Ja sam im dao vise nego sto ce vecina ovdasnjih forumasa zaraditi za cijeli zivot ali od tada vise nikada ni feninga od mene nece dobiti.Hajdeee je napisao/la: ↑04 jun 2025, 15:03Onog momenta kada su ustupili telefonske humanitarne brigjeve, svoje, da se vrse uplate na raczn zeljeznicara, od mene marke vide dobiti nece, i izgubili su bili kakav kredibilitet.luckystrike je napisao/la: ↑04 jun 2025, 14:56Sram te i stid bilo!
Jedna od rijetkih svijetlih tačaka ovog društva koja je nerijetko preuzimala na sebe obavezu države, spašavajući na samrti bolesne, pomažući stare, iznemogle, siromašne, u BiH i svijetu - Siriji, Palestini, Turskoj... ti se našao da ih nazivaš klošarima.
Haram ti bilo.
Zelis raditi dobra djela, sevaop...mozes i bez ovih.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ja ti garantujem buraz sa ovim sto cemo dovest na to sve dovesti stopera i ako je moguce Rogu ostavit , povratkom Saleta na teren tesko i sudije da bi nam šta mogle . Stvarno je igracina momak diktira tempo kakav ti treba ako treba sacuvat loptu zna ako treba ubraz igru zna , velika šteta je njegova povreda
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Samo velika kritika za Fan Shop i izbor u istom. Pa čovječe otisao neki dan s malcem, kupio njemu majicu 29KM hajd ok ali izbor.. Bukvalno jedna ili dvije majice na izboru.
Za odrasle isto tako, bas bas los izbor majica.. Kreativnost nikakva, kvalitet osrednji ili losiji a cijena ne bas mala. Najveca kritika je na kreativnost majica i izbor.
Mislim ja sam svakako naumio dres kupiti.. Ali eto možda bi uzeo i majicu neku sad za ljeta ali nista bas nista mi nije leglo.
Evo gledam i ove iz nove kolekcije sa te slike momaka.. Srednja žalost da ne kazem nesto grublje.
Za odrasle isto tako, bas bas los izbor majica.. Kreativnost nikakva, kvalitet osrednji ili losiji a cijena ne bas mala. Najveca kritika je na kreativnost majica i izbor.
Mislim ja sam svakako naumio dres kupiti.. Ali eto možda bi uzeo i majicu neku sad za ljeta ali nista bas nista mi nije leglo.
Evo gledam i ove iz nove kolekcije sa te slike momaka.. Srednja žalost da ne kazem nesto grublje.
Apsolutno. Fan shop radi ocajno.nokee je napisao/la: ↑04 jun 2025, 15:25Samo velika kritika za Fan Shop i izbor u istom. Pa čovječe otisao neki dan s malcem, kupio njemu majicu 29KM hajd ok ali izbor.. Bukvalno jedna ili dvije majice na izboru.
I treba reci kako jeste. I ove 4 majice koje najavljuju, su bas, bas lose.
Ja ne znam ko im radi ove dizajne ali ovo je...
- FKS -
Sta kazu Meijers zavrsen, ode lik u Afriku
Nas pitar novi trener dinama
- luckystrike
- Kontakt:
Nazvao si ljude iz pomozi.ba klošarima, a toliko su dobra uradili kako lokalno tako i po svijetu, i tolike milione prebacili a da nikad za 12-13 godina nije bilo ni najmanjeg skandala.osam je napisao/la: ↑04 jun 2025, 15:10Zaboravio si navesti narkomane sa juga sugavice. Jel to haram ili im halalisluckystrike je napisao/la: ↑04 jun 2025, 14:56Sram te i stid bilo!
Jedna od rijetkih svijetlih tačaka ovog društva koja je nerijetko preuzimala na sebe obavezu države, spašavajući na samrti bolesne, pomažući stare, iznemogle, siromašne, u BiH i svijetu - Siriji, Palestini, Turskoj... ti se našao da ih nazivaš klošarima.
Haram ti bilo.
Imaš super smisao za humor i nastavi s tim, često me nasmiješ, zbog toga te molim da ljude koji svakodnevno hrane gladne, oblače sirotinju, prave kuće onima koji ostanu bez krova nad glavom, pomažu liječenje bolesnih, pomažu jetime od Jemena preko Sirije do Palestine ne nazivaš ružnim imenima.
Na kraju krajeva, ne znam otkud poveznica pomozi.ba i juga, osim tog nekog humanitarnog broja s kojim možda nemaju apsolutno ništa već recimo BH Telecom.
E ovo je istina, nema ti vi pojma kakva je Tobe ljudina, jedan i jedini...osam je napisao/la: ↑04 jun 2025, 15:12Ja sam im dao vise nego sto ce vecina ovdasnjih forumasa zaraditi za cijeli zivot ali od tada vise nikada ni feninga od mene nece dobiti.Hajdeee je napisao/la: ↑04 jun 2025, 15:03Onog momenta kada su ustupili telefonske humanitarne brigjeve, svoje, da se vrse uplate na raczn zeljeznicara, od mene marke vide dobiti nece, i izgubili su bili kakav kredibilitet.luckystrike je napisao/la: ↑04 jun 2025, 14:56Sram te i stid bilo!
Haram ti bilo.
Zelis raditi dobra djela, sevaop...mozes i bez ovih.
Tobe, vazda kapa do poda, zna nas nekolicina koliko si ti dao za pomoc ovoj drzavi...

- BegovicRamiz
- Kontakt:
pivu pred Bajram sponzorisu
sta nam ovo rade moj Nedime
-
- Kontakt:
Doduše sve su muslimani na slici pa im je zabranjeno.BegovicRamiz je napisao/la: ↑04 jun 2025, 20:55pivu pred Bajram sponzorisu
Guliasvili staro muslimansko prezime iz Žepe a Jović i Đorđević iz Rogatice izbjeglice.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Boga mi zna, diVi mu sata, a u Gambiji se po suncu vremenski orijentisao...

- BegovicRamiz
- Kontakt:
Jatta je bio mujezin dok nije kod nas dosaojurisicduska je napisao/la: ↑04 jun 2025, 21:16Doduše sve su muslimani na slici pa im je zabranjeno.BegovicRamiz je napisao/la: ↑04 jun 2025, 20:55pivu pred Bajram sponzorisu
Guliasvili staro muslimansko prezime iz Žepe a Jović i Đorđević iz Rogatice izbjeglice.
Jovic je iz Vlasenice
Pa mogao bi biti mujezin jer je Gambija 2015 zvanicno postala Islamska drzavaBegovicRamiz je napisao/la: ↑04 jun 2025, 21:29Jatta je bio mujezin dok nije kod nas dosaojurisicduska je napisao/la: ↑04 jun 2025, 21:16Doduše sve su muslimani na slici pa im je zabranjeno.BegovicRamiz je napisao/la: ↑04 jun 2025, 20:55pivu pred Bajram sponzorisu
Jovic je iz Vlasenice
Reklamiraju samo, i iskljucivo, popularnu "nularicu". Koju nam sipaju i na stadionu.
Sellam.
Sellam.
- FKS -
-
- Kontakt:
Kako Mario Kovacevic prica o Sarajevu svaka mu čast. Nadam se da ce jednog dana biti na klupi. Zelim mu svu srecu sa dinamom
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bvsic, Evander, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, jurisicduska, mosarajvosa83, Sinfoc1986, Vanja8 i 83 gosta.