Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako sam dobro informisan prosle sezone je radio u Olimpiku ...f0rest1946 je napisao/la:Repuh pomocnik Janjosu!
DBR1987 je napisao/la:Ako sam dobro informisan prosle sezone je radio u Olimpiku ...f0rest1946 je napisao/la:Repuh pomocnik Janjosu!
Ja bi ipak volio da se i on izjasni,jer sto rece @evander;'nema neutralnih'.FrancescoTotti je napisao/la:Ma raja i ne zna ko je elvir kantardzic kao ni jos neke ljude u upravi.. Znaju za dinu, kustu, te sto su blebetali po novinama al to nije problem nikakav. Kad se kaze uprava napolje zna se na sta se misli, znaci svi ostavke i cao! Niko nije nenadoknadiv, a posebno ne oni.
A benku ja nikad prezalit necu, on je posljednji igrac PROFESIONALAC pored jajala, delaca, cimija koji je ostao u klubu... Njegov odlazak je meni prakticki znacio vracanje miljama unazad u amaterizam, kao sto se i pokazalo, pa ga zato i zalim toliko.
@zagorski @evander, hilmu ne pitajte to pitanje, razocarat cete se u zivot
Nije neki dan smo se posvadjali na fbSabinho je napisao/la:I hilmaga je tu negdje kao i ja.
Ma jeste. Klub je iznad svega, svakako nece biti pozitivne atmosfere dok oni ne odu. Najvise nayebe ekipa u tom slucaju i nema rezultata.FrancescoTotti je napisao/la:Nije neki dan smo se posvadjali na fbSabinho je napisao/la:I hilmaga je tu negdje kao i ja.odricem ga se kao druga dok ne promjeni misljenje.
Hilmagaaaaaa, vraaati se vjeriiii
Otprilike, dobre stvari se ne zaboravljaju, međutim problem su loši potezi koji se povlače u zadnje vrijeme.Sabinho je napisao/la:I hilmaga je tu negdje kao i ja.
Bra'o tebrabordoakapitar je napisao/la:Kada bi samo dosao u klub SD ili trener sa ovlastima da ove nadobudne seljacice od igraca pomnozi sa nulom a plate im podijeli sa peticom, vjerujte da ne bi mogli prepoznati ovu ekipu. Predobro je ovim seoskim svalercicima u SARAJEVU klubu i SARAJEVU gradu pa su pogubili sve spoznaje gdje su dosli i za koji klub igraju a trenutno nema covjeka u FKS koji ce im to utuviti u seoske lobanje...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Zato molit Boga da ih Cala bar malo rastrese. Realno smo i mi izgubili neku reputaciju kakvu bi trebao imati klub kao Sarajevo da se protivnici useru kad dodu na Kosevo kao sto je nekad bio slucaj kod Manchestera.bordoakapitar je napisao/la:Kada bi samo dosao u klub SD ili trener sa ovlastima da ove nadobudne seljacice od igraca pomnozi sa nulom a plate im podijeli sa peticom, vjerujte da ne bi mogli prepoznati ovu ekipu. Predobro je ovim seoskim svalercicima u SARAJEVU klubu i SARAJEVU gradu pa su pogubili sve spoznaje gdje su dosli i za koji klub igraju a trenutno nema covjeka u FKS koji ce im to utuviti u seoske lobanje...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sto mi sumLjiv ovaj čarli....FrancescoTotti je napisao/la:Trbic potrcko, glupan bas na nivou ljudi za koje radi.
Gledaj ti hesova zivotat...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, benko21, bvsic, insimadop, juka55, laznokrilo, Lobudaraczapamcenje, napoleon72, Tarapi i 60 gostiju.