Yebani smo budel se Vicko poigrao sa pravilom opet
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sve zavisi od Borca i koga oni doveduNajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:43Yebani smo budel se Vicko poigrao sa pravilom opet
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
I ja se bojim toga preko noći oni mogu promjeniti pravilo bagra je to...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:43Yebani smo budel se Vicko poigrao sa pravilom opet
Ja mislim da klubovi vec znaju kakva ce odluaka biti sa strancima zato i dovodimo ove sa EU papirima
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ma ne mogu tek tako promijeniti.
-
- Kontakt:
Ne bi mi bilo zao ako Vico i promjeni pravilo da imamo malo vise stranaca koji su kvalitetni igraci pa mozes evropu napadat s njima i rotirat ih,al ne razumijem gdje nadju stopera od 28g rumuna koji je ispao iz lige sa svojom ekipom,a najvaljuju grupe Konferencije,ne znam u cemu je stvar
-
- Kontakt:
Prije nekoliko godina oni bukvalno pred sami kraj roka donijeli novu odluku a mi 3-4 igraca iz regiona pustili tj nismo produzili ugovor i odustali od velikog broja zbog tog pravila.
Sve oni mogu.Kad stave na papir da npr 5 godina nece se mijenjati to pravilo okej ali sve do tada je ne bi vjerovao i puno se prepustao eu igracima radije bi uzeo nekog hrvata koji ce bit prevaga jer bas tesko da ce ikad vratiti pravilo da su samo BiH igraci domaci
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko je najavio grupe konferencije? A ne znam da je čemu relevantno to da je ispao iz lige sa svojom ekipom.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑08 jun 2025, 22:04Ne bi mi bilo zao ako Vico i promjeni pravilo da imamo malo vise stranaca koji su kvalitetni igraci pa mozes evropu napadat s njima i rotirat ih,al ne razumijem gdje nadju stopera od 28g rumuna koji je ispao iz lige sa svojom ekipom,a najvaljuju grupe Konferencije,ne znam u cemu je stvar
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Treba na vakat pljuvat...mnon46 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 22:19Ko je najavio grupe konferencije? A ne znam da je čemu relevantno to da je ispao iz lige sa svojom ekipom.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑08 jun 2025, 22:04Ne bi mi bilo zao ako Vico i promjeni pravilo da imamo malo vise stranaca koji su kvalitetni igraci pa mozes evropu napadat s njima i rotirat ih,al ne razumijem gdje nadju stopera od 28g rumuna koji je ispao iz lige sa svojom ekipom,a najvaljuju grupe Konferencije,ne znam u cemu je stvar
Nas mentalitet , nisi momka nikad ni na tv vidio a imas komentar i predrasude ala polovnjaci iz srbije
Ja sam kriv, tek sad vidim koji nick je ovo napisaojohntravolta123 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 22:21Treba na vakat pljuvat...mnon46 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 22:19Ko je najavio grupe konferencije? A ne znam da je čemu relevantno to da je ispao iz lige sa svojom ekipom.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑08 jun 2025, 22:04Ne bi mi bilo zao ako Vico i promjeni pravilo da imamo malo vise stranaca koji su kvalitetni igraci pa mozes evropu napadat s njima i rotirat ih,al ne razumijem gdje nadju stopera od 28g rumuna koji je ispao iz lige sa svojom ekipom,a najvaljuju grupe Konferencije,ne znam u cemu je stvar
Nas mentalitet , nisi momka nikad ni na tv vidio a imas komentar i predrasude ala polovnjaci iz srbije
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
U utorak stize do sada najvece pojacanje.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Preko 200 utakmica u karijeri, svugdje bio redovan, za pocetak dobro. Kakav ce biti to niko ne zna.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- nedimmmm1337
- Kontakt:
+ takodjer to sto igra u slabijem timu ne mora nista znacit , nisu ni Jovic i Djordjevic dosli iz Zvezde i Partizana pa su nam vrlo bitni igraci
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Meni ovo neozbiljno izgleda, Zekic rece da ce sjest sa Mirvicem i odlucit hocel nastavit bit nas trener.
Takodje doktori jos nisu nista rekli za Djordjevica
Znal iko ista u vezi stadiona, koliko kola u konferenci mozemo igrat na kosevu
Bilo bi dobro da dovedemo golmana sto prije.. odkako je kova otiso nikako da potrefimo na dobrog golmana
Dizdarevic Sehinovic Ilijev Rogic rockov
Takodje doktori jos nisu nista rekli za Djordjevica
Znal iko ista u vezi stadiona, koliko kola u konferenci mozemo igrat na kosevu
Bilo bi dobro da dovedemo golmana sto prije.. odkako je kova otiso nikako da potrefimo na dobrog golmana
Dizdarevic Sehinovic Ilijev Rogic rockov
Sinoć se desio veoma važan susret i kafa. Jako ugodan i veoma konstrukrivan. Čuće se 

.
Rumunska liga je jaca od nase, a i ovaj se fino naigrao ovo zadnjih godina. Ako nista barem je igrao redovno, vjerujem da je i ko vecina njihovih igraca tehnicki solidan
Mire Pjanić 

Do kad je Pogba suspendovan?
Mogao bi doci kod nas da mu karijeru oživimo
Mogao bi doci kod nas da mu karijeru oživimo
Nenadj_bivo, ako nam loše ide zabole ih prsti od kucanja a naprotiv ako nam dobro ide proradi im čir.Vanja8 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 20:49Ja mislim da smo klub sa najvise inspekcijskih provjera na Balkanu, ali im je uzalud...
Medjutim, jako je bitna inicijativa koja se pokrenula i kod kantonalnih vlasti ,a i kod Opstine Ilidza...
Mogle bi na jesen da budu fine vijesti, samo se bojim da pojedincima ne pozli...