FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Igracima i jeste Standard u galavi ali i umor, sad do cetvrtka smiriti strasti o opet samo hrabro i strpljivo.
Nema potrebe za nekim strahom, to se prevazislo protiv Fenerca, samo igrati svoje i cekati sansu.
Nema potrebe za nekim strahom, to se prevazislo protiv Fenerca, samo igrati svoje i cekati sansu.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 27 jul 2015, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
jes vi ken.
Sta je tu problem nadigrali nas i jesu, a njihov trener ih zove djeciji vrtic.Elegant je napisao/la:Koji je ovo novinar ?
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kvesicev ugovor na cetiri godine? Odlicno, bice love za cara... zasluzio je. 

Sto se tice online uclanjenja do sada se iz BIH uclanilo oko 20 ljudi a iz inostranstva oko 10....
Sad pogledao snimak utakmice, što brže zaboraviti i u nove radne pobjede, po mogućnosti već u Liježu
.
Borac zasluženo pobjedio, sve ono što je krasilo nas, ljudi su to sinoć demonstrirali, uz to još sa publikom koja ih je nagradila za svaki iole dobar potez, a to sigurno puno znači mladim igračima.
Dok kod Zelje potpuna nonšalancija i bezidejnost u većini akcija. Zapelo mi je za oko u 65 minuti kada je Blagojević povukao loptu i bila je prilka za kontru, niko se ne nudi a Amir lagano trči iz odbrane. Kad na to dodamo da su na lijevoj strani svih 90 minuta odrinirali štoper i centrafor, nije se tu puno toga dalo napraviti.
Ne sviđaju mi se ove priče o tome kako je Subić vrtio Memiju kao malo dijete, što nije istina. Subića se ranije trebalo zaustaviti, neko iz veze jednim ozbiljnijim prekšajem čisto prevencije radi. Ali sigurno mi nije bilo lako protiv dvojca Jović-Subić
Kod Memije mi se nije svidjelo kako u par navrata se agresivno ponaša, nakon već dosuđenog prekšaja. Valjda mu ova instant slava nakon Ferenca nije udarila u glavu.

Borac zasluženo pobjedio, sve ono što je krasilo nas, ljudi su to sinoć demonstrirali, uz to još sa publikom koja ih je nagradila za svaki iole dobar potez, a to sigurno puno znači mladim igračima.
Dok kod Zelje potpuna nonšalancija i bezidejnost u većini akcija. Zapelo mi je za oko u 65 minuti kada je Blagojević povukao loptu i bila je prilka za kontru, niko se ne nudi a Amir lagano trči iz odbrane. Kad na to dodamo da su na lijevoj strani svih 90 minuta odrinirali štoper i centrafor, nije se tu puno toga dalo napraviti.
Ne sviđaju mi se ove priče o tome kako je Subić vrtio Memiju kao malo dijete, što nije istina. Subića se ranije trebalo zaustaviti, neko iz veze jednim ozbiljnijim prekšajem čisto prevencije radi. Ali sigurno mi nije bilo lako protiv dvojca Jović-Subić
Kod Memije mi se nije svidjelo kako u par navrata se agresivno ponaša, nakon već dosuđenog prekšaja. Valjda mu ova instant slava nakon Ferenca nije udarila u glavu.
Poraz sam po sebi nije problem.
Stvar je u izvlacenju pouka.
Bez obzira na svu frtutmu oko lige evrope, ne možeš ići grlom u jagode.
Ako navijači popuše priču o "raspalom Borcu ",smiješnoj ekipi,itd...tu priču ne može popušiti struka. Borac se morao pogledati prošlog vikenda u generalni s Vitezom. Imamo ukupno 20 trenera koji rade u klubu. Imao ih je koji pogledati.
Apsurdno je vjerovati u priče iz Borca kako je upitno hoće li igrati ligu,nemaju prebijene pare...a u to vrijeme ekipa na pripremama u Sloveniji, produžili ugovor sa Predragovicem, zadržali 4,5 najboljih igrača (Subica, Jovica,Ilica, Becelica...).Ne igraju ti igraci h Borcu na lijepe oci.A mogu birati gdje ce.Riješili se nekih igrača koji su stalno jednom nogom u Borcu drugom negdje drugo...
S druge strane oni su nas detaljno skautirali. To je jasno koliko dan.
Nadam se da nam se ovakve stvari neće ponoviti.
Ako navijači popuše priču o "raspalom Borcu ",smiješnoj ekipi,itd...tu priču ne može popušiti struka. Borac se morao pogledati prošlog vikenda u generalni s Vitezom. Imamo ukupno 20 trenera koji rade u klubu. Imao ih je koji pogledati.
Apsurdno je vjerovati u priče iz Borca kako je upitno hoće li igrati ligu,nemaju prebijene pare...a u to vrijeme ekipa na pripremama u Sloveniji, produžili ugovor sa Predragovicem, zadržali 4,5 najboljih igrača (Subica, Jovica,Ilica, Becelica...).Ne igraju ti igraci h Borcu na lijepe oci.A mogu birati gdje ce.Riješili se nekih igrača koji su stalno jednom nogom u Borcu drugom negdje drugo...
- bistrikboy
- Kontakt:
To je to,maksimalno neozbiljno s nase strane u svakom pogledu.FKZ1921 je napisao/la:Poraz sam po sebi nije problem.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
To je zlatno iskustvo za Memiju, jer nikad nije igrao protiv "bezobraznog" protivnika, dodaj po koju strasno ruznu rijec koju su mu uputile kolege iz Borca, dobacivanja s tribina itd., nadam se da ce usvojit ovo iskustvoAstren je napisao/la:Sad pogledao snimak utakmice, što brže zaboraviti i u nove radne pobjede, po mogućnosti već u Liježu.
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Ma mnogo bolje i spremnije ekipe od nase ne mogu odigrati 3 utakmice jakog tempa u 10 dana. Cuvali smo se za Standard sto je ocigledno jel pametno pokazace utakmica protiv istih jako brzo.Astren je napisao/la:Sad pogledao snimak utakmice, što brže zaboraviti i u nove radne pobjede, po mogućnosti već u Liježu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Da mozda nema mjesta u nekom kombiju,autu za belgiju? Otkaza kombi u zadnji cas..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- corleone87
- Kontakt:
Prešli smo broj 1.300 članova
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Pitao sam vas nesto,ali ne dobih odgovor?
Da li će biti prijenos iz Belegije ako neko zna?
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Znam, koji je koeficijent kod Standarda? Da li bi oni bili nosioci u playoffu?AnelZ je napisao/la:Da ali se koeficijent ne prenosi.FaraonTM je napisao/la:Znam da se čini mi se govorilo da nema prenošenja koeficijenata u play offu EL al' zanima me recimo teoretski kada bi prošli Standard da li bi bili nosioci u play offu kada bi se taj koeficijent prenosio?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma neće igrači biti umorni protiv standarda jer će se nafurati maksimalno, a protiv borca su igrali skoro pa kao da je neka trening utakmica. A protiv radnika nema izgovora pa kad bi pobijedili standard radnik se mora uzeti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Ma ogroman je i bili bi nosioci sigurno oni jer redovno daleko doguraju.. Steta sto Crnova ne ugrabismo, s njim bi imali kompletnu momcadFaraonTM je napisao/la:Znam, koji je koeficijent kod Standarda? Da li bi oni bili nosioci u playoffu?AnelZ je napisao/la:Da ali se koeficijent ne prenosi.FaraonTM je napisao/la:Znam da se čini mi se govorilo da nema prenošenja koeficijenata u play offu EL al' zanima me recimo teoretski kada bi prošli Standard da li bi bili nosioci u play offu kada bi se taj koeficijent prenosio?

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Steta sto Arslanagic nece igrati, ocajan je u zadnje vrijeme.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Presli smo 1400 danas.corleone87 je napisao/la:Prešli smo broj 1.300 članova
Face vjerovatnoBlueFamily je napisao/la:Pitao sam vas nesto,ali ne dobih odgovor?
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.