NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- nicazedobagro
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Ma mi Zeničani smo cudna sorta, mi bi rodjenu mater prodali za 2km i zajebali.
Nase najvece legende vecinom su rdojeni van Zenice, a ova "nasa djeca" svaki put nas zajebu
Nase najvece legende vecinom su rdojeni van Zenice, a ova "nasa djeca" svaki put nas zajebu
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
Istina nažalost.nicazedobagro je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:50Ma mi Zeničani smo cudna sorta, mi bi rodjenu mater prodali za 2km i zajebali.
I iduće godine se moramo spremit za krvavu borbu.
Vratio se Fudin guzni haver u Mladost DK.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Najjača imena dovode, Brkić i Begić, dva premijerligaška veznjaka. Ova sezona je kamilica kakva će naredna biti kada uđe Famos filijala pitara, Travnik i ko god ispadne iz PL pravo zayebano.JonSnow je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:52Istina nažalost.nicazedobagro je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:50Ma mi Zeničani smo cudna sorta, mi bi rodjenu mater prodali za 2km i zajebali.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Bez deblokade i ozbiljnijih sredstava, nema nama ni iduće godine PL.Truhlo je napisao/la: ↑02 feb 2024, 21:12Najjača imena dovode, Brkić i Begić, dva premijerligaška veznjaka. Ova sezona je kamilica kakva će naredna biti kada uđe Famos filijala pitara, Travnik i ko god ispadne iz PL pravo zayebano.JonSnow je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:52Istina nažalost.nicazedobagro je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:50Ma mi Zeničani smo cudna sorta, mi bi rodjenu mater prodali za 2km i zajebali.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ma ko god udje valja nam se tuci sa njima. Svi on svoju politiku, mi svoju.
Sivac je zreo momak. Ipak je njemu 24-25 godina tako da nije smio sebi dozvoliti da ode iz kluba na neke probe bez razgovora ili obavjestenja. Tako da ja njegovo ponasanje ne pravdam niti mislim da se treba pravdati a pogotovo ne kao "gresku". Greske su nesto sto se uradi nenamjerno, a ne ode se greskom u Sarajevo, ne presvuces se greskom, a jos manje ne odradis trening sa klubom u drugom gradu koji nije tvoj, greskom. To su vec iskalkulisane stvari i takvim se trebaju tretirati.
Amaterski ugovori nisu svecevo slovo ali isto tako imaju neka svoja pravila, tako da ako je Zeljo htio da dovede Eldara, ako su vec uspostavili kontakt sa klubom u vezi njega i dobili odgovor, mislim da je smecarski bilo dovesti momka na trening mimo kluba.
I da se razumijemo, Eldar jeste nas ponajbolji igrac, ali Eldar nije stvorio Celika kao klub, ali Celik jeste Eldara kao igraca. Tako da Celik ne duguje nista ni Eldaru niti bilo kojem drugom igracu. Isao je Eldar iz Celika i u Vitez i u Rudar iz Kaknja i nije bilo nikakvih problema. Isto tako kada se vracao u Celik nije bilo nikakvih problema. U Celiku je stekao tu neku afirmaciju koja je dovoljna da ga drugi trazi i sve sto je trebao da uradi jeste da ispostuje klub i da to uradi na normalan nacin.
Sivac je zreo momak. Ipak je njemu 24-25 godina tako da nije smio sebi dozvoliti da ode iz kluba na neke probe bez razgovora ili obavjestenja. Tako da ja njegovo ponasanje ne pravdam niti mislim da se treba pravdati a pogotovo ne kao "gresku". Greske su nesto sto se uradi nenamjerno, a ne ode se greskom u Sarajevo, ne presvuces se greskom, a jos manje ne odradis trening sa klubom u drugom gradu koji nije tvoj, greskom. To su vec iskalkulisane stvari i takvim se trebaju tretirati.
Amaterski ugovori nisu svecevo slovo ali isto tako imaju neka svoja pravila, tako da ako je Zeljo htio da dovede Eldara, ako su vec uspostavili kontakt sa klubom u vezi njega i dobili odgovor, mislim da je smecarski bilo dovesti momka na trening mimo kluba.
I da se razumijemo, Eldar jeste nas ponajbolji igrac, ali Eldar nije stvorio Celika kao klub, ali Celik jeste Eldara kao igraca. Tako da Celik ne duguje nista ni Eldaru niti bilo kojem drugom igracu. Isao je Eldar iz Celika i u Vitez i u Rudar iz Kaknja i nije bilo nikakvih problema. Isto tako kada se vracao u Celik nije bilo nikakvih problema. U Celiku je stekao tu neku afirmaciju koja je dovoljna da ga drugi trazi i sve sto je trebao da uradi jeste da ispostuje klub i da to uradi na normalan nacin.
Izgleda Djida klub pomiješao s Merhametom. Čuj zašto da se igraču pravi problem i zašto ga se ne pusti bez obeštećenja.
Ne znam, pokušavam da shvatim je li glup ili bezobrazan ili čak oboje.
Ne znam, pokušavam da shvatim je li glup ili bezobrazan ili čak oboje.
Previse se digla prasina oko situacije gdje su stvari kristalno jasne.
Ovaj Djidin sindikat kao neka instanca koja se bavi zastitom prava bi trebala postovati tudja prava. Morao bi biti objektivan i zastupati prava koja sljeduju igraca. Medjutim, on se stavlja u sluzbu igraca da trazi nesto o cemu klub ima iskljucivo pravo da odlucuje. Totalno neprofesionalno od njega.
Stvar je jasna da klub koji zeli tog igraca mora platiti odredjenu sumu nasem klubu kao neko obestecenje po tom ugovoru. Ako su zaista zainteresovani onda ce platiti i sve strane ce biti zadovoljne. I nas klub i igrac i drugi klub. A sad sto taj drugi klub ne moze ili ne zeli da plati nije do naseg kluba. Ako ne mogu platiti onda nek ga ne traze. Isto tako, ako mogu platiti, a ne zele onda im taj igrac ocito dovoljno ne vrijedi. Ovo sto guraju nekakav pritisak da nas klub popusi foru i da igrac ode besplatno se ne smije dopustiti. To je Šabiceva ruzna proslost u nasem klubu, jer i on je jedan od grobara kluba koji ga je zavio u crno, ali Čelik mora imati ljepsu buducnost. Svi koji iskreno vole Čelik u ovakvim situacijama kad je ocito da klub nije taj koji grijesi moraju stati na stranu kluba i braniti njegov interes. Interes kluba uvijek ide na prvo mjesto.
Naravno da je i u interesu naseg kluba fer i korektan odnos s nasim igracima i da treba uvijek komunicirati i traziti zajednicka rjesenja kako bi svi bili zadovoljni, ali ako je problem sto nas klub ne zeli besplatno pustiti nekog igraca, jer ga stiti makar i taj amaterski ugovor onda igrac i ti koji ga zastupaju nisu korektni prema klubu. Ako drugi klub trazi u nasem dvoristu igraca da uzme besplatno onda ko ih je.be. Eto da Čelik trazi iz tog kluba nekog pod ugovorom besplatno, bas bi ga ovi pustili. Čelik vise nije prcija. Čelik mora stititi svoja prava bas kao sto i mora ispunjavati svoje obaveze. Sva prica s tim zavrsava.
U Njemackoj bi nasi dijasporci rekli - Čelik über alles!
Ovaj Djidin sindikat kao neka instanca koja se bavi zastitom prava bi trebala postovati tudja prava. Morao bi biti objektivan i zastupati prava koja sljeduju igraca. Medjutim, on se stavlja u sluzbu igraca da trazi nesto o cemu klub ima iskljucivo pravo da odlucuje. Totalno neprofesionalno od njega.
Stvar je jasna da klub koji zeli tog igraca mora platiti odredjenu sumu nasem klubu kao neko obestecenje po tom ugovoru. Ako su zaista zainteresovani onda ce platiti i sve strane ce biti zadovoljne. I nas klub i igrac i drugi klub. A sad sto taj drugi klub ne moze ili ne zeli da plati nije do naseg kluba. Ako ne mogu platiti onda nek ga ne traze. Isto tako, ako mogu platiti, a ne zele onda im taj igrac ocito dovoljno ne vrijedi. Ovo sto guraju nekakav pritisak da nas klub popusi foru i da igrac ode besplatno se ne smije dopustiti. To je Šabiceva ruzna proslost u nasem klubu, jer i on je jedan od grobara kluba koji ga je zavio u crno, ali Čelik mora imati ljepsu buducnost. Svi koji iskreno vole Čelik u ovakvim situacijama kad je ocito da klub nije taj koji grijesi moraju stati na stranu kluba i braniti njegov interes. Interes kluba uvijek ide na prvo mjesto.
Naravno da je i u interesu naseg kluba fer i korektan odnos s nasim igracima i da treba uvijek komunicirati i traziti zajednicka rjesenja kako bi svi bili zadovoljni, ali ako je problem sto nas klub ne zeli besplatno pustiti nekog igraca, jer ga stiti makar i taj amaterski ugovor onda igrac i ti koji ga zastupaju nisu korektni prema klubu. Ako drugi klub trazi u nasem dvoristu igraca da uzme besplatno onda ko ih je.be. Eto da Čelik trazi iz tog kluba nekog pod ugovorom besplatno, bas bi ga ovi pustili. Čelik vise nije prcija. Čelik mora stititi svoja prava bas kao sto i mora ispunjavati svoje obaveze. Sva prica s tim zavrsava.
U Njemackoj bi nasi dijasporci rekli - Čelik über alles!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Dida je burazeru smecar, zgadio mi se od onih situacija kad se kao predsjednik Sindikata prof.fudbalera natovario na kosti Celiku, a sigurno je bilo još klubova kojim se trebao isto natovariti,a nije. Isto sad piše neke nebuloze, trebao bi Celik pustiti,pa nisu u klubu više raznorazni mešetari i ojebine da za kubik daske,100 litara goriva,dvoje janjadi daju slobodne papire. Vjerovatno ovo Sivac čita, druže ako si svoju sudbinu stavio u ruke Sabica starog mesetara, prevaranta onda će 1LF biti tvoj plafon bez obzira kako se tvoja epoha u Celiku završi.
Dzida slusal Amela
-
- Kontakt:
UPRAVNI ODBOR 
!!!!!
- Zenicanin988
- Kontakt:
Ne bi ja puno palamudio, Sivi razocarenje veliko. Ne sumnjam u upravu ni sekunde .
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- Robijas007
- Kontakt:
Kao stari Robijas, osjecam se da moram napisati rijec-dvije o ovoj situaciji oko Sivca. Ako se ja dobro razumijem u situaciju (a znam da razumijem ) ovo je jos jedan spin od strane Sabica, dokazanog sup.ka i neprijatelja kluba. Jos jedan jeftin trik za destabilizaciju kluba i remecenje nastale atmosfere. Kad vec ne mogu se guz.ce uvuc u klub ,moze se nastetit klubu. Sto se tice ovog nafuranog u zvijezdu, neka ide.. Kad se jednom vrati podvijenog repa ( a hoce ) tada ga nabit nogom u guz.cu taman da je Cafu. Niko od igraca nikad nece biti veci od Celika, kraj price

NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Za 40 dana koliko traje uclanjenje skoro pa pola brojke stigli. Ide to na 1000+ i ove godine.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Tako je i prošle godine pa poslije 100 članova ne možeš nafatati za 5 mjeseci da dođe do 1000, nema od Zenice ništa, širiti priču dalje i to je to, sramota da se ovakav grad pati sa 1000 članova, al eto kad budu rezultati i PL bit ce to više nadam se
-
- Kontakt:
Izvinite što vam upadam na temu kao pitar, ali samo da pružim podršku vašoj upravi protiv ove pijavice Đidića. Nema veze sa tim što je igrač trebao u Željezničar, nego što Đidić kao neko ko bi morao biti apsolutno za ono što piše na papiru hoće da se bori protiv toga. Da Sivac ima ikakvo pravo da raskine ovaj ugovor, pomogao bi njemu Đidić bez oglašavanja, ovako je ipak Čelik u pravu pa ne može. Nego, ovo mi je zaparalo oči, što je objavio u komentarima na onu svoju objavu.
Pitao ga je neko vaš sljedeće:
Da bi on odgovorio ovako:Aldin Đidic ,mozda je tebi vrijeme da se vratis u Čelik...El Capitano..
Kakav poganluk na račun ljudi koji su doslovno spasili klub, citiram jer ima svaki veliki klub u državi kamaru ovih zaslužnih "Đidića".ne može to od NGG-a oni samo vole Čelik, a tatice im dugo bile u tom istom Čeliku.
-
- Kontakt:
Čekamo još zvanično saopštenje kluba da je najbolji igrač suspendovan i da neće odigrati minute do kraja sezone! Puna podrška Upravi
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
- Kontakt:
Neka te druze svaki normalan dijalog je dobro dosaoizdzezveubrazil je napisao/la: ↑03 feb 2024, 21:33Izvinite što vam upadam na temu kao pitar, ali samo da pružim podršku vašoj upravi protiv ove pijavice Đidića. Nema veze sa tim što je igrač trebao u Željezničar, nego što Đidić kao neko ko bi morao biti apsolutno za ono što piše na papiru hoće da se bori protiv toga. Da Sivac ima ikakvo pravo da raskine ovaj ugovor, pomogao bi njemu Đidić bez oglašavanja, ovako je ipak Čelik u pravu pa ne može. Nego, ovo mi je zaparalo oči, što je objavio u komentarima na onu svoju objavu.
Da bi on odgovorio ovako:Aldin Đidic ,mozda je tebi vrijeme da se vratis u Čelik...El Capitano..
Kakav poganluk na račun ljudi koji su doslovno spasili klub, citiram jer ima svaki veliki klub u državi kamaru ovih zaslužnih "Đidića".ne može to od NGG-a oni samo vole Čelik, a tatice im dugo bile u tom istom Čeliku.
Ðidić da je iole ozbiljan nebi glupost poput te izvalio. Ðidiću se malo gleda i kroz prste jer je nekada navodno i valjao. S tim rečenim jedino mjerilo je klubska skupština i svaka tvrdnja pa i insuinacija da se ne može nešto u klubu zbog ovog ili onog je čisti debilizam. Ako Ðida želi da pomogne bujrum neka se učlani u klub i na slijedećoj skupštini neka se kandiduje za neku poziciju ili minimalno neka iznese svoj prijedlog na skupštini. I za jedno i za drugo postoje procedure. Sve drugo je mlaćenje prazne slame i izdizanje samog sebe po socijalnim medijima.
Da Ðida ima bilo kakvu priliku po pitanju Sivca bio bi on već na klubskim bubrezima kao kada je bio kada je klubu bilo najteže. Taj papak nam je bio najveći neprijatelj tokom oporavka i riješavanja dugova igračima. Iznoseći poluistine ne nanosi on štetu klubu već samo igraču. U privatnim razgovorima pakaš nije tako riječiv kao što je na fejsbuku, ali to je za neku drugu priliku. Neki tipovi jednostavno ne mogu da se pomira da se u Čeliku ne može više jagmiti i krčiti kao nekada i to je najveći problem.
Momci u klubu imaju mandat da štite interese kluba i to im je nulti prioritet. Sve ispod toga im nebi bilo oprošteno a Ðida i Ðide mogu da se puše.
I opet ću reči, da su ovi “naši” klošari u Želji imali imalo mozga i da su željeli dobro malom Sivcu nikada nebi sebi dozvolili da ga pokušaju dovesti a još manje da ga dovedu i na taj šugavi trening na način na koji su to uradili.
Da Ðida ima bilo kakvu priliku po pitanju Sivca bio bi on već na klubskim bubrezima kao kada je bio kada je klubu bilo najteže. Taj papak nam je bio najveći neprijatelj tokom oporavka i riješavanja dugova igračima. Iznoseći poluistine ne nanosi on štetu klubu već samo igraču. U privatnim razgovorima pakaš nije tako riječiv kao što je na fejsbuku, ali to je za neku drugu priliku. Neki tipovi jednostavno ne mogu da se pomira da se u Čeliku ne može više jagmiti i krčiti kao nekada i to je najveći problem.
Momci u klubu imaju mandat da štite interese kluba i to im je nulti prioritet. Sve ispod toga im nebi bilo oprošteno a Ðida i Ðide mogu da se puše.
I opet ću reči, da su ovi “naši” klošari u Želji imali imalo mozga i da su željeli dobro malom Sivcu nikada nebi sebi dozvolili da ga pokušaju dovesti a još manje da ga dovedu i na taj šugavi trening na način na koji su to uradili.
Bar danas imamo demokratiju u klubu. Ko god misli da moze bolje, bujrum uclani se i prijavi na skupstini kluba za poziciju koju zelis. Naravno, redovno seru i pisu svakakve gluposti, djidic prvi, kao ngg je tu nista se ne moze... Mani se suplje, znaju da ne mogu nista dobro donijeti, a mastili bi brke. Qurac ce vise iko da ih masti. Koliko vole klub, pokazuje da nisu ni clan istog. Hvala klubu na izvjestaju o clanstvu, pa tacno se vidi cije ime stoji pored.
https://nkcelik.ba/izvjestaj-o-clanstvu-za-2023-godinu/
Ni jedna "legedna" kluba nije na listi. Aj zdravo, virite iz rupa i dalje.

https://nkcelik.ba/izvjestaj-o-clanstvu-za-2023-godinu/
Ni jedna "legedna" kluba nije na listi. Aj zdravo, virite iz rupa i dalje.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 7 gostiju.