RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Meni je ovaj Mehremic nidje veze igrac.
Dobar je prema naprijed, ali nazad je baš rupetina.
I ne sviđa mi se nimalo ovo oko ove pozajmice ako je istina.
I ne sviđa mi se nimalo ovo oko ove pozajmice ako je istina.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
To u vezi neke pozajmice Velezu cisto sumnjam(velez je prilicno dobro stao sa lovom,ono, nije da ima previse ali ima dovoljno).Ovo mi vise lici na neko muljanje para preko papira da bi se mozda oprala neka lova i svi zaradili (ako je tacno ovo u vezi pozajmice) Ja ne vidim drugi razlog
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Prelagano mi odavno njima dajemo igrače. Sumnjivo je to sve, nisu to nimalo čista posla ako se išta dešava između Uprava klubova.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Koliki je dug veleza
prema podacima porezne uprave FBiH, dug FK VELEŽ je 145.000 KM sa kamatama, a bez kamata 80.000 KM...gruezi je napisao/la:Koliki je dug veleza
velež je 2012. godine zaključio sporazum s poreznom upravom da će u 36 rata isplaćivati dug, i do sad redovno izmiruju obaveze prema državi (mjesečno 4027,7 KM)....
Vala ja od kad gledam Velež a ima tome jedno 25 god ja veću rupu na lijevom beku nisam vidio,vm22 je napisao/la:Meni je ovaj Mehremic nidje veze igrac.
i nije mi jasno što ga je i dosad Ibro zadržao, on je odmah nakon kraja polusezone trebao dobiti slobodno
slazem seTAZ je napisao/la:Vala ja od kad gledam Velež a ima tome jedno 25 god ja veću rupu na lijevom beku nisam vidio,vm22 je napisao/la:Meni je ovaj Mehremic nidje veze igrac.
i nije mi jasno što ga je i dosad Ibro zadržao, on je odmah nakon kraja polusezone trebao dobiti slobodno
-
brato brato
- Kontakt:
Igraci Veleža namjestili utakmicu protiv Capljine !
navodno su neki igraci veleža stavili na kladionicu X
a jedan od igraca veleza je ŠKALJIC za ostale ne znam skaljic je odmah dobio suspenziu od kluba !
i neki je jos belaj bio u upravi .............
a jedan od igraca veleza je ŠKALJIC za ostale ne znam skaljic je odmah dobio suspenziu od kluba !
- samo_lijevo
- Kontakt:
Svašta.brato brato je napisao/la:Igraci Veleža namjestili utakmicu protiv Capljine !
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Titova-Juga
- Kontakt:
A izvor je "navodno" ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Da li neko nesto zna o Milanu Knezevicu(25) koji je predhodnu polusezonu nastupao za Velez.Koja pozicija,broj odigranih utakmica za Velez,eventualno broj golova posto se nalazi na probi u Radniku.
Unapred hvala!
Unapred hvala!
ja se neki dan u kladionici zezam s jaranima gledaj reko al velez stima kad ste bas igrali sa capljinom,kad ono stvarnobrato brato je napisao/la:Igraci Veleža namjestili utakmicu protiv Capljine !
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nemoj se ti nešto uvrijediti, ali za Radnik drama igrač. I nama je valjao. Samo mu ne dajte baš da puno pije, a on normala igra a i spreman je. Meni ne bi smetalo da je i kod nas ostao.Bijeljina055 je napisao/la:Da li neko nesto zna o Milanu Knezevicu(25) koji je predhodnu polusezonu nastupao za Velez.Koja pozicija,broj odigranih utakmica za Velez,eventualno broj golova posto se nalazi na probi u Radniku.
Unapred hvala!
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Odlicno onda ces imati vjerovatno imati priliku da ga gledas prvo kolo u Bijeljini protiv Veleza.Goodison je napisao/la:Nemoj se ti nešto uvrijediti, ali za Radnik drama igrač. I nama je valjao. Samo mu ne dajte baš da puno pije, a on normala igra a i spreman je. Meni ne bi smetalo da je i kod nas ostao.Bijeljina055 je napisao/la:Da li neko nesto zna o Milanu Knezevicu(25) koji je predhodnu polusezonu nastupao za Velez.Koja pozicija,broj odigranih utakmica za Velez,eventualno broj golova posto se nalazi na probi u Radniku.
Unapred hvala!
e svašta! ova vijest će dobro poljuljati atmosferu u klubu...brato brato je napisao/la:Igraci Veleža namjestili utakmicu protiv Capljine !
ovo se nije smjelo desiti, sad kada se približava start prvenstva....
ne širi laži i neistine! Škaljić jeste suspendovan ali ne zbog izmišljenog morbidnog razloga koji si naveo. krupne su stvari koje pišeš ovdje. prvo skoči pa reci hiop, odnosno prvo provjeri nešto pa napiši. ostali forumaši ne padajte na ove jadne podvale!brato brato je napisao/la:Igraci Veleža namjestili utakmicu protiv Capljine !
hvala KERZEN na ispravci navoda, a ovo za belaj u upravi? da li je to istina ili laž?kerzen je napisao/la:ne širi laži i neistine! Škaljić jeste suspendovan ali ne zbog izmišljenog morbidnog razloga koji si naveo. krupne su stvari koje pišeš ovdje. prvo skoči pa reci hiop, odnosno prvo provjeri nešto pa napiši. ostali forumaši ne padajte na ove jadne podvale!brato brato je napisao/la:Igraci Veleža namjestili utakmicu protiv Capljine !
ne znam. znam da skaljic nije suspendovan zbog klađenja nego prepirke sa direktorom. to moze potvrdit svaki igrac.AlemC85 je napisao/la:hvala KERZEN na ispravci navoda, a ovo za belaj u upravi? da li je to istina ili laž?kerzen je napisao/la:ne širi laži i neistine! Škaljić jeste suspendovan ali ne zbog izmišljenog morbidnog razloga koji si naveo. krupne su stvari koje pišeš ovdje. prvo skoči pa reci hiop, odnosno prvo provjeri nešto pa napiši. ostali forumaši ne padajte na ove jadne podvale!brato brato je napisao/la:Igraci Veleža namjestili utakmicu protiv Capljine !
-
brato brato
- Kontakt:
ne širi laži i neistine! Škaljić jeste suspendovan ali ne zbog izmišljenog morbidnog razloga koji si naveo. krupne su stvari koje pišeš ovdje. prvo skoči pa reci hiop, odnosno prvo provjeri nešto pa napiši. ostali forumaši ne padajte na ove jadne podvale![/quote][/quote]
a sto ce potvrdit? zato sto 90 % igraca u velezu zeli zlo velezu zato smo tu gdje jesmo... prvo cemo od velagica
prije 1 godinu je tuzio velez bio na sudu sa fk velezom i uzeo je pare od veleza i kasnje 1 godinu zavrsi karijeru
i sportski direktor ... ahhahah pricate gluposti znam mnogo vise informacija i tako to sto dosta obicni navijaca
ne zna ,a ja znam neke ljude u velezu i znam sta se desaje , ja rijetko pisem al kad napisem 98 % je tacno da znas ti prvi KERZEN !
a sto ce potvrdit? zato sto 90 % igraca u velezu zeli zlo velezu zato smo tu gdje jesmo... prvo cemo od velagica
prije 1 godinu je tuzio velez bio na sudu sa fk velezom i uzeo je pare od veleza i kasnje 1 godinu zavrsi karijeru
i sportski direktor ... ahhahah pricate gluposti znam mnogo vise informacija i tako to sto dosta obicni navijaca
ne zna ,a ja znam neke ljude u velezu i znam sta se desaje , ja rijetko pisem al kad napisem 98 % je tacno da znas ti prvi KERZEN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.