sranje je budala !!!
B.B.B.-pa ti kontaj sta sam napisao
Bolan Budalo Blentava bbbsolinas je napisao/la:B.B.B.-pa ti kontaj sta sam napisaoscooty11 je napisao/la:Bitno je, jer ispade da ti reklamiras BH Telecom, **** te on u supak, ko god ima to sranje je budala !!!![]()
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.