Opstrukcija igre je uvjek bila zuti karton, nije dozvolio da se aut izvede a igrac je utrcavao u prostorbordobijeli je napisao/la: ↑28 apr 2025, 21:38Kulasin nabi loptom u glavu kvesica , karton kvesiću.
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Idu žuti kartoni za Slogu k'o djeca iz škole. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Jel zuti karton opstrukcija kontre bacanjem igraca rukama?MikiPirs je napisao/la: ↑28 apr 2025, 21:41Opstrukcija igre je uvjek bila zuti karton, nije dozvolio da se aut izvede a igrac je utrcavao u prostorbordobijeli je napisao/la: ↑28 apr 2025, 21:38Kulasin nabi loptom u glavu kvesica , karton kvesiću.
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Kakav prelaz ce desiti i uzeti pare
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pazi ovog što Zrinjskom osporava svaki dosuđeni faul, a Borcu opravdava najveće lakrdije.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Ma borac dobija 100% tako da nije ni bitno .MikiPirs je napisao/la: ↑28 apr 2025, 21:41Opstrukcija igre je uvjek bila zuti karton, nije dozvolio da se aut izvede a igrac je utrcavao u prostorbordobijeli je napisao/la: ↑28 apr 2025, 21:38Kulasin nabi loptom u glavu kvesica , karton kvesiću.
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Nije dozvoljeno ni da se igrač gađa loptom u glavuMikiPirs je napisao/la: ↑28 apr 2025, 21:41Opstrukcija igre je uvjek bila zuti karton, nije dozvolio da se aut izvede a igrac je utrcavao u prostorbordobijeli je napisao/la: ↑28 apr 2025, 21:38Kulasin nabi loptom u glavu kvesica , karton kvesiću.
![]()
![]()

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Samo borcu kvota kako vrijeme prolazi opada, a gube 

- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Drugo pol ce poceti ko na derbiju, Kvesic ce napucat Kulasina i
Nisi na utakmici?MikiPirs je napisao/la: ↑28 apr 2025, 21:41Opstrukcija igre je uvjek bila zuti karton, nije dozvolio da se aut izvede a igrac je utrcavao u prostorbordobijeli je napisao/la: ↑28 apr 2025, 21:38Kulasin nabi loptom u glavu kvesica , karton kvesiću.
![]()
![]()
Gdje nadje ovih 5 minuta
Tikva je pukla još prije zadnje njihove utakmice prošle sezone gdje du trebali dati Slogi tri boda koja su im trebala za Europu i poslje te utakmice su odustali ali je i Borcu škripilo i onda su ih brutalno pokrali kao i ostale klubove.
Zanimljivo je ovo gledati, gube a znaš da će pobjediti.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Najbolji trener lige ne moze namjestenu titulu osvojit
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sumnjivo ponasanje Borca u napadu nakon jos sumnjivije greske Kvrzica kod gola Sloge
ceka se drugo poluvrijeme i 2/1
ceka se drugo poluvrijeme i 2/1
Don't believe the hype.
Ovo ako je igranje rukom onda je i drugi zuti karton ha ja
Bolji voljni momenat kod Dragana Kesića nego kod igrača Borca.
Svirao igranje rukom!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- QUARTERBACK
- Kontakt:
yebo majku odmako zivi zid 15 metara