Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da li ce dobiti Gigovic kakve sankcije za onu lakrdiju
Crni Cerak 🐦⬛
Daj Boze, prije ce Slobodu kaznit zbog napustanja utakmice, tako ce svima biti sve dok budemo sutili
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Jasta ce ,kao sto su i Sarajevo kaznili,kakva crna kazna Gigovicu,dobice jos nagradu
svrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 12:43Neimari Zenica - Željo, futsal play off za prvaka BiH.
https://www.facebook.com/share/v/197c6A ... tid=qi2Omg
Ni da čestitaš prijatelju

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Vjerovatno da hoce, tipujem da ce ga staviti da sudi jednu utakmicu finala Kupa.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kone zar i ovde petica
Ne vjerujem, Vico i Beus ce ga skloniti da sudi europske utakmice.
🔴⚫️
Napisite na telegramu vi znate, da nije bojkot? Ili je ipak karamarko povrijeđen, malo vas je to zajebalo.. A gore da se nadovezem da je ovo za mepas i sturm graz smijesno. To isto da ja kazem pojedini vasi clanovi bili na tekmama OFK-a jer imaju istog ‘dobavljaca’ za razne stvari grupe ispade da ste vi dobri? Gluposti.
Fk Željezničar.
Nije lik nego djevojka koliko sam upucen
Neka tinejdzerka pala unesvjest
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Noke s manijacima svi hoce da se druza, a ni sa kim nemaju zvanicna prijateljstva
Imas ti u Grazu na tribinama i Bosnja koji vole Zelju
To nije nista cudno i s njima i treba da se grade neki odnosi
Nadam se jednog dana da ce Zeljeznicar i Sturm opet ostvariti neke saradnje
Nije to samo Ivica, tu je i bivsi reprezentativac Muratovic koji je igrao za Zelju i Sturm, a bio je dvije, tri godine i glavni skaut Sturma
Imas ti u Grazu na tribinama i Bosnja koji vole Zelju
To nije nista cudno i s njima i treba da se grade neki odnosi
Nadam se jednog dana da ce Zeljeznicar i Sturm opet ostvariti neke saradnje
Nije to samo Ivica, tu je i bivsi reprezentativac Muratovic koji je igrao za Zelju i Sturm, a bio je dvije, tri godine i glavni skaut Sturma
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma ja najlakse sklepati parole pa sta pogodi pogodi. U svakom slucaju moze jedna eventualno 2 osobe napraviti parolu ali za koreografiju treba vise zato smo vidjeli hiljadu parola bez koreografije veliki strah vlada da se opet ne proda citava koreografija.Zutti je napisao/la: ↑28 apr 2025, 12:36Rokamo obje verzija pa koja pogodi![]()
Više je dignuta zbog toga ko ju je dizao za sebe nego zbog bilo čega drugog, vaša situacija je samo poslužila kao inspiracija, bar ja to tako vidim.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Jednom izblebetana koreografija naspram jedno 5, uključujući i jučerašnju. I onda strah od njih. Delulu
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Možemo i mi sad reći da je vaša koreografija ošmekana jer je odmah na drugoj strani dignuto "još jedna mitomanska bajka...", pa sad to nekako povezivati... Znaš dobro na šta ti aludiram. Ima li smisla? Možda i ima samo mi nemamo mašineriju da to progura po portalima kao neku epsku pobjedu. Bitno je da mi i vi znate, yebo javnost.Pact1921 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 17:54Ma ja najlakse sklepati parole pa sta pogodi pogodi. U svakom slucaju moze jedna eventualno 2 osobe napraviti parolu ali za koreografiju treba vise zato smo vidjeli hiljadu parola bez koreografije veliki strah vlada da se opet ne proda citava koreografija.
Prošli derbi ste dobili, jučer izgledali preloše u svim segmentima, priznajte poraz i da idemo dalje.

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Gdje god bili…
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Mogu li ja nastaviti?

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Sabrana djela prskanja
Sad kad znamo narednih osam sezona kako će biti moleš slobodno ključati temu. A vi samo šutite i po proplosti se gađajte ko je koga zayebao. Za to vrijeme Borac će uzimati titule
- PeppermintSA
- Kontakt:
Pita se skretničar kako u Zvezdu koja igra LŠ i ima 70 miliona eura budžet zaluta neki Afrikanac, a ne zaluta u melju koji je u rangu posusja i koji će se iduće sezone ponovo boriti za opstanakRailwayman30 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 14:17Nama skauting tim ne radi od dovodjenja Visce. Pa majka mi stara kako to da kod nas nikada ne zaluta neki afrikanac(zvezda i partizan rade odlican posao u tome). Nije sramota pitati,ali je sramota ostati glup.

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAZIN, HeavyBassBlues, Truba1905burazeru i 20 gostiju.