Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
vi niste ok,,zasto ne bi neko alla Thohir mogao izdvojiti 60 miliona za Cavanija?
pa vi stvarno mislite da bi bilo sve isto kao prije?Moratti je vec ovako do sad potrosio 32 miliona,zasto ne bi jedan Thohir mogao 60? 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
jarane, ove ekipe će se boriti za LP, u odnosu na prošlu sezonu, svaka ekipa će se pojačatiSaurman je napisao/la:Inter, Roma, Lazio i Fiorentina borba za EL je maximum.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
za CL Juve,Napoli i Milan možda i Lazio i to je sve.JTS je napisao/la:jarane, ove ekipe će se boriti za LP, u odnosu na prošlu sezonu, svaka ekipa će se pojačatiSaurman je napisao/la:Inter, Roma, Lazio i Fiorentina borba za EL je maximum.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Lazio sve je ok do novu godinu , onda ce past i tako svaku god. tanka klupa
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
dobra klupa će biti ove sezone 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Boze daj mu pameti, zar ti mislis da bi Cavani sa konja presao na magarca a ima sansu da napreduje u karijeri i bira ,skoro ,tim za koji ce da igra.adointer je napisao/la:vi niste ok,,zasto ne bi neko alla Thohir mogao izdvojiti 60 miliona za Cavanija?pa vi stvarno mislite da bi bilo sve isto kao prije?Moratti je vec ovako do sad potrosio 32 miliona,zasto ne bi jedan Thohir mogao 60?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
eto sad Inter jedan od najvecih europskih klubova postade magarac,,haj ne dipr svega ti 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Moze lik da bira gdje ce igrat al ne on ce se odlucit za inter i da slijedece sezone igra samo Serie A.Jahadointer je napisao/la:eto sad Inter jedan od najvecih europskih klubova postade magarac,,haj ne dipr svega ti
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa, treba biti realan i reći da je SADAŠNJI Inter magarac u odnosu na Napoli. Dok se jedni polako vraćaju gdje su bili (Napoli), Inter opasno tone.adointer je napisao/la:eto sad Inter jedan od najvecih europskih klubova postade magarac,,haj ne dipr svega ti
Mislim da će Inter biti bolji nego prethodne godine, ali teško da će sa ovakvim sastavom konkurisati za jedno od prva 3 mjesta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa jeste postao, ne u tolikoj meri, ali cinjenica je pozicija na tabeli i nikad gori Inter, ja ne znam da li sam ikad od kako sam ziv video gori Inter.adointer je napisao/la:eto sad Inter jedan od najvecih europskih klubova postade magarac,,haj ne dipr svega ti
Zasto da ide u tim koji ide nekom vrstom tranzicije, i ko zna gde mu je domet sledece sezone cak i sa ovim pojacanjima i Mazzarijem, kada moze da ostane u jacem Napoliju, da igra LS, ili najrealnije, da ode u daleko jaci tim, vrhunski tim, Real, PSG su uvek opcija.
Nema logike to sto ti pricas. Uostalom pricamo o irelevantnim cinjenicama, ovaj jos nije uzeo Inter pod svoje koliko ja znam, i nema bas naznaka da ce.
I kakve to ima veze sa parama(o kojima se ovdje i prica). Daj mu platu koju trazi i ima da igra i za Rimini, a nije Inter. Nema vise toga slab klub, nema historije, ne igra LP, vec samo pare i eto njega odmah...
ne nego Hulk se odlucio da postane najbolji igrac u povijesti i da osvoji zlatnu loptu,,Torres 100% da osvoji Premier Ligu itd,,sto je Vidal potpisao za Juventus? a bili ste osmi?
edit:i izvrcete polahko ono sto sam napisao!
edit:i izvrcete polahko ono sto sam napisao!
adointer je napisao/la:ove godine tu ce biti i Arsenal i Tottenhamrio_Ferdy88 je napisao/la:
Ove ostale lige, su donekle zanimljivije po tom pitanju konačnog pobjednika, u Primeri standardno Real i Barca vode bitku, u Premu troboj na relaciji United-City-Chelsea
a dolaskom Thohira mozes da ubacis i Inter,,ali to jos nije sigurno 100%,,jer zamisli samo npr Cavanija u Interua dolaskom Thohira sve je moguce jbg znaci samo Nainggolan i Cavani i sve je drugo,,(ne kazem da ce doci da se razumijemo,nego da jednostavno prognoze cetvrtog jula ne idu nikako)
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Vidal nije bio Cavani u vrijeme potpisa za Juve, nije bio ni 20% trazen koliko je sad Cavani, ti se iz posta u post provaljujes.
p.s. i Juve nije bio osmi.
Ae leba ti, nemoj mi to...Huska je napisao/la:I kakve to ima veze sa parama(o kojima se ovdje i prica). Daj mu platu koju trazi i ima da igra i za Rimini, a nije Inter. Nema vise toga slab klub, nema historije, ne igra LP, vec samo pare i eto njega odmah...
Joj kakve ti primere navodis, to je smesno. Pa ova prva dvojica su otisla u klub koji su igrali LS konstantno, Zenit jak klub, o Plavcima ne moram pricati, a Vidal je bio steal, i uopste nije bio svetski igrac, to zvanje je stekao upravo u Juveu. Proveri za koliko para su ga doveli, danas se o njemu prica kao o nevidjenom steal-u, tada je to bio rizik, manje vise nepoznat igrac, koliko je danas poznat.adointer je napisao/la:ne nego Hulk se odlucio da postane najbolji igrac u povijesti i da osvoji zlatnu loptu,,Torres 100% da osvoji Premier Ligu itd,,sto je Vidal potpisao za Juventus? a bili ste osmi?
Pa Falcao je otisa iz kluba koji igra LP u klub koji je do jucer igra drugu ligu (ako vec trazis neki primer, a ima ih masu).
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Falcao nije mogao birati. U englesku nije mogao zbog third party vlasnika, u njemackoj i italiji niko nije mogao izdvojiti tu cifru tako da su mu ostali francuzi koji grade mega momcad.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
a vidis,sad mi je jasno,,potpisao jer su bili sedmi,,eh tek sad ima logike,,EnzoFerrari je napisao/la:Vidal nije bio Cavani u vrijeme potpisa za Juve, nije bio ni 20% trazen koliko je sad Cavani, ti se iz posta u post provaljujes.
i kakve veze ima koliko je kostao kad je bio vec trazen i mogao je da bira klub,,Cavani ima klauzulu,,ko donese DeLaurentiisu 60-65 miliona on ide,,zasto Inter ne bi igrao LP ako dodju Cavani,Nainggolan i Isla(opet dajem primjer ako Thohir dodje i ponavljam glupe su prognoze cetvrtog jula),,znaci po vasem Cavani bi prije potpisao za Leverkusen nego za Inter?
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Halo, jesi dobar, ko je mogao da bira klub? Vidal? sta ti je bolan, Vidal je bio drugi izbor nakon Inlera koji je trebao preci u Juve, uzeli su Vidala i kockali se, a Bayern ga htio kao back up, pa ti osnovne stvari ne znas, jos uzto lik je kostao 12 miliona a ne ko Cavani sto ce kostat ako bude prodat.adointer je napisao/la:a vidis,sad mi je jasno,,potpisao jer su bili sedmi,,eh tek sad ima logike,,EnzoFerrari je napisao/la:Vidal nije bio Cavani u vrijeme potpisa za Juve, nije bio ni 20% trazen koliko je sad Cavani, ti se iz posta u post provaljujes.
i kakve veze ima koliko je kostao kad je bio vec trazen i mogao je da bira klub,,Cavani ima klauzulu,,ko donese DeLaurentiisu 60-65 miliona on ide,,zasto Inter ne bi igrao LP ako dodju Cavani,Nainggolan i Isla(opet dajem primjer ako Thohir dodje i ponavljam glupe su prognoze cetvrtog jula),,znaci po vasem Cavani bi prije potpisao za Leverkusen nego za Inter?
p.s. klauzula? pa sta ako i neko plati klauzulu, ako Cavani nece u neki klub ne mogu ga natjerat, nije on rob i nije ovo jug Amerike prije 200 godina, kakve ti gluposti valjas.
Sad se sjeti Conteove izjave da nije imao pojma ko je VIdal dok mu ga Marotta nije na snimcima pokazao, eto Vidal mogao da bira klub
pa sta ima veze i Tevez vam je treci cetvrti izbor,znaci qrcu ne valja,,Vidala je zelio Heynckess u Bayern i Vidal je zelio da prijedje u Bayern ali dodje Juve i ponudi vise para i ode lik,iako je Bayern veci klub bio(a i sad je) od Juventusa,,
ali poenta svega je da ja vama hocu reci da mi je glupo prognozirati da ce Inter da bude peti-sesti u sledecoj sezoni a danas tek cetvrti juli,,onda slijedi moj primjer sta ako Thohir uzme Inter i dovede samo ta 2 igraca i jos dodam zagradu,,,al sta cu ja kad nijedan Čombe ne konta,,
ali poenta svega je da ja vama hocu reci da mi je glupo prognozirati da ce Inter da bude peti-sesti u sledecoj sezoni a danas tek cetvrti juli,,onda slijedi moj primjer sta ako Thohir uzme Inter i dovede samo ta 2 igraca i jos dodam zagradu,,,al sta cu ja kad nijedan Čombe ne konta,,