Željovac je napisao/la:Mandrak je napisao/la:
Mogu oni vratiti i tih 150 (za koje garantuju) pa šta ces onda pricati??
Svađat ces se sa ovim ljudim iz Tuzle po forumu,jelde...i njih ce okriviti za odluke njihovog kluba,predpostavljam.
Ko ih može vratiti? Sloboda? Policija? Bez ikakvog razloga? Po propisima saveza Sloboda je dužna dati 5% kapaciteta gostima, a policija, ako im se regularno najavi gostovanje, bez razloga ne može vraćati navijače. Pa bio je belaj i kad su vratili navijače ŽELJE iz Mostara zbog pripremljenih molotovljevih koktela. Tu su vrlo vjerovatno prekršili zakon i da je bilo više ustrajnosti, možda bi neko mogao biti i sankcionisan. Makar ukorom.
I na kraju, Tuzlu i Slobodu vode Tuzlaci i oni su ogledalo svoga grada, svidjelo se to nekoj divnoj manjini ili ne. Ako su bolji od njih, nek' im uzmu fotelje. Nije ih niko s neba postavio.
Buraz , evo ovaj momak Slani grad je iznad napisao kako jeste.
Jbg voli bih i ja NARAVNO da dozvole da nas dođe koliko god nas može poci ,ali kad je Tušanj u pitanju to je jednostavno sad neizvodljivo jer im je stadion razrovan i u fazi izgradnje.
Ne znam ni sam gdje ce nas smijestiti (prošle godine su nas strpali u neke kaveze koju su napravili , doslovno kavez)...a prije dvije godine su nas strpali kod onog WC koji smrdi samo tako plus ništa ne vidiš...to je tako jbg

možemo se sad svađati do sutra ali nema koristi od toga niti ce se šta promjeniti.
NEMAJU TRIBINE za gostujuce navijace i gotovo

nema dalje price oko toga.
Sad možemo jedno pljuvati po ovim forumašima iz Tuzle i njih prozivati što je to tako, ali znam da se oni ništa ne pitaju oko stadiona vec njihova nesposobna uprava koja ne može da napravi tribinu tolike godine.
Dali su nam 150 ,to je 5% - dakle ispoštovali onaj minimum procedure i boli ih kita šta ima ko reci oko toga.
Sjetimo se malo kako su HZ vratili ,ovih došlo preko 500 (iako su i oni uredno obavješteni prije utakmice da nece moci uci više od 150) pa su na kraju gledali sa nekakvih skela ,iz školskog dvorišta i šta ti ja znam.
I onda se dođe na forum pa se pocnu provocirati ovi navijaci Slobode, ko da su oni glavni odgovorni za ta sranja i ko da se oni šta pitaju oko toga.