Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Tek sad i broj 1441Minjore je napisao/la:Duznost ispunjena, 1441
Jest i pecat ti udari neki koliko se sjecamnovi je napisao/la:@plavanaciju
Čekajući u redu sjetim se svoje prve članske.
Na marijin dvoru dila administracija.
Članska ko zdravstvena knjižica,cijena mislim da je bila 5KM.
Ako neko ima info da li su stigli dresovi i veličine xl i xxl
Tako je.pirlo10 je napisao/la:Jest i pecat ti udari neki koliko se sjecamnovi je napisao/la:@plavanaciju
Čekajući u redu sjetim se svoje prve članske.
Na marijin dvoru dila administracija.
Članska ko zdravstvena knjižica,cijena mislim da je bila 5KM.
Ako neko ima info da li su stigli dresovi i veličine xl i xxl
Brojlikusa je napisao/la:Stigla![]()
**** njih.. mozemo i bez njihbojamora je napisao/la:Eno Široki doveo Crnova a Zrinski nam uze Zakarića ispred nosa. Kako bi nam sad valjao na lijevom krilu.
Zadnja 4 brojalikusa je napisao/la:koliko nazad ukupno ima brojeva,koji se racunaju kao broj clanske ?
1344vrbanjusa je napisao/la:Zadnja 4 brojalikusa je napisao/la:koliko nazad ukupno ima brojeva,koji se racunaju kao broj clanske ?
Pa ispali bi iz lige kao i svaki nad klub...ili bi morali dvije ekipe napraviti...jedna za evropu jedna za plpropuh je napisao/la:Nesto razmisljam o tome koliko se opravdava ovaj poraz u BL mi kad bi kojim slucajem zalutali u grupnu fazu u ligi bi nam slijedila grcevita borba za opstanak
Leti ovo vrijeme jos malo i krece dernek na stadionu Maurice Dufrasne.
Mladenovic nijw taraba ali nije dobio radnu dozvoluYoyo je napisao/la:Nama treba sad lijevi bek jer to Uzelac po vokaciji stoper ne moze igrati. Onog niko ne spominje vjerovatno taraba neka?
invincible1921 je napisao/la:Zaboravi napisatUclanio se prije par dana clanska 1264
Zamisli spice da ti je 1921
plavanacija je napisao/la:sta bi znacilo proci standarda, ja bih halalio prvih par kola PL,![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.