FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

scudetto
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la scudetto » 29 okt 2012, 00:49

dobro je pa ima i gorih ekipa od nas a onaj golman Iskre je ebena konkurencija Tini kad su izlasci u pitanju

:arrow: Krajina i ko sto gledam bice 1-0 samo ako Tino bude na nivou kao do sad

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 29 okt 2012, 10:39

scudetto je napisao/la:dobro je pa ima i gorih ekipa od nas a onaj golman Iskre je ebena konkurencija Tini kad su izlasci u pitanju

Trebala bi Sloboda uzet bodove u Cazinu iskoristiti priliku dok su u raspadu sistema.
Nama su otkinuli bod u Gračanici nisu nimalo bezopasni, ali sad kad je ovakvo stanje u Krajini da igraju juniori, kadeti trebate to iskoristiti pogotovo što je na proljeće duplo teže do bodova u gostima.
Krajina-Sloboda 1:3 :D

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 29 okt 2012, 10:40

scudetto je napisao/la:dobro je pa ima i gorih ekipa od nas a onaj golman Iskre je ebena konkurencija Tini kad su izlasci u pitanju

Ako Krajina bude u približno sličnom sastavu kao juče u Lukavcu, sumnjam da će Sloboda imat problema da ih dobije. Al ko zna, možda kod kuće budu za&ebani

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 okt 2012, 10:43

"Crveno - crni" u usponu forme: Vitez i Bratstvo nisu daleko!

Gojković u dva navrata, te Memišević i Cerić matirali su odbranu bugojanske Iskre i tako Slobodi na Tušnju donijeli nova tri boda u prvoligaškom društvu. Fudbaleri Denisa Sadikovića naredno kolo putuju na gostovanje Krajini i ukoliko tamo osvoje bod(ove) u potpunosti bi se uključili u borbu za vrh tabele.

U ovom momentu prvoplasirani Vitez im bježi sedam, a drugoplasirano Bratstvo pet bodova. Gostovanje u ljutoj Krajini moglo bi biti ključno u ulasku "Crveno - crnih" u vrh tabele.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 29 okt 2012, 11:46

Prema saznanjima do kojih je došao vidiportal.ba iz izvora bliskih FK Sloboda, rukovodstvo Skupštine kluba na čelu sa predsjednikom Mirsadom Muharemagićem blizu je odluke da podnese ostavke.

Kao glavni razlog, navodno je neslaganje sa funkcionisanjem kluba, te radom predsjednika Upravnog odbora Merseda Kovačevića koji je tokom cijele utakmice protiv bugojanske Iskre ponovo bio glavna meta navijača. Podsjetimo, rukovodstvo kluba nakon što je izabrano na pomenute funkcije, prije početka sezone najavilo je ekspresan ulazak Slobode u Premijer ligu, te za dvije godine igranje u Evropi.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 okt 2012, 12:43

MakeTZ je napisao/la:Prema saznanjima do kojih je došao vidiportal.ba iz izvora bliskih FK Sloboda, rukovodstvo Skupštine kluba na čelu sa predsjednikom Mirsadom Muharemagićem blizu je odluke da podnese ostavke.

Kao glavni razlog, navodno je neslaganje sa funkcionisanjem kluba, te radom predsjednika Upravnog odbora Merseda Kovačevića koji je tokom cijele utakmice protiv bugojanske Iskre ponovo bio glavna meta navijača. Podsjetimo, rukovodstvo kluba nakon što je izabrano na pomenute funkcije, prije početka sezone najavilo je ekspresan ulazak Slobode u Premijer ligu, te za dvije godine igranje u Evropi.
Ma gadi mi se vise citati ovakve informacije, pogotov na ovom portalu gdje nisam procatio nijednu lijepu vijest o Slobodi, sve neke negativne vijesti.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 29 okt 2012, 13:02

Sadikovic fino rece ,skupiti sto vise bodova do zime i onda vidjeti koji je cilj uprave.U prevedenom ako bude para dovescemo pojacanja i uci u primeru ako ne onda cemo igrati sa ovim sastavom koji nema kvalitet za uci u primeru.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 okt 2012, 13:21

sloboda je napisao/la:Sadikovic fino rece ,skupiti sto vise bodova do zime i onda vidjeti koji je cilj uprave.U prevedenom ako bude para dovescemo pojacanja i uci u primeru ako ne onda cemo igrati sa ovim sastavom koji nema kvalitet za uci u primeru.
Ma druze Sadikovic je dobar trener, zna pripremit ekipu, tjera igrace da treniraju da trce onoliko koliko on trazi od njih, znaci trazi disciplinu i zalaganje isto tako i borbenost, pa vidio si koliko on trcakara oko klupe Slobode, cijelu utakmicu im govori sta treba i kako da urade, ja vjerujem ko god bude u ekipi na proljece da ce ih Denis Sadikovic pripremit dobro u zimskoj pauzi, ima oni da se oznoje dobro jer on to trazi, cim sam vidio da se Denis vratio da vodi ekipu odmah sam pomislio na ono najbolje, da imamo sansi to jest povratak u Premijer ligu.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 okt 2012, 13:26

Ne znam jel ko od vas primjetio , ali ja jesam, najmanje smo primili golova u gostima (ukupno 4 ) a samo 3 boda osvojena i to u Kaknju. Ja iskreno vjerujem da mozemo do pobjede u Cazinu.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 29 okt 2012, 13:35

Slazem se da je denis odlicno rjesenje,ali bez obzira koliko on njih spremio ako nemas kvalitet nema te nigdje.Ja vam kazem da ce drugu polusezonu biti vrlo **** uzeti bodove na strani a imamo vise utakmica na strani nego kuci.Zato ako bude cilj ulaska sto je jedina logika da se izvucemo iz dugova je dovesti 4 do 5 pravih igraca ,jer iz ove ekipe ruku na srce do 5 igraca mogu igrat ostalo nema potreban kvalitet za vrlo zajebana gostovanja i utakmice koje slijede narocito drugu polusezonu.Mozemo mi reci ma znas moze i ovako vidjecete pobjedili smo ovog onog ali imalo ko se razumije u fudbal vidi da mi nemamo igrace za 1 mjesto,zato nema rizika dovesti provjerene igrace i uci .To je jedino rijesenje a ne kao mozemo mi sa ovim mozemo **** i ne udjes i sta onda kaljuzas se jos godinu dana i onda imaju sve osnove da te ugase .Znaci samo ziheraski,nista dobro je nije dobro hocemo premijer ligu i tacka.

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 29 okt 2012, 13:47

Bogami ko otkine bod ili bodove u drugoj polusezoni svaka cast.
Zaj..no je sto se ne zna do zadnjeg kola PL-e da li ispada 4 ili 5 iz federalne
tako da ovim ekuipama kojim ides u goste a koje "vise" samo pobjeda je u opticaju
a da ne govorim da od 5-og mjesta do zadnjeg svi se bore za opstanak...
bezz onako uzmi samo u obzir da je Sloboda imala jos jedno gostovanje
i da je izgubila koje bi mjesto bila ?- zona ispadanja ...
evo vec sada u subotu ekipa Krajine vas protivnik mora dobiti utakmicu
ili je vec jednom nogom u nizem rangu ipak sretno i jednim i drugim.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 29 okt 2012, 13:52

O tome ja pricam citavo vrijeme ako budemo neozbiljni slijedi nam kaljuganje u ovoj ligi

BrutalConfidence
Kontakt:

Post Postao/la BrutalConfidence » 29 okt 2012, 13:59

sloboda je napisao/la:O tome ja pricam citavo vrijeme ako budemo neozbiljni slijedi nam kaljuganje u ovoj ligi
pa zar je bitno u kojoj se je ligi? vazno je uzivati u nogometu, sve ostalo je nepotrebna sikirancija...

To be or not to be, the question is now...

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 29 okt 2012, 13:59

Ja mislim da je Slobodina kljucna utakmica u Cazinu
jednostano tu ce se rijesiti dosta stvari dole ili gore
nema tu puno razmatranja .
Ako Sloboda izgubi njezine sanse za povratak su samim tim
izgubljene a ako pobijedi vraca se kao konkurent za ulazak
iako veoma tesko jer moraju popraviti bodovno stanje i sa
onim izgubljenim (prosutim) bodovima kod kuce sve u svemu sa jos
jednim porazom ,realno gledajuci sanse za povratak su svedene na minimum.
S druge strane Krajini je u subotu biti ili ne biti.. osim utakmice Bratstvo- Branitelj
ova ce sigurno biti jedna od zanimljivijih u subotu..

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 29 okt 2012, 14:19

Slazem se ta utakmica ce reci dosta toga .Pobjeda nas ukljucuje u sami vrh ali poraz nas jako udaljava od cilja .Vidjecemo u subotu sta i kako

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 29 okt 2012, 16:23

fukara87 je napisao/la:Ne znam jel ko od vas primjetio , ali ja jesam, najmanje smo primili golova u gostima (ukupno 4 ) a samo 3 boda osvojena i to u Kaknju. Ja iskreno vjerujem da mozemo do pobjede u Cazinu.
Sa nadom da neće za njih biti kornera jer tu je 90% gol :mrgreen:

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 29 okt 2012, 16:27

SultanSulejman je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Ne znam jel ko od vas primjetio , ali ja jesam, najmanje smo primili golova u gostima (ukupno 4 ) a samo 3 boda osvojena i to u Kaknju. Ja iskreno vjerujem da mozemo do pobjede u Cazinu.
Sa nadom da neće za njih biti kornera jer tu je 90% gol :mrgreen:
i sa nadom da cemo mi imati dosta kornera i prekida,jer jedino go mozemo uvaljat iz prekida ;)
a za onog gore sto pise da smo primili najmanje golova u gostima-jest druze al smo dali samo 1 i tu tekmu pobjedili

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 okt 2012, 23:01

i ja sam misljenja da je utakmica u cazinu kljucna za kompletnu sezonu..a svi mi odlicno znamo kako prolazino u kljucnim utakmicama...ko po j.a.j.i.m.a :roll: :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 okt 2012, 00:03

Ja uopšte ne mislim da je ova tekma ključna ..mimo ova 3 kola, ima još čitava polusezona. Ako se na zimu dobro pojačamo, povratak u "elitu" je itekako ostvariv.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 okt 2012, 00:24

JTS je napisao/la:Ja uopšte ne mislim da je ova tekma ključna ..mimo ova 3 kola, ima još čitava polusezona. Ako se na zimu dobro pojačamo, povratak u "elitu" je itekako ostvariv.
neznam dal pratis izjave Sadikovica...on ko na traci ponavlja da je potrebno skupit sto vise bodova i vidjet gdje je sta na kraju polusezone...samim tim ti govori da ako bude prevelik zaostatak nece se uvlacit u pojacanje jer je realno ovaj tim smijesan za borbu i ulazak u PL uz svo duzno postovanje prema sadasnjim fudbalerima...ako nam prvi ne pobjegne vise od 5 bodova mislim da ce nesto biti jer na proljece da bi uzeo bodove na strani...a MORAS jer smo vec u bodovnom zaostatku moras sabrat pojacanja koja ce demolirat sve redom pa nekim ekipama ni sudija nece moci pomoci i navuci nesto jer ce i on pokusvat sve dok je domacin u rezultatskom egalu..ako saberes dobar i uigran tim koji ce odmah otic na 0 1 il 02,zavrsio si posao..a ako nam prvi pobjegne vise od 5 boba tu vise ni messi ne pomaze..zato je ova tekma bitna u svakom pogledu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.