RŠD Velež Mostar

Neutral
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Neutral » 28 jul 2025, 22:42

Espiritosanto je napisao/la:
28 jul 2025, 11:34
Neutral je napisao/la:
28 jul 2025, 01:14
Rodjeni81 je napisao/la:
28 jul 2025, 00:51

Ne budi glup kao ovi levati sto zbog privatnih stvari laju, Bila tu ekipa Klixa sa dronom da snimi drugi dogadjaj koji je bio u blizini i usput snimila stadion.

Nego za koga ti navijas, znam da si govorio da si navijac Sarajeva, pa ne znam sto si se toliko uzbudio oko Veleza?
Za Bayern Munchen

Kakvo Sarajevo?

Simpatisem sve timove koji vole ovu drzavu, posto zivim od 89te u Mostaru, logicno da Veleza najvise simpatisem od tih ekipa.
Pa na temi Bundeslige si pisao da si u Njemačkoj.
Prvo si bio negdje u regiji NRW, još si izvalio da je Essen mali gradić :D .
Pa si onda pisao da si negdje po Bavarskoj....
Sto lazes, nadji gdje sam napisao da sam u Njemackoj.

Nisam izvalio, nego si ili corav ili ne znas citati. Zivio sam u 90tim u Gelsenkrichenu zato znam NRW, od Essena, Bochuma pa nadalje.

U Bavarskoj su mi tri dobra prijatelja.

Kakva te paranoja hvata, malo dodji sebi :rol:

Sta te jos zanima? Osnovna skola, srednja gimnazija, fakultet sve u Mostaru, hoces i prebivaliste :rol:
I godine, 36 :kafa:

Slobodno pisi ako te jos nesto zanima i nemoj lagati na ljude, hvala.

DzananMusa11
Kontakt:

Post Postao/la DzananMusa11 » 29 jul 2025, 09:28

A jes živno forum, došao sendvičar balorda sa svojih 10 profila, treba masnog krmka odbranit

MostarReds22
Kontakt:

Post Postao/la MostarReds22 » 29 jul 2025, 16:23

Procitao strucnjak dvije knjige pa se dopovezao Don Kihota. Banovan s Veležovog foruma 🤣 ljudi se yebaju imenom i prezimenom tamo pa eno jos niko nije ban popusio, al normala.
Veliki navijaci i prijatelji Veleža pa cemo na javnom forumu dostupnom svakoj šuši gomilu neistina iznijeti jelde. Admin se uzivio da vodi CNN sportsku stranicu pa mu je killa dusmanim koji je prestao pisati ovdje nakon otvaranja naseg foruma. U kakvom ti intelektualac virtuelnom svijetu serija zivis pa kontas da je neko u potrebi da opstruira vas rad zarad povecanja clanova na klupskome forumu. Plus ti iz Sarajeva ili odakle si vec znas botuje li momak za koga svi znaju da iskreno voli klub i da mu najbolje misli ako napise svoje misljenje ? Razumijem ja da je tebi posao da dizes reach forumu pa pustas ove pacenike koji ne smiju stati iza svog imena pa napisati nesto na forumu gdje se ima uvid ko pise, ali Boga ti nemoj to preko Veleža pod krinkom da kao nesto dobro klubu mislis. Sportski pozdrav.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 6 gostiju.