Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

pinoglavi
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la pinoglavi » 15 jun 2016, 14:02

Pogba je igračina ali nije ni blizu onakav kakvim ga Pogba fanboysi ovdje prikazuju. Payet mu je recimo objasnio kako igrati fudbal u dresu reprezentacije. Nema potrebe da se porede on i Pjanić jer su drugačiji tip igrača. Da su kvalitetom sveukupno blizu to sigurno jesu. Svejedno je Perez zainteresovan za Pogbu tako da nije sigurno da će biti saigrač Miralemu.
Nad tobom sunce najljepše sja

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 15 jun 2016, 14:07

Praznoglavi, gdje je Payet bio s 23 godine?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 15 jun 2016, 14:25

Payet...ccc kasnije postao poznat neg Luca Toni jbte :D
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 jun 2016, 14:33

BuffonGigi je napisao/la:Praznoglavi, gdje je Payet bio s 23 godine?
To i jeste poenta, Pogbu u nebesa uzdizete a Payeta gledate kao tamo nekog Payeta a on je fantasticnu sezonu krunisao fantasticnom utakmicom protiv Rumunije. Dakle po vama Payet veze sa zivotom nema a ocitao lekciju u prvom kolu Eura "vanzemaljcu" Pogbi.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 jun 2016, 14:35

Nije ni stigao a vec se uveliko predvidja sudbina njegova. Sacekajte malo da vidimo kako ce se uklopiti i sta ce pruziti pa onda dalje.
Presudno ce biti kako ce ga Allegri koristiti, Rudi Garcia je bio taj koji je Pjanica unaprijedio i "pronasao" mu poziciju i rolu u igri.
Ali polako, sve ce pokazati vrijeme.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 15 jun 2016, 14:37, ukupno mijenjano 2 puta.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 15 jun 2016, 14:35

znam za Payeta i koliko je dobar jos otkako je sa 20god zaigrao u Saint Etienneu, odbio je prelazak u bogati PSG jer mu nisu mogli garantovati mjesto u prvih 11, zato je presao u Lille, a kasnije u Marseille

a to znaju svi koji prate fudbal u ligama petice i sire, a ne samo povrsno kroz top klubove
Don't believe the hype.

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 15 jun 2016, 14:38

Fidelis je napisao/la:Hej,ako troskokas Pogba vrijedi 120 milki onda Pjanke vrijedi 200.Pogba i nema pokrete fudbalera,vise lici na atleticara,skok u dalj,troskok i slicne discipline.
Svako ko sa razumijevanjem moze odgledati 10 utakmica jasno to vidi.
Zezaš??

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 15 jun 2016, 14:40

pinoglavi je napisao/la:
BuffonGigi je napisao/la:Praznoglavi, gdje je Payet bio s 23 godine?
To i jeste poenta, Pogbu u nebesa uzdizete a Payeta gledate kao tamo nekog Payeta a on je fantasticnu sezonu krunisao fantasticnom utakmicom protiv Rumunije. Dakle po vama Payet veze sa zivotom nema a ocitao lekciju u prvom kolu Eura "vanzemaljcu" Pogbi.
Gdje sam ja napisao za Payeta da pojma nema? Ne znam kako po toj vasoj iskrivljenoj loigici da bi jedan igrac bio odlican, drugi pojma ne smiju imati automatski. Zasto i Pogba i Payet ne mogu biti super igraci i igrati zajedno?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 jun 2016, 14:41

BuffonGigi je napisao/la:
Gdje sam ja napisao za Payeta da pojma nema? Ne znam kako po toj vasoj iskrivljenoj loigici da bi jedan igrac bio odlican, drugi pojma ne smiju imati automatski. Zasto i Pogba i Payet ne mogu biti super igraci i igrati zajedno?
Pa sta si se onda nakacio na mene? Napisao sam samo da je Pogba odlican igrac ali ni blizu onakvim kakvim ga vi sebi umisljate.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 15 jun 2016, 14:50

dubrovnik je napisao/la:
Gefufna je napisao/la:Ovaj prica o modernom fudbalu ko da ga je izmislio, a nasao sportsku srecu u Hajduku. :mrgreen:

Yebo vam vise Pjanic. Dosao je, super. Imat ce priliku da pokaze sta zna i moze. I za svaku partiju ce dobijati raspon ocjena od 1-10, u zavisnosti od forumasa do forumasa, portala do portala. Vec vidjeno.

Ali neko ce to sve vidjeti bolje od nas, i to ce diktirati gdje i koliko cemo ga gledati na terenu. S tim da cemo tog nekog mi braniti, a vi mu yebavati famEliju. :mrgreen:
Pa sta to fali Hajduku Mr. Juventino ? :clap: :clap: :clap:
Ti si vidim po svom nadimku "FAMELIJARNO" vezan za Juventus i Torino je mjesto kojem stvarno i pripadas. Puno vise veze ima Dubrovnik i Hajduk nego somalirana gefufna i Torino.
Sam preziran odnos prema Hajduku i slicnim malim klubovima govori o malogradjanstini likova koji su kao navijaci velikana. Lijepo bi bilo da nam koji put fotografijom pokazes lijepo iskustvo kortea sa navijacima Juventusa ili svoj boravak na stadionu tokom utakmice svojih ljubimaca. Da i mi uzivamo sa tobom u raskosi velicine.
Cisto informativno, zivio sam 5 godina u Rogoznici/Raznju (blizu vikendice Dine Radje), cesto posjecivao Split, posjecivao pepeljaru. Hajduk mi je u srcu takodjer. ;)

Voljan sam s tobom razmijeniti stotine slika iz Torina. Koliko ti posaljes iz Splita, ja cu duplo vise iz Torina. Prihvatas?
.
.
.
Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 15 jun 2016, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 15 jun 2016, 14:54

Rokoko87 je napisao/la:Tastatura hooligans and fans aka Gefufna i slični.
Reci mi to u facu dok sam kod Leminine stolice. :mrgreen:
@Pogba. :wave:
.
Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 15 jun 2016, 15:03, ukupno mijenjano 2 puta.

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 jun 2016, 14:54

slika

:lol: :lol: :lol:
Jedan od žešćih u zadnje vrijeme
@Gefufna :thumbup:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 15 jun 2016, 14:56

wobly92 je napisao/la:slika

:lol: :lol: :lol:
Jedan od žešćih u zadnje vrijeme
@Gefufna :thumbup:
Lajk i tebi, veliki si gospodin. :mrgreen:
.
Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 15 jun 2016, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jun 2016, 14:58

S'a je sad ovo? Novi mali iznervirani navijac kojeg postuje legenda Buffon?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 15 jun 2016, 15:02

Sabinho je napisao/la:S'a je sad ovo? Novi mali iznervirani navijac kojeg postuje legenda Buffon?
:crazy: :thumbup:
slika

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 15 jun 2016, 15:17

Mire će biti u prvih 11, što zbog svojih kvaliteta, što zbog činjenice da je plaćen preko 30M eura. A Juventus ne može sebi priuštiti da plati tako skupo igrača za klupu. I nadam se da će Pogba ostati, da ih gledamo zajedno makar jednu sezonu. Ali zov novca iz Španije, Engleske pa uskoro i Francuske, sve je jači. A i onaj prevarant mu je agent. Perez je dovoljno lud da iskešira 120-150M eura za jednog igrača. A ništa manje nisu spremni ponuditi i daleko bogatiji klubovi od Reala, City ili PSG naravno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 jun 2016, 15:39

Gefufna bolan, cije si to slike nasao :lol:
e cime se sve ljudi sluze jebt

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 15 jun 2016, 16:03

Gefufna je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Gefufna je napisao/la:Ovaj prica o modernom fudbalu ko da ga je izmislio, a nasao sportsku srecu u Hajduku. :mrgreen:

Yebo vam vise Pjanic. Dosao je, super. Imat ce priliku da pokaze sta zna i moze. I za svaku partiju ce dobijati raspon ocjena od 1-10, u zavisnosti od forumasa do forumasa, portala do portala. Vec vidjeno.

Ali neko ce to sve vidjeti bolje od nas, i to ce diktirati gdje i koliko cemo ga gledati na terenu. S tim da cemo tog nekog mi braniti, a vi mu yebavati famEliju. :mrgreen:
Pa sta to fali Hajduku Mr. Juventino ? :clap: :clap: :clap:
Ti si vidim po svom nadimku "FAMELIJARNO" vezan za Juventus i Torino je mjesto kojem stvarno i pripadas. Puno vise veze ima Dubrovnik i Hajduk nego somalirana gefufna i Torino.
Sam preziran odnos prema Hajduku i slicnim malim klubovima govori o malogradjanstini likova koji su kao navijaci velikana. Lijepo bi bilo da nam koji put fotografijom pokazes lijepo iskustvo kortea sa navijacima Juventusa ili svoj boravak na stadionu tokom utakmice svojih ljubimaca. Da i mi uzivamo sa tobom u raskosi velicine.
Cisto informativno, zivio sam 5 godina u Rogoznici/Raznju (blizu vikendice Dine Radje), cesto posjecivao Split, posjecivao pepeljaru. Hajduk mi je u srcu takodjer. ;)

Voljan sam s tobom razmijeniti stotine slika iz Torina. Koliko ti posaljes iz Splita, ja cu duplo vise iz Torina. Prihvatas?
.
.
.
Cudi me tvoj interes za slikama Hajdukovih navijaca ako ne mozes sportsku srecu naci u Hajduku. Iako su Splicani poprilicno bliski Sevidu, Raznju i slicnim mjestima na samoj granici Sibenske i Splitske zupanije, Sibencani makar njihov ozbiljan dio navija za jedan drugi klub. Tih 5 godina u Raznju te kvalificira kao covjeka kojem Hajduk "nije mrzak" iako si nicim izazavan drugacije replicirao na moj post i ja ti ne vjerujem. Tako da nemam potrebu mijenjati nikakve slike sa tobom. Uzivaj u Juventusu i moje komentare zaobidji i bit cu ti trajno zahvalan.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 15 jun 2016, 16:06

:thumbup:

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 15 jun 2016, 16:29

Chinaglia je napisao/la:Gefufna bolan, cije si to slike nasao :lol:
e cime se sve ljudi sluze jebt
Guglaj, javi se kad nadjes. :kafa:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, klasik i 25 gostiju.