FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

TobeYarabi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TobeYarabi » 28 avg 2016, 08:37

batalite te suplje price..nista se znacajno nije desilo..

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 28 avg 2016, 08:43

Pa nisu oni krivi sto ne znaju nego oni sto su ih doveli i dali im velike plate i prstavile kao velike zvijezde a sramote klub.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 avg 2016, 08:49

svi imaju svoju odgovornost, niko ne izgara zalaganjem za to ne treba bit messi, a to im se može zamjerit....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 28 avg 2016, 08:55

SVI SU KRIVI! Uprava, strucni stab i igraci.
SARAJEVO

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 28 avg 2016, 09:02

Igraci su najmanje krivi.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 28 avg 2016, 09:15

moj uzor-S.G je napisao/la:Igraci su najmanje krivi.
Jesu najmanje, al su opet krivi. Nema borbe, nema znanja, nema rezultata.
SARAJEVO

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 28 avg 2016, 09:23

Bože sačuvaj...
Onom koji pristane biti novi trener, novi igrač ili novi zaposlenik Kluba kapa dole.
Zadnja izmjena: Conscious, dana/u 28 avg 2016, 09:24, ukupno mijenjano 1 put.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 28 avg 2016, 09:23

fico je napisao/la:
To nije njihov problem, krivi su oni koji su doveli prosječne igrače.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 28 avg 2016, 09:33

Sami od sebe ne mogu igrati, da je tako ne bi nam trebao trener. Trenera smo toliko promjenili samo cu reci Boze sacuvaj. Slijedeceg mi je vec zao ko god da bude. PROBLEM je u ljudima koji vode klub. Kada se to rijesi, ostalo bi trebalo doci samo od sebe ako nas naravno budu vodili ljudi koji imaju veze s fudbalom.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 28 avg 2016, 09:35

moj uzor-S.G je napisao/la:
fico je napisao/la:
To nije njihov problem, krivi su oni koji su doveli prosječne igrače.
Upravu si. Al nisu mi jasni nasi manekeni, pa hebemu ako ne zna centarsut nek vjezba pola godine pa ce nauciti centrirati. Neka gledaju snimke utakmica pa nek vide svoje greske pa neka ih isprave. Ali ne, vaznije je bacit sliku na instagramu, izac u revoluciju, metropolis, yebem im sve manekensko.
SARAJEVO

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 28 avg 2016, 09:48

Sad su pod strahom nase balerine, morat ce ici saljevat stravu :hmmmm:
Bordo bijeli za život cijeli!!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 28 avg 2016, 09:48

fico je napisao/la:Upravu si. Al nisu mi jasni nasi manekeni, pa hebemu ako ne zna centarsut nek vjezba pola godine pa ce nauciti centrirati. Neka gledaju snimke utakmica pa nek vide svoje greske pa neka ih isprave. Ali ne, vaznije je bacit sliku na instagramu, izac u revoluciju, metropolis, yebem im sve manekensko.
Svaka ti je na mjestu brate, ali realno koliko igraca iz nase lige radi te individualne treninge?
Vecini ovih igraca je Sarajevo kruna karijere i ljudi uzivaju u onom sto im je ponudjeno.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 avg 2016, 10:00

Ma neka su polupali, samo da nema povrijedjenih..

Yebo stakla na busu...

valjda nas ovo malo sve skupa trzne i shvatimo da svi moramo za dobrobit kluba raditi..
Al realno, trenutno nijedan segment kluba to ne radi..
Nazalost

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 28 avg 2016, 10:15

Ooo robovi kako je kad se vracate polupanog busa ubi propuh aaa?

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 28 avg 2016, 10:16

Nek su polupali stakla .... bilo je samo pitanje vremena kad ce se sa prijetnji prec na djela ....
Parolama se ocito nista nije postiglo ... stanje u klubu sve gore i gore ....
Kriv je neSTRUCNI stab ....al i i graci su .... neznam da su kakve tarabe ima da se bore i da oznoje dres !
Kad se znaju kurcit okolo sa autima, puni para nek ih zarade ... samo se to trazi .... i ako neznaju nek se trude poznaju to navijaci ...
IGRACI MORAJU ZNAT CIJI DRES NOSE I DA TO NIJE NIMALO LAGAN DRES ... NOSE 70 GODINA TRADICIJE, NASE LEGENDE, NOSE SVE ONO STO NAS CINI STA JESMO I STIM NEMA ZAJEBANCIJE !

Nisam ja za silu nikad nemojte me pogresno shvatit .... al ovo nase podnevlje nije za demokratije nego za celicne sake .... i ovdje dok nema straha niko nikog ne *ebe 2% .... kako u drzavi tako u klubu ....

PODRSKA HORDAMA !!! *ICKE MARS IZ KLUBA !!!
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 28 avg 2016, 10:32

DBR1987 je napisao/la:Nek su polupali stakla .... bilo je samo pitanje vremena kad ce se sa prijetnji prec na djela ....
Kriv je neSTRUCNI stab ....al i i graci su .... neznam da su kakve tarabe ima da se bore i da oznoje dres !
Kad se znaju kurcit okolo sa autima, puni para nek ih zarade ... samo se to trazi .... i ako neznaju nek se trude poznaju to navijaci ...
IGRACI MORAJU ZNAT CIJI DRES NOSE I DA TO NIJE NIMALO LAGAN DRES ... NOSE 70 GODINA TRADICIJE, NASE LEGENDE, NOSE SVE ONO STO NAS CINI STA JESMO I STIM NEMA ZAJEBANCIJE !

Nisam ja za silu nikad nemojte me pogresno shvatit .... al ovo nase podnevlje nije za demokratije nego za celicne sake .... i ovdje dok nema straha niko nikog ne *ebe 2% .... kako u drzavi tako u klubu ....

Ima kazna za one koji se ne bore - klupa ili tribine ili kazna na platu.
Ne bi me čudilo da nam za Vitez više igrača bude ''povrijeđeno''.
A trener koji dođe... Svaka čast tom čovjeku koji smije voditi ovaj tim.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 28 avg 2016, 10:39

DBR1987 je napisao/la:Nek su polupali stakla .... bilo je samo pitanje vremena kad ce se sa prijetnji prec na djela ....

Dino I Kusturica da nauce nekog cij dres nose? Hahahahah
UPRAVA NAPOLJE!

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 28 avg 2016, 10:41

Conscious je napisao/la:

Ima kazna za one koji se ne bore - klupa ili tribine ili kazna na platu.
Ne bi me čudilo da nam za Vitez više igrača bude ''povrijeđeno''.
A trener koji dođe... Svaka čast tom čovjeku koji smije voditi ovaj tim.
Ma ko ce ih kaznit ?! Uprava gora od igraca !!!
Na kraju krajeva bili smo svjedoci suspenzija igraca po tribinama pa kao "nekih novcanih kazni" ....daj ba dosta je bilo filozofije ....
Treba im *ebat mater svima .....od uprave do igraca .... dosta je bilo zajebancije...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 28 avg 2016, 10:45

Hrvatski medij tvrdi: Kruno Jurčić u ponedjeljak preuzima Sarajevo

Fudbalski klub Sarajevo, nakon ostavke Almira Hurtića, intenzivno traži novog šefa stručnog štaba. Mnoga imena se provlače po medijima, od Mehmeda Janjoša do Slobodana Starčevića, a hrvatski portal, 24sata.hr, tvrdi da će novi trener Sarajeva u ponedjeljak postati Kruno Jurčić. Sarajevo i Jurčić su već neko vrijeme u kontaktu, a uskoro bi posao trebao biti i službeno objavljen. Sarajevo je Krunoslava Jurčića zvao još u martu, kad je bivši Dinamov trener dobio otkaz u Mariboru, ali je Jurčić tad odbio Sarajevo. Međutim, prema posljednjim informacijama, Jurčić se predomislio i u ponedjeljak bi trebao sjesti na lupu koševskog premijerligaša.

Leon Benko

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 avg 2016, 10:48

DBR1987 je napisao/la:Hrvatski medij tvrdi: Kruno Jurčić u ponedjeljak preuzima Sarajevo

Fudbalski klub Sarajevo, nakon ostavke Almira Hurtića, intenzivno traži novog šefa stručnog štaba. Mnoga imena se provlače po medijima, od Mehmeda Janjoša do Slobodana Starčevića, a hrvatski portal, 24sata.hr, tvrdi da će novi trener Sarajeva u ponedjeljak postati Kruno Jurčić. Sarajevo i Jurčić su već neko vrijeme u kontaktu, a uskoro bi posao trebao biti i službeno objavljen. Sarajevo je Krunoslava Jurčića zvao još u martu, kad je bivši Dinamov trener dobio otkaz u Mariboru, ali je Jurčić tad odbio Sarajevo. Međutim, prema posljednjim informacijama, Jurčić se predomislio i u ponedjeljak bi trebao sjesti na lupu koševskog premijerligaša.
Izvinite na smetnji, ali ništa vam nema od Krune.

http://www.ind ex.hr/sport/clanak/kruno-jurcic-preuzeo-turskog-prvoligasa/915729.aspx

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, miguelramos, mnon46, pjankesarajevo, Varijantas8 i 93 gosta.