FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Damir_BvB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Damir_BvB » 25 sep 2011, 12:52

Centre forward je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Decko moj, kad shvatis da su jedini klubovi u Engleskoj koji se mogu ravnat veličinom sa Bayom su Liverpool i donekle Mud,prestat ces da pises gluposti.Nedostatak komunikacije sa djecom u ranom stadiju njihovog razvoja donese probleme kasnije koji najcesce kulminiraju u ranoj fazi puberteta u kojoj se ti sad nalazis.A dok ne shvatis to iskoristi taj tvoj papir od 300-400 miliona i obrisi njime taj tvoj, obraz. ;)
:lol: 8-) :arrow: ... :lol: :lol:
A ni pisat naucio nisi, samo se smajlicima sluzis.Eto sta bude kad babo 9-o godisnjaku za njegovu skromnu 4 iz 1 razreda devetogodisnje skole kupi komp i nabaci ADSL.Strasno 8-)

To ti iz iskustva licnog pricas izgleda :D
Sa ovakvima kao sto si ti necu raspravljat zelenbac si jos .. ali ima nade bit ce bolje za tebe vrijedi ovo BB - bit ce bolje ! :lol: napredovat ces lijepi moj devetogodisnjak :lol: ... A sad opcija Cool mahanje ignore block kako zelis :arrow: :lol:
BvB Echte Liebe !!!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 25 sep 2011, 12:56

Tebi je opet nesto smijesno.Prvom prilikom ljekaru opste prakse, on ce znat gdje ce s tobom dalje, ne sunjam.Nek su Nebesa tebi na pomoci, kao i tvojoj Borusiji, trebace vam to u narednom periodu ;)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 sep 2011, 13:05

@Damir_BVB: Ja njemu fino argumente obrazloženo on meni uzeo stavljat vrijednost timova. Gubiš se žestoko. A znam ja kad si ti mene ubjeđivao još kako su večina dortmundovih igrača na višem nivou od Bayerna, ja sam ti fino rekao ti igrači se mogu mjerit s Bayernovim kad odigraju pristojno jednu sezonu Lige prvaka. Usporedba s Lyonom ti je presmiješna, ev ti samo jedno jednostavno pitanje: Kada je Lyon bio u finalu Lige prvaka? Druga stvar znamo da je par godina, pa čak do unazad 2-3 godine Lyon ubrajan u potajne favorite za osvajanje Lige prvaka, ali ne možeš ti to znat kad površno gledaš fudbal i fataš se prve statistike da bi opovrgnuo nekog. Jednostavno Bayern je za tebe jedan veliki kompleks. Mnogi klubovi u Njemačkoj imaju tradiciju, i ja ih sviju cijenim i svi su mi ti klubovi draži od ostalih u Evropi, al je jasno da je Bayern tu iznad i to nije nikakva sramota nego je i ponos Bundeslige jer taj klub je među 5 najuspješniji u Evropi.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 sep 2011, 14:03

Ja cu samo reci Nuri Sahin, jer je to najslabija tacka naseg druga Damira. :P
Sa porukom, odlazim, odlazim, ne osvrcem se za vama. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 sep 2011, 14:40

Sve normalne analize se rade tako da zaokruzuju jedan period od recimo 10, 20 ili 50 godina, a ja ovdje vidim nekakvu analizu uspjeha u zadnjih 9 godina. Cuj 9. :lol: Da je barem 8 pa da nekog pronosamo. :lol:
#divovi

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 25 sep 2011, 14:46

Jake li lige, evo sva mudrost :D
Nemci su jasan narod. Bajern osvaja titulu posle sezone u kojoj je ne osvoji. Obezbediće je 15 kola pre kraja dok će Dortmund možda izboriti kup Uefa, ali diskutabilno. Drugi i treći završavaju nekakvi Štutgarti i Verderi

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 25 sep 2011, 14:58

BVB u Evropi od godine kad su igrali finale Cupa Uefa:

2010/2011 - ispali u grupi Eurolige
2009/2010 - nisu nastupali
2008/2009 - Ispali u kvalifikacijama Cupe Uefa od Udinesea
2007/2008 - nisu nastupali
2006/2007 - nisu nastupali
2005/2006 - nisu nastupali
2004/2005 - nisu nastupali
2003/2004 - Ispali od Bruggea u kvalifikacijama , a onda i od Sochauxa.
2002/2003 - Ispali u drugom dijelu LP-a

Iako je BVB brukao Bundesligu zadnjih 10 godina dotični se našao kompetenta da priča o Bayernu.Pa ako je Bayern u rangu Lyona onda je BVB u rangu timova iz zemalja Trećeg svijeta.Čistio bi pred Bayernovim vratima, a u svoja ne može ni ući od smeća kojeg se skupilo zadnjih 10 godina.BVb nije prosječan klub u Evropi on je prosječan klub u Bundesligi zadnjih 10 godina.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 sep 2011, 15:24

Spartak je napisao/la:Jake li lige, evo sva mudrost :D
Nemci su jasan narod. Bajern osvaja titulu posle sezone u kojoj je ne osvoji. Obezbediće je 15 kola pre kraja dok će Dortmund možda izboriti kup Uefa, ali diskutabilno. Drugi i treći završavaju nekakvi Štutgarti i Verderi
Šta onda reći za Špansku ligu , gdje dva kluba vedre i oblače , Schalke koji završi na 14 mjestu bez problema izbaci trećeplasirani tim Primere Valenciu , Hannover izdominira Sevillu koja je trenutno na 3 mjestu.A sinoć smo vidjeli kako završi kandidat za titulu Patetiko :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 25 sep 2011, 16:50

Saurman je napisao/la:
Šta onda reći za Špansku ligu , gdje dva kluba vedre i oblače , Schalke koji završi na 14 mjestu bez problema izbaci trećeplasirani tim Primere Valenciu , Hannover izdominira Sevillu koja je trenutno na 3 mjestu.A sinoć smo vidjeli kako završi kandidat za titulu Patetiko :lol:
Istina, samo i dalje ostaje ovaj moj post iznad tacan 8-)

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 25 sep 2011, 17:02

slika

Evo šta se desi kad' ti žena opere hlače u kojima su karte z atekmu Bayern City.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 sep 2011, 17:06

Malo ti analiziraj rečenicu pa češ vidjet koliko ni sam sebi nisi jasan. A nek ti ova analiza bude s naznakom na ovo "prošle". ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 25 sep 2011, 17:34

effe_sa je napisao/la:
Malo ti analiziraj rečenicu pa češ vidjet koliko ni sam sebi nisi jasan. A nek ti ova analiza bude s naznakom na ovo "prošle". ;)
prosle :o

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 sep 2011, 17:38

Bavarci, kao sto vodja @geronimo rece, nemojmo hraniti trolove. Samo ih ignorisite.

slika
#divovi

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 25 sep 2011, 17:40

Ma ovaj kojem sam se ja obratio je navijac njemackog kluba, a prije sam ga smatrao kvalitetnim forumasem.
Ocigledno sam se prevario.

Damire sad uzmi pa uporedi Lyon i Real. :lol:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 25 sep 2011, 17:41

moustapha je napisao/la:Bavarci, kao sto vodja @geronimo rece, nemojmo hraniti trolove. Samo ih ignorisite.

slika
:lol: podanicki mentalitet :lol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 sep 2011, 18:56

moustapha je napisao/la:Bavarci, kao sto vodja @geronimo rece, nemojmo hraniti trolove. Samo ih ignorisite.

slika
samo je konačno vrijeme da @admin reaguje na trolove i sankcioniše!!!!!
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 sep 2011, 23:09

Ovog Spartaka spammera i muckog provokatora :lol: :lol: samo na ignore upravu je Geronimo s ovakvima nema price.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 sep 2011, 09:25

Prvi put se organizira zajedničko gledanje utakmice Bayerna.
Administratori Facebook stranice o Bayernu "svi koji misle da je Bayern München najbolji klub svih vremena" pozivaju sve svoje članove na zajedničko gledanje utakmice Bayerna u Ligi prvaka. Naime, u utorak, na Allianz Areni od 20.45 h, se sastaju Bayern i Man City u okviru 2. kola LP. Administratori pozivaju sve zainteresirane da dođu u Sarajevo, tačnije u Olimpijsku dvoranu Zetra u kafić ****, gdje će centralna utakmica biti upravo ova između Bayerna i Cityja, da podržimo naše igrače u najtežoj utakmici ove sezone.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 26 sep 2011, 10:14

GAL je napisao/la:Prvi put se organizira zajedničko gledanje utakmice Bayerna.
Administratori Facebook stranice o Bayernu "svi koji misle da je Bayern München najbolji klub svih vremena" pozivaju sve svoje članove na zajedničko gledanje utakmice Bayerna u Ligi prvaka. Naime, u utorak, na Allianz Areni od 20.45 h, se sastaju Bayern i Man City u okviru 2. kola LP. Administratori pozivaju sve zainteresirane da dođu u Sarajevo, tačnije u Olimpijsku dvoranu Zetra u kafić ****, gdje će centralna utakmica biti upravo ova između Bayerna i Cityja, da podržimo naše igrače u najtežoj utakmici ove sezone.
u Sport Centar?!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 sep 2011, 10:29

jeste

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []