Ja sve kontam bil napisao ovdje da neko baci link, jer nas ovi ismijavaju sto ne znamo sami naci link, al eto..ultrasstyle_tz je napisao/la:YES link za pocetak
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Eto malo dešavanja pred tekmu.
http://www.nba.com/nets/nets-pregame
Samo Mirzu prate
al' ih babo ubacuje svaka mu dala 
I evo ga oficijelni spiker proziva kao igrača mjeseca Decembra
http://www.nba.com/nets/nets-pregame
Samo Mirzu prate
I evo ga oficijelni spiker proziva kao igrača mjeseca Decembra
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 07 jan 2014, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- sagitarius
- Kontakt:
http://nutjob.eu/njtvx28.html" onclick="window.open(this.href);return false;
YES + ekstra slika, ne stopa
YES + ekstra slika, ne stopa
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Re: Odg: Mirza Teletović
Cautinho je napisao/la:Aj dajte one linkove za mobitele,onaj cx nesto
Jel mozda ovo to?
http://cdn.tiv.pw/stream3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
YES TV
http://firstrownow.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;suhakrpa je napisao/la:Ja sve kontam bil napisao ovdje da neko baci link, jer nas ovi ismijavaju sto ne znamo sami naci link, al eto..ultrasstyle_tz je napisao/la:YES link za pocetak
bookmark tu stranicu i ne morate pitat više nikad, imate sve moguće utakmice i sportove, da uvijek ne stavljamo desetak linkova...
S Mirzom Bruklin će do pobjede
Glory Glory Manchester United
smorise vezano za rusa, daj malo bosni, bombardovanju redze, ankete itd 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum, kako ste?
Ajmo Mirzoni, vidim raja je vec skupljena 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- storm_raider
- Kontakt:
Alejkumu selam.mirzateletovicc je napisao/la:Eselamu alejkum, kako ste?
Bujrum na sarmu ko je raspolozen, Mirza zagrijavaj te dlanove da ne budim zenu dzaba!
Sport je lijek za tijelo i duh.
Večer... Čestitam vam na izboru Mirze 
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Selam alejkum... Idemo večeras uz Božju pomoć preko 20 poena inshaallah... Ima da Mirzu nosi sva ova energija koju ovdje akumuliramo, te činjenica da se svi mi poistovjećujemo sa njim svo ovo vrijeme... Sretno ti Mirza kralju...
Bismillah...
Bismillah...
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
Ukupno je: 334 korisnika/ca online; 75 registriranih, 38 skrivenih i 221 gostiju. (Bazirano na aktivnosti korisnika/ca u prošle/ih 5 minute/a.)
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 2690, dana 03 mar 2013, 21:56.
Registriranih korisnika/ca: AlanSmith14, anell, Anon, AsharaK, Astren, Bademluk, Belmin6, bhf9292, Bihac96, Bosniacum Lilium, Bota, Brezovac, cavalli, Cepi1981, Damba87, delija, denisov, Desole, don_burza, Donnie Darko, DrinaJedina, dziza_23, EBSCO, Elvis10, emir79, fearzaa, Fecox, firefirefirely, Forster, gaston, Guarin14, High, ilijasmusic, inacefindecko, inja87, JoeCelt, JTS, Juventino1995, karameldar, kvalitet, lafomamone, Lillard0, lucif3R666, manitu, mirza_9, mirzateletovicc, Mouse, Mozambik, nerkolfc, NEZALAGANJE, NG1, Orion87, OTNYS_YNWA, Papastathopoulos, PatrickBateman, pisac, rambo16, retro, Rizzla, S-Y-L-A-R, sagitarius, sajrulinu, samosarajvo, Sarajevo1946, Senko91, skile, stolica, storm_raider, sudac92, suhakrpa, Sveti, szlaja, TheChief, VGS, zeka_tm87
Nije loše...
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 2690, dana 03 mar 2013, 21:56.
Registriranih korisnika/ca: AlanSmith14, anell, Anon, AsharaK, Astren, Bademluk, Belmin6, bhf9292, Bihac96, Bosniacum Lilium, Bota, Brezovac, cavalli, Cepi1981, Damba87, delija, denisov, Desole, don_burza, Donnie Darko, DrinaJedina, dziza_23, EBSCO, Elvis10, emir79, fearzaa, Fecox, firefirefirely, Forster, gaston, Guarin14, High, ilijasmusic, inacefindecko, inja87, JoeCelt, JTS, Juventino1995, karameldar, kvalitet, lafomamone, Lillard0, lucif3R666, manitu, mirza_9, mirzateletovicc, Mouse, Mozambik, nerkolfc, NEZALAGANJE, NG1, Orion87, OTNYS_YNWA, Papastathopoulos, PatrickBateman, pisac, rambo16, retro, Rizzla, S-Y-L-A-R, sagitarius, sajrulinu, samosarajvo, Sarajevo1946, Senko91, skile, stolica, storm_raider, sudac92, suhakrpa, Sveti, szlaja, TheChief, VGS, zeka_tm87
Nije loše...
Zbog silnih fanova, ni mene jarane.AjsKjub je napisao/la:nema mene
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Bezveze se okupljamo, nece ni 3 minute odigrati u prvom pol.
Demantuj me Kidd !!!
Demantuj me Kidd !!!
yebote pero antic u prvoj 
Što je Pero stavi 
Hajd sto je u prvoj vec lagano tricu dade 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
da se i ja upisem 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.