FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
- Kontakt:
srce na teren
Zadnja izmjena: manijakdokraja, dana/u 29 jul 2015, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Ja sam optimista pred sutrašnju utakmicu ,standard jeste jači a ne toliko da bi se trebali bojati .To su čudne ekipe koje u igraju lude utakmice sa puno golova.Ako se dobro postaviš i bez puno panike možemo do povoljnog rezultata i naravno da ne fasuješ gol na početku utakmice.Ja se nadam utakmici sa puno sitnih prekršaja,auta jer to razbija ritam utakmice što nama ide u prilog.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
nasi odbili dvije ponude:memija (odbijeno 550 k eura) i dado (400 k eura) 

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
ko je nudiosuper je napisao/la:nasi odbili dvije ponude:memija (odbijeno 550 k eura) i dado (400 k eura)
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
- corleone87
- Kontakt:
super je napisao/la:nasi odbili dvije ponude:memija (odbijeno 550 k eura) i dado (400 k eura)

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Neandertalac
- Kontakt:
Cime se sve ljudi zamaraju. Valjda vidis cirilicu na reklamama...manijakdokraja je napisao/la:da li je ovo istina ??
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Sinovi Doline!!!

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
-
- Kontakt:
Ovaj portal je smece zesce[/quote]Enemy00 je napisao/la:A, ja ti kazem da pare jos nisu legle, ali u isrto vrijeme ti kazem da je ovaj tekst na ovom portalu dobro uzdrmao duhove, ali u menadzerskim krugovima. Ne moraju se samo igraci prodavati da bi se zaradilo
.
Otkako su pitari došli do para ovo ti je postalo Fksinfo.
Ja sam odavno prestao to pratiti i uopšte ne pratim naslovnicu i njihove nazovi tekstove. Pratim isključivo ovu temu i ovo je bio pravi potez sa razdvajanjem tema. Fakat je milina bez onih budala Aragona, unuka i ostalih.
Pa sto se ne javis na tel i odg na poruku zvao sam te. Pogledaj, meni rekose za jednog i da je puno veca cifra bila ali hvallaa vjerujem ti.super je napisao/la:nasi odbili dvije ponude:memija (odbijeno 550 k eura) i dado (400 k eura)
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Lyon nudio za Bajica 960 k e, odbijeno

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Re: RE: Re: FK Željezničar
I ja sam dobio slicnu info, uglavnom dobar potez.super je napisao/la:nasi odbili dvije ponude:memija (odbijeno 550 k eura) i dado (400 k eura)
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
to za 960 mi je vala malo teže za povjerovati.
željo tražio 975 

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ne...trazili smo toliko za BajicaElegant je napisao/la:Mi da odbijemo 960.000 € ili KM ???

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Evo dobio sam odg. Upravu super za jednu cifru, a ova druga je veca od jucer. Vec se naislo kod pojedinih u upravi na negodovanje zbog kvese. Pa se zbog toga odbilo i ovo jucer a cifra je 650 000 eura s tim da se igrac prikljuci u pobedeljak toj ekipi. Plus 15% sljedeci transfer. Bilo je pokusaja za amira i begana ali nasi su rekli u startu da nisu naa prodaju.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja ne znam za ovo ali je zato Memija imao ponudu od Francuskog prvoligasa. Jos uvijek se pregovara, plus odmah repka ako realizujeZivot je napisao/la:Lyon nudio za Bajica 960 k e, odbijeno![]()
![]()

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Ima li neko neki info kad je okupljanje u Belgiji?
Poz iz hladnog Nurnberga
Poz iz hladnog Nurnberga