Bekend, cista perverzijashminka je napisao/la:Samo nek Wawrinka igra što duže, ovo što brat igra je nadrealno nešto, čisto sumnjam da ćemo ikad više moći gledati nešto slično. Ludilo od tenisa.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Bekend, cista perverzijashminka je napisao/la:Samo nek Wawrinka igra što duže, ovo što brat igra je nadrealno nešto, čisto sumnjam da ćemo ikad više moći gledati nešto slično. Ludilo od tenisa.
Jasta nego koriste. I to gotovo svi. U Americi i ne kontrolisu dopingovanje. Sve glavne zvijezde NBA i NFL se dozvoljeno i kontrolisano dopinguju dopinguje se i Phelps a i Serena 100%. Ne mozes onako igrat u poznim 30im bez dopinga da ga yebes.darker10 je napisao/la:Pa Wawrinka odigra ozbiljno i kvalitetno jedan slam godisnje,a za ostalo ga boli k.Ne bi me cudilo da sljedece godine baci sve na Wimbledon.
No sta mislite o ovim ruskim hakerskim napadima?Izgleda da je Serena koristila nedozvoljena sredstva.Moram priznat da to za mene ne bi bilo nikakvo iznenadjenje ako se pokaze istinitim
Nisi mi odgovorio na pitanje. Nije provokacija fkt ozbiljno pitam, koliko ti mislis da bi onaj Stanov mec sa RG2015 mogao protiv Rafe 2008 u finalu RG?shminka je napisao/la:...
shminka je napisao/la:Pa nemam šta zamišljati kakav bi bio taj meč, kad imaš meč iz 2013. godine sa RGa koji jasno oslikava odnos snaga u meču Stan-Rafa na šljaci na sunčanom danu. Rafa nikada Stanu ne bi dozvolio da se razmaše kao što se razmaše protiv Novaka, baš kao što to ni Federer nikada ne bi dopustio. Nije Stan prošle godine ništa lošiji bio na USOu nego ove, a Federer ga je sasuo kao dijete napolitanku.
Novakov stil igre DOPUŠTA Stanu da se razmaše, a Rafin i Rogerov mu to NE DOPUŠTAJU.
Ali to što Roger i Rafa znaju sa Stanom ne umanjuje činjenicu da je Stan Novaku nezgodan protivnik. Sastali su se 6 puta na Slemovima u zadnje 4 godine i 6 puta je Novak bio u problemu. Ko je to još 6 puta u istom vremenskom razdoblju Novaku napravio frku?!? Niko.
Jeste on 2011. godine imao Rafu u dva Major finala. Ali jel tebi jasno da taj Rafa njemu u tim finalima u 2011. uopšte nije bio velika konkurencija? Pa rutinski ga je dobio u dva Slem finala.
Federer jeste bio velika konkurencija, jedna rutinska pobjeda, jedan rutinski poraz i još jedan izjednačeni meč koji je vrlo lako mogao i na drugu stranu.
Je*em mu miša, ako ko zna sve o tom famoznom US-u i spasenoj mec lopti znam ja...Da toga nije bilo Rafa bi imao 15 komada i tu pobjedu protiv Rogera na US-u.shminka je napisao/la:Pazi, Stanov RG 2015. godine je perverzija od tenisa, znači neko te pita da mu pošalješ klip sa savršenim tenisom, pošalješ mu klip tog meča i hladno kažeš tenis se ne može igrati bolje od ovoga, kao što i ne može.
Ali Stan nikada protiv Rafe ne bi mogao igrati tako dobro, jer mu Rafa to ne bi dozvolio.
Rafu je preslušao kao malo dijete 2011. godine, Rogera nije, velika je razlika u tome kako je igrao sa Rafom na slemovima te godine, a kako sa Rogerom. Ne može biti preslušavanje meč u kojem spašavaš meč loptu, nikako.
Ja bi mu poslao Nadalovo finale RG2008 kao savrsenu igru. 4 gema ispustena protiv jednog od najboljih igraca svih vremena, taman da je ovaj bio na jednoj nozi, to se zove savrsen mec jednog tenisera.shminka je napisao/la:Pazi, Stanov RG 2015. godine je perverzija od tenisa, znači neko te pita da mu pošalješ klip sa savršenim tenisom, pošalješ mu klip tog meča i hladno kažeš tenis se ne može igrati bolje od ovoga, kao što i ne može.
Ali Stan nikada protiv Rafe ne bi mogao igrati tako dobro, jer mu Rafa to ne bi dozvolio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.