AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Dede: "It's concrete, there is an offer from Cruzeiro."
Dede: "I don't know yet if I'll leave Vasco or not."
It's now a race between 4 teams: AC Milan,PSG,Man Utd and Liverpool with the two english sides slipping behind.
Chelsea believe they have found John Terry’s successor and are closing in on a £20 million deal for Brazil defender Dede.
The Vasco president, Roberto Dinamite, is open to appropriate offers for the centre back.
He told Brazilian publication Lancenet: "We must do what is best for Vasco and what is best for the player himself.There is a price. You need to see if Milan intends to reach that number, then we talk.Of course, the player likes Milan and the club has a great charm. The player can perform very well in Italy and has a potential of great quality.Let's see if we got a great proposal; obviously, it must be in the interest of the player and Vasco."
Spurs slip further behind AC Milan in race for Samuel Umtiti.
Milan are believed to be interesting in expanding their French continent and Umtiti seems to fit the mould.
Dede: "I don't know yet if I'll leave Vasco or not."
It's now a race between 4 teams: AC Milan,PSG,Man Utd and Liverpool with the two english sides slipping behind.
Chelsea believe they have found John Terry’s successor and are closing in on a £20 million deal for Brazil defender Dede.
The Vasco president, Roberto Dinamite, is open to appropriate offers for the centre back.
He told Brazilian publication Lancenet: "We must do what is best for Vasco and what is best for the player himself.There is a price. You need to see if Milan intends to reach that number, then we talk.Of course, the player likes Milan and the club has a great charm. The player can perform very well in Italy and has a potential of great quality.Let's see if we got a great proposal; obviously, it must be in the interest of the player and Vasco."
Spurs slip further behind AC Milan in race for Samuel Umtiti.
Milan are believed to be interesting in expanding their French continent and Umtiti seems to fit the mould.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ko je sad ovaj ??

- francobaresi
- Kontakt:
Neki dan sam nešto čitao o tome , samo nisam siguran da je završen njegov transfer .
Milan je strašno "zagrizao" za tog mladog stopera ali problem je što nema EU pasoš pa ne znam da li su to riješili .
Milan je strašno "zagrizao" za tog mladog stopera ali problem je što nema EU pasoš pa ne znam da li su to riješili .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ajd mozda i bude od njega nesto
maestro

maestro

- francobaresi
- Kontakt:
Forbes je vrijednost "našeg" kluba procjenio na 945 miliona $ i po tome smo 6. klub na svijetu .
U Italiji smo ubjedljivo broj 1 !! Iza nas je Juventus koji je procjenjen na 695 miliona $ .
To su jedina dva kluba iz Italije u TOP 10
U Italiji smo ubjedljivo broj 1 !! Iza nas je Juventus koji je procjenjen na 695 miliona $ .
To su jedina dva kluba iz Italije u TOP 10
-Rui Costa-
-Rui Costa-
evo citam blizu smo dovodjena Tim-a Krula, golmana Newcastlea, ima 25 godina... sad dal je istina ili ne vidjet cemo.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
ja nekako redeovno nastojim da preskačem ove informacije dolazi/odlazi
sad je to samo grubo nagađanje a znamo da se prave stvari rade u tajnosti i kada je u pitanju Milan, uvijek krajem prelaznog roka, znači, do pravih, konkretnih stvari treba čekati kraj augusta
sad je to samo grubo nagađanje a znamo da se prave stvari rade u tajnosti i kada je u pitanju Milan, uvijek krajem prelaznog roka, znači, do pravih, konkretnih stvari treba čekati kraj augusta
Undici stelle - ACM 1899
Milan will buy out Zapata - although it will be for less than the €7-8m that Villarreal want. It will most likely be around €5-6m.
Nocerino, Bojan and Yepes are set to leave Milan after the season. Flamini's future is still uncertain. [GdS]
Abbiati and Ambrosini are likely to get their contracts extended, according to GdS.
Znaci nista od DedeaCruzeiro have announcd the signing of Dedé
Milan are set to sign the 18-year old Colombian central defender, Jherson Vergara Amú, for around €2m, according to GdS.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Kakvu je ovaj imao sezonu!? Inace znam ovako da je solidan golman.milanist je napisao/la:evo citam blizu smo dovodjena Tim-a Krula, golmana Newcastlea, ima 25 godina... sad dal je istina ili ne vidjet cemo.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ove sezone imao je neku poverdu, pa je jedan deo iste i preskočio. Inače, što se konkretno njega tiče on je meni najbolji golman Holandije, bolji od Vorma i Stekeleburga za klasu - to je neko moje mišljenje.AjsKjub je napisao/la:Kakvu je ovaj imao sezonu!? Inace znam ovako da je solidan golman.milanist je napisao/la:evo citam blizu smo dovodjena Tim-a Krula, golmana Newcastlea, ima 25 godina... sad dal je istina ili ne vidjet cemo.
Inače, ove sezone daleko ispod standarda koji je postavio prethodne, ali u ostalom i ceo Njukasl je ove godine podosta tanji kada se u obzir uzme prethodna sezone. Evo samo pogledaš njihovog menadžera Pardjua, čovek je toliko veličan prošle godine od strane fudbalskih analitičara, medija, forumaša, cele te neke fudbalske javnosti, kao posledica svega potipsaio je osmogodišnji ugovor sa Njukaslom, a danas veliki deo tih istih ljudi koji su ga nekada uzdizali bacaju na njega drvlje i kamenje koliko njegov Njukasl igra loše.
Da ne širim u off sa Njukaslom, da se vratim na Kurla - prošle sezone branio neverovatne stvari, kapa dole, ove godine ipak ispod tog nivoa koji opet, bez obzira na sve, nije očajan.
Zaključak bi možda bio da vam je ovo sjajan potez, odličan, treba Milan odličnog golmana.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Corriere dello Sport claims Adriano Galliani has singled out Napoli’s Gokhan İnler as the person he wants to pair with Montolivo in Milan’s midfield.
The Swiss seems to have lost his place in the side at San Paolo and he might be allowed to leave at the end of the current campaign after reportedly falling out with the coach Walter Mazzarri.
Despite that, his agent, Dino Lamberti, has insisted that the 28-year-old is not going to move next term. However, it is understood that Milan officials are willing to sacrifice this season’s out-of-shape midfielder Antiono Nocerino so as to add the former Udinese man to their ranks.
The Swiss seems to have lost his place in the side at San Paolo and he might be allowed to leave at the end of the current campaign after reportedly falling out with the coach Walter Mazzarri.
Despite that, his agent, Dino Lamberti, has insisted that the 28-year-old is not going to move next term. However, it is understood that Milan officials are willing to sacrifice this season’s out-of-shape midfielder Antiono Nocerino so as to add the former Udinese man to their ranks.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Danas je igrana prijateljska
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- LegendKiller
- Kontakt:
ne volim ove exosticne igrace ovakvih je u milan doslo na tone i skoro niko nije nista napravio, kad se sjetim adiaha ( ili kako se vec zvao) toliko hvaljen i na kraju ni u partizanu nije uspio, pa onih silnih rumuna i slicnih!meho-medo je napisao/la:nadam se da ovo za zapatu nije tacno, koji ce nam, nikakve koristi od njega ove sezone nismo imali a dosao kao neko pojacanje, neka se varati odakle je dosao, bolje vratiti albertazea i dati mu priliku!Milan will buy out Zapata - although it will be for less than the €7-8m that Villarreal want. It will most likely be around €5-6m.
flamini neka ide, covjek nema kvaliteta ni za ove nase lige a kamoli za milana, nekako bi volio da nocerino ostane bar zbog prosle sezone ako smo mogli flaminija trpiti 4-5 sezona mozemo i nocerina jos barem jednu ipak je odigrao jednu odlicnu sezonu za razliku od mesara.Nocerino, Bojan and Yepes are set to leave Milan after the season. Flamini's future is still uncertain. [GdS]
Abbiati and Ambrosini are likely to get their contracts extended, according to GdS.Cruzeiro have announcd the signing of Dedé
toliko nahvaljen i na kraju sa konja na magarca zavrsi u brazilskoj ligi, a i neka je da je toliko valjao dosao bih u evropu!
Znaci nista od Dedea
Milan are set to sign the 18-year old Colombian central defender, Jherson Vergara Amú, for around €2m, according to GdS.
Pa Legend killer i Thiago Silva je isto tako bio eksotican igrac pa je dosao u Milan poprilicno nepoznat i za samo 10 miliona eura i opet je uspio ,to nista ne mora da znaci ,a sto se tice stopera onda sledece sezone bi tu trebali biti Zaccardo,Bonera,Salomon,Mexes(mada je situacija s njim komplikovana zbog visoke plate ,ja ne znam da li ce ostati )i Zapatu ako otkupe ja nemam nista protiv,zasto? Zato sto eto neka dovedu to jednog odlicnog stopera sto bi igrao u prvoj postavi a na drugoj stoperskoj poziciji neka se rotiraju Zapata i Albertazzi ,mada ja ne znam kakav je taj igrac AlbertazziLegendKiller je napisao/la:ne volim ove exosticne igrace ovakvih je u milan doslo na tone i skoro niko nije nista napravio, kad se sjetim adiaha ( ili kako se vec zvao) toliko hvaljen i na kraju ni u partizanu nije uspio, pa onih silnih rumuna i slicnih!meho-medo je napisao/la:nadam se da ovo za zapatu nije tacno, koji ce nam, nikakve koristi od njega ove sezone nismo imali a dosao kao neko pojacanje, neka se varati odakle je dosao, bolje vratiti albertazea i dati mu priliku!Milan will buy out Zapata - although it will be for less than the €7-8m that Villarreal want. It will most likely be around €5-6m.
flamini neka ide, covjek nema kvaliteta ni za ove nase lige a kamoli za milana, nekako bi volio da nocerino ostane bar zbog prosle sezone ako smo mogli flaminija trpiti 4-5 sezona mozemo i nocerina jos barem jednu ipak je odigrao jednu odlicnu sezonu za razliku od mesara.Nocerino, Bojan and Yepes are set to leave Milan after the season. Flamini's future is still uncertain. [GdS]
Abbiati and Ambrosini are likely to get their contracts extended, according to GdS.Cruzeiro have announcd the signing of Dedé
toliko nahvaljen i na kraju sa konja na magarca zavrsi u brazilskoj ligi, a i neka je da je toliko valjao dosao bih u evropu!
Znaci nista od Dedea

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- francobaresi
- Kontakt:
Zapata je i više nego korektno odradio svoj posao ove sezone .
Nisam zapazio nijednu katastrofalnu grešku koja nas je koštala bodova . Mada čisto sumnjam da će Gallini propustiti ljetni mercato a da ne dovede nijednog stopera .
Sviđa mi se ideja da Inler dođe kod nas , odličan igrač . Montolivo - De Jong - Inler ne izgleda nikako loše .
Nisam zapazio nijednu katastrofalnu grešku koja nas je koštala bodova . Mada čisto sumnjam da će Gallini propustiti ljetni mercato a da ne dovede nijednog stopera .
Sviđa mi se ideja da Inler dođe kod nas , odličan igrač . Montolivo - De Jong - Inler ne izgleda nikako loše .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- LegendKiller
- Kontakt:
Prvo Tiago Silva nije dosao kao nepoznat igrac u Milan, imao je vec 24 godine bio najbolji stoper brazilske lige a vec je i imao iskustvo u evropi a i cifra od 10 mil. eura nije baš mala, nemožes slivu porediti sa ovim kolumbijancem. Sto se tice stopera vec sam govorio sve ih treba otjerati nezna se koji je gori. Ostaviti mozda zaakarda radi iskustva da uđe ponekad ako zatreba, dovesti astoria i ogbonu i albertazia prikljuciti prvom timu i njih 3 rotirati, od ove poli salame izgleda nema ništa cim ovakav nikakav bonera dobija priliku ispred njega. Sto se tice igara Albetzzia igrao je solidno u pripremnim utakmicama, a pratim ga sada u veroni igra solidno uspio je i gol postici, pratim momka stvarno dugo prvi puta sam ga primijetio u polufinali Sv. prvenstva U-19 reprezentacija protiv mađarske, gledaam tekmu i kontam trebao bi milan ovog kupit kad komentator govori da je milanov igrac, bilo mi je odmah drago reko evo ko ce naslijediti maldinija i nestu.
francobaresi - evo sam cu ti iz glave napamet reci utakmice u kojima nas je zapata kostao bodova caljari, inter a i sada protiv napolija nije bas bez krivice za gol zapravo da je bolje intervenisao gola ne bi ni bilo, a kada bih malo detaljanije analizirao njegove igre naslo bi se tu jos direktnih gresaka za golove i prosute bodove.
francobaresi - evo sam cu ti iz glave napamet reci utakmice u kojima nas je zapata kostao bodova caljari, inter a i sada protiv napolija nije bas bez krivice za gol zapravo da je bolje intervenisao gola ne bi ni bilo, a kada bih malo detaljanije analizirao njegove igre naslo bi se tu jos direktnih gresaka za golove i prosute bodove.
@LegendKiller
Zasto imam osjecaj da neke igrace jednostavno volis,a neke ne?
I svoj sud o vecini stvari donosis naspram subjektivnog naginjanja odredjenom igracu.
I svoj sud o vecini stvari donosis naspram subjektivnog naginjanja odredjenom igracu.
- LegendKiller
- Kontakt:
ma nisam subjektivan, ok ima igraca koje volim a koje ne, ali ovaj post nema veze sa tim, eto sam procijeni jesu li zapata i mexes ( o boneri i yepesu da ne govorim ) toliko kvalitetni igraci da budu stub odbrane milana ako jesu onda povlacim sve sto sam rekao o njima.betton je napisao/la:@LegendKiller
Dobro..
Ja prvi imam igraca koje ne "smekam",ali nije razlog da ih kudim kad god stignem i nikad da ne pohvalim kad odigraju na nivou.
Mexes meni nikad nije bio za Milana,ali eto..Sta je,tu je.
Zapata je krektan stoper.Ima svojih izleta,ruku na srce.Da je pored njega jedan kvalitetan stoper ala Silva,Nesta ili neko potencijalno pojacanje tog nivoa(jako tesko) misljenja sam da bi i on sam igrao slobodnije i dosta unaprijedio svoju igru.
Ja prvi imam igraca koje ne "smekam",ali nije razlog da ih kudim kad god stignem i nikad da ne pohvalim kad odigraju na nivou.
Mexes meni nikad nije bio za Milana,ali eto..Sta je,tu je.
Zapata je krektan stoper.Ima svojih izleta,ruku na srce.Da je pored njega jedan kvalitetan stoper ala Silva,Nesta ili neko potencijalno pojacanje tog nivoa(jako tesko) misljenja sam da bi i on sam igrao slobodnije i dosta unaprijedio svoju igru.
Pirlu je upravo umro sin koji je bolovao od raka :/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.