FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 avg 2016, 21:34

KenChoo je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Šta mislite da kidnapujemo Kustu ili nekog drugog muflona?
Dobar plan majke mi, evo ja i @unbx se nudimo za najprljaviji dio posla tipa ovo
slika
Kad ga privedemi Joker nek mu konektuje elektrode na bradavice i pusti malo struje za pocetak, ono da ga preplasimo, a onda zagorski nek pocne pregovore o njegovoj ostavci i ostavci kompletne uprave.
Ako ne bude htio popustit zovemo mortema sirovu snagu sarajevske mahale da ga malo saketa, nakon toga ce morati uslisati nase 'molbe'
Nakon uspjesnih pregovora ima da zovemo hilmu i da mu se nasladjujemo.
Naravno cijelu akciju cemo slikat i snimat pa nakraju podijelit sa forumskim dzematom
After džuma naprimjer.
Hel jeah, ja cznam gdje ide na dzumu, recu mu u haremu kako ga zovu neki ljudi vani, a tu ce unbx cekat s kombijem, ma moze i caddy nije nas briga.
Kusta boj se truhlo stari!! :cool:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 24 avg 2016, 21:35

Majkl je napisao/la:Kosevo zove<3
Utakmica o o o o pocinje u pola sest!!!
SVI NA KOŠEVO IGRA SARAJEVO !!!

Nema Zorice od prekljuce. Mislim da je ovo Hurtic bio glavom i bradom.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 avg 2016, 21:42

Ja se bojim epiloga u kome bi Tan 'intervenisao' i nakon kojeg bi dosli jos gori od ovi postojecih (a vjerujte da ima gorih).
Pogledajte recimo jednu stvar,cinjenica je da je klub od dolaska Tana isao uzlaznom putanjom,trofeji,sponzori,finansije,igracki kadar itd. I onda nekako od osvajanja titule sve krece silaznom putanjom. Kadrovski samo nazadujemo,imali smo Jajala,Delaca,Cimirota,Stojceva,Benku...sada imamo za tri klase gore. Imali smo Ibrakovica koji je uz sve svoje mahane bio tata-mata za sportski dio u odnosu na ove koje sada imamo... Para cini mi se sve manje i manje,do nedavno se radilo na dovodenju Misketa,a sada ne mozemo parirati konama po pitanju sredstava koje mozemo izdvojiti za igraca.
Uglavnom bojim se da i kada je u pitanju i rukivodeca struktura ne dozivimo isto. Oni jesu za odlaska,ali sta ako oni odu pa nam Tan šukne sa jos gorim levatima od njih!?
Sto je najgore u svemu bitku za klub bijemo samo mi navijaci. Gdje su te nase legende klubske,gdje su oni koji imaju i sredstava i uticaja,a navijaci su FKS da se ukljuce!?

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 24 avg 2016, 21:43

To je to Totti. Everything is ready, just do it. :opaopa:

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 24 avg 2016, 21:44

Svejedno mi je ko ce biti trener jer je pitanje vremena kada ce biti popljuvan, samo jos jedan u nizu. Reorganizacija kluba je potrebna, narocito da u klub dodju oni koji se razumiju u sport. Mislim da se ogranicavamo sa zahtjevom da to budu nase legende, treba ih itekako ali zasto ne i ljudi dokazi u sportu koji nisu kroz zivot vezani za nas klub. Da li bas nuzno znaci da ako je legenda naseg klub ujedno i taj dozivljava kao mi? Ne bih rekao..
Kada akademci budu nizali titule na svim nivoima znati cemo da imamo odlicno vodjenu akademiju iz koje mozes ocekivati igrace za prvi tim.
Ovo sad, ko ce biti novi(stari) trener i tako svakih par mjeseci je samo lutanje, ugled kluba se srozao, ne vjerujem postojecoj garnituri da moze izvuc klub iz ovog sranja..amatersko vodstvo ispliva kad tad, s toga i mi to jesmo, amaterski klub.
Zadnja izmjena: BordoBolesnik, dana/u 24 avg 2016, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 avg 2016, 21:44

Javio mi se Michael na PP.
Kaze da se izvinjava svoj raji i da je sada svijestan da je bio u krivu.
Posla mi je link pjesme Magazina, novi trener dolazi :D

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 24 avg 2016, 21:46

AVNOJ je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Kosevo zove<3
Utakmica o o o o pocinje u pola sest!!!
SVI NA KOŠEVO IGRA SARAJEVO !!!

Nema Zorice od prekljuce. Mislim da je ovo Hurtic bio glavom i bradom.

hahahahahahahah

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 24 avg 2016, 21:48

BordoBolesnik je napisao/la:Svejedno mi je ko ce biti trener jer je pitanje vremena kada ce biti popljuvan, samo jos jedan u nizu. Reorganizacija kluba je potrebna, narocito da u klub dodju oni koji se razumiju u sport. Mislim da se ogranicavamo sa zahtjevom da to budu nase legende, treba ih itekako ali zasto ne i ljudi dokazi u sportu koji nisu kroz zivot vezani za nas klub. Da li bas nuzno znaci da ako je legenda naseg klub ujedno i taj dozivljava kao mi? Ne bih rekao..
Kada akademci budu nizali titule na svim nivoima znati cemo da imamo odlicno vodjenu akademiju iz koje mozes ocekivati igrace za prvi tim.
Ovo sad, ko ce biti novi(stari) trener i tako svakih par mjeseci je samo lutanje, ugled kluba se srozao, ne vjerujem postojecoj garnituri da moze izvuc klub iz ovog sranja..amatersko vodstvo ispliva kad tad, s toga i mi to jesmo, amaterski klub.
Legende bi dali sve za klub, ne bi oni uvaljivali igrače i odrađivali talove, nego bi nastavili živjeti za svoj klub, kao i u igračkim danima. Ko ti garantuje da ovi drugi ne bi postali kao i ovi ljudi sada upravi? To je moje razmišljanje, kada bi imali legendu do legende, imali bi pola toga odrađeno.
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 24 avg 2016, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 24 avg 2016, 21:49

zagorski je napisao/la:Ja se bojim epiloga u kome bi Tan 'intervenisao' i nakon kojeg bi dosli jos gori od ovi postojecih (a vjerujte da ima gorih).
Pogledajte recimo jednu stvar,cinjenica je da je klub od dolaska Tana isao uzlaznom putanjom,trofeji,sponzori,finansije,igracki kadar itd. I onda nekako od osvajanja titule sve krece silaznom putanjom. Kadrovski samo nazadujemo,imali smo Jajala,Delaca,Cimirota,Stojceva,Benku...sada imamo za tri klase gore. Imali smo Ibrakovica koji je uz sve svoje mahane bio tata-mata za sportski dio u odnosu na ove koje sada imamo... Para cini mi se sve manje i manje,do nedavno se radilo na dovodenju Misketa,a sada ne mozemo parirati konama po pitanju sredstava koje mozemo izdvojiti za igraca.
Uglavnom bojim se da i kada je u pitanju i rukivodeca struktura ne dozivimo isto. Oni jesu za odlaska,ali sta ako oni odu pa nam Tan šukne sa jos gorim levatima od njih!?
Sto je najgore u svemu bitku za klub bijemo samo mi navijaci. Gdje su te nase legende klubske,gdje su oni koji imaju i sredstava i uticaja,a navijaci su FKS da se ukljuce!?
Legende se nisu uključivale ni kad je gore bilo, nemam nikakva očekivanja od njih.

Tanu nije važan Kusturica ili neko ime. Neće Ken ići ili onaj drugi njegov.
Jedino je bitno da ne odemo s konja na magarca, zato i trebaju ljudi koji su sposobni ispuniti ono što Tan zahtjeva, što je, vjerovatno, finansijski plus.

Ako ima poštenih i uspješnih ljudi, koji su spremni preuzeti odgovornost, sumnjam da će im Tan stajati na putu do boljeg kluba i finansijskog i sportskog rezultata. Ni Feđu, kojeg poznaje, nije nekim Malezijcem zamijenio.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 avg 2016, 21:50

Evander je napisao/la:Javio mi se Michael na PP.
Evander,pa nije prvi april!? :D

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 24 avg 2016, 21:50

Evander je napisao/la:Javio mi se Michael na PP.
Pa to vam i govorim malo mi je sumljivo da se u istom momentu skontaju da nisu bili u krivu. Hehe

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

UDHZSA
Kontakt:

Post Postao/la UDHZSA » 24 avg 2016, 21:52

E ovako braco , ne pamtim gora vremena a sto je najgore ne vidim neko svjetlo na kraju tunela. Izgleda da je to ipak voz prema nama .
Nije rjesenje al bolji smo bili onda kad smo poslije tekme sa sirokim demolirali stadion i otjerali upravu ( necemo opet tako nadam se ) .
Nesto slicno se mora uradit jer kao i oni i ovi se boje samo za svoju guzicu.
Ps. Od potencijalnih trenera opet Kruno ima ponajbolji CV.

Sarajevo jedno je
Umro bi zbog tebe...
#DIVOVI

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 24 avg 2016, 21:53

Conscious je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Ja se bojim epiloga u kome bi Tan 'intervenisao' i nakon kojeg bi dosli jos gori od ovi postojecih (a vjerujte da ima gorih).
Legende se nisu uključivale ni kad je gore bilo, nemam nikakva očekivanja od njih.

Tanu nije važan Kusturica ili neko ime. Neće Ken ići ili onaj drugi njegov.
Jedino je bitno da ne odemo s konja na magarca, zato i trebaju ljudi koji su sposobni ispuniti ono što Tan zahtjeva, što je, vjerovatno, finansijski plus.

Ako ima poštenih i uspješnih ljudi, koji su spremni preuzeti odgovornost, sumnjam da će im Tan stajati na putu do boljeg kluba i finansijskog i sportskog rezultata. Ni Feđu, kojeg poznaje, nije nekim Malezijcem zamijenio.
Ja ću još dugo dugo vremena biti glavni.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 avg 2016, 21:54

FrancescoTotti je napisao/la:Dobar plan majke mi, evo ja i @unbx se nudimo za najprljaviji dio posla tipa ovo
slika
Kad ga privedemi Joker nek mu konektuje elektrode na bradavice i pusti malo struje za pocetak, ono da ga preplasimo, a onda zagorski nek pocne pregovore o njegovoj ostavci i ostavci kompletne uprave.
Ako ne bude htio popustit zovemo mortema sirovu snagu sarajevske mahale da ga malo saketa, nakon toga ce morati uslisati nase 'molbe'
Nakon uspjesnih pregovora ima da zovemo hilmu i da mu se nasladjujemo.
Naravno cijelu akciju cemo slikat i snimat pa nakraju podijelit sa forumskim dzematom
Samo pazi kad osvane sutra na nekom portalu: Navijaci Sarajeva pozivaju na kidnapovanje vlastite uprave :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 24 avg 2016, 21:55

Mislim da je čovjek sa mog avatara naš novi trener. Nemojte me držati za riječ, ali prema mojim info, on je taj. Vidjećemo sutra.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 24 avg 2016, 21:56

Ocel taj juroslav krunicic
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 avg 2016, 21:58

KenChoo je napisao/la:Mislim da je čovjek sa mog avatara naš novi trener. Nemojte me držati za riječ, ali prema mojim info, on je taj. Vidjećemo sutra.
Garant ti se majkl javio na pp pa imas info :mrgreen:

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 24 avg 2016, 22:00

zagorski je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Mislim da je čovjek sa mog avatara naš novi trener. Nemojte me držati za riječ, ali prema mojim info, on je taj. Vidjećemo sutra.
Garant ti se majkl javio na pp pa imas info :mrgreen:
Nije, nije :mrgreen:. Sutra bi sve trebali znati.

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 24 avg 2016, 22:06

Pohvali se da imaš avatar :D

Najbolji od svih imena kojim se licitiralo do sad.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 24 avg 2016, 22:08

Imate pozdrav od Berberovica iz sportske kladionice Premier na aerodromskoj. Slabo mu ovih dana baca 25 crvenu, pa je malo nervozan
Das Ist Walter

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.