TO SU NAJGLUPLJE IZGUBLJENE PARE U ISTORIJI SARAJEVA???????? De momci nabrojte mu igrace tipa Alispahic.lion1111 je napisao/la:Mozda ja grijesim, ali sigurno vise grijese oni koji svako kolo Sarajevu izbiju iz dzepa nekoliko hiljada KM zbog nekih kretenskih kazni ili oni koji su fukarama sa grbavice neki dan stavili u dzep 30.000 KM lomljenjem nekoliko bijednih stolica. Mislim da si u pravu kada mi kazes da ta prica ne pali, jer ocigledno ovdje vrlo malo ljudi misli svojom glavom jer ne vide ko su najveci dusmani FK Sarajeva. Umjesto da se borimo da se uzdignemo iznad nivoa komsija pruznih radnika, mi im pomažemo i dajemo donaciju od 30.000KM. To su najgluplje izgubljene pare u istoriji Sarajeva i od tih para se direktno finansiraju oni koji mrze ovaj klub. Toliko od mene, nemam vise namjeru dokazivati ocigledne stvari. Ko ih ne vidi sad nece ih nikada ni vidjeti
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
OooooOoooooOo spin majstori dajte nam nesto sto vec nismo argumentovali i oborili na ovoj temi, postalo dosadno ponavljat se.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Samo dat podrsku Cali i borit se protiv uprave. Od bojkota utakmica nema nista, upravo na utakmici treba vrsit pritisak na upravu, evo vidimo gdje su robijasi dogurali sa bojkotom ili bbb.Nisu igraci krivi sto neznaju kriv je onaj ko ih je doveo.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
ovo bacanje kamenja i ugrožavanje tuđih života je za svaku osudu ne znam ko je dao za pravo ovim luđacima da napadaju igrače drugo je psovanje a ovako je direktno ugrožen nečiji život nisu oni krivi ako ne znaju svi bi mi voljeli raditi u telekomu i ako nismo u mogućnosti tako i oni vole igrati u velikom klubu i ako nisu sposobni za to ja navijam za sarajevo ali niko ne može raditi to što je urađeno jučer jednostavno ako ne možeš podnijeti ovu situaciju oko kluba nemoj ići na utakmice dok se situacija ne poboljša.Podržati novi stručni štab uprava napolje.
nisu ih gadjali granatama nego kamenjem lafefks74 je napisao/la:ovo bacanje kamenja i ugrožavanje tuđih života je za svaku osudu ne znam ko je dao za pravo ovim luđacima da napadaju igrače drugo je psovanje a ovako je direktno ugrožen nečiji život nisu oni krivi ako ne znaju svi bi mi voljeli raditi u telekomu i ako nismo u mogućnosti tako i oni vole igrati u velikom klubu i ako nisu sposobni za to ja navijam za sarajevo ali niko ne može raditi to što je urađeno jučer jednostavno ako ne možeš podnijeti ovu situaciju oko kluba nemoj ići na utakmice dok se situacija ne poboljša.Podržati novi stručni štab uprava napolje.
Počeo je snimak utakmice na BHT...
zlo87 je napisao/la:nisu ih gadjali granatama nego kamenjem lafefks74 je napisao/la:ovo bacanje kamenja i ugrožavanje tuđih života je za svaku osudu ne znam ko je dao za pravo ovim luđacima da napadaju igrače drugo je psovanje a ovako je direktno ugrožen nečiji život nisu oni krivi ako ne znaju svi bi mi voljeli raditi u telekomu i ako nismo u mogućnosti tako i oni vole igrati u velikom klubu i ako nisu sposobni za to ja navijam za sarajevo ali niko ne može raditi to što je urađeno jučer jednostavno ako ne možeš podnijeti ovu situaciju oko kluba nemoj ići na utakmice dok se situacija ne poboljša.Podržati novi stručni štab uprava napolje.

to tebi normalno šta npr da tvoje dijete igra i da je bilo na njihovom mjestu bilo bi ti sve jednozlo87 je napisao/la:nisu ih gadjali granatama nego kamenjem lafefks74 je napisao/la:ovo bacanje kamenja i ugrožavanje tuđih života je za svaku osudu ne znam ko je dao za pravo ovim luđacima da napadaju igrače drugo je psovanje a ovako je direktno ugrožen nečiji život nisu oni krivi ako ne znaju svi bi mi voljeli raditi u telekomu i ako nismo u mogućnosti tako i oni vole igrati u velikom klubu i ako nisu sposobni za to ja navijam za sarajevo ali niko ne može raditi to što je urađeno jučer jednostavno ako ne možeš podnijeti ovu situaciju oko kluba nemoj ići na utakmice dok se situacija ne poboljša.Podržati novi stručni štab uprava napolje.
ma samo udarati, cast izuzecima al previse pic.ki je i na terenu ne samo u upravi, ko ih je.be Sarajevo im je svakako vrhunac karijere i misle mogu igrati kako hoce
Pyro is not a crime !
moje dijete i djeca ljudi kao ja nemaju mjesta u klubufks74 je napisao/la:to tebi normalno šta npr da tvoje dijete igra i da je bilo na njihovom mjestu bilo bi ti sve jednozlo87 je napisao/la:nisu ih gadjali granatama nego kamenjem lafefks74 je napisao/la:ovo bacanje kamenja i ugrožavanje tuđih života je za svaku osudu ne znam ko je dao za pravo ovim luđacima da napadaju igrače drugo je psovanje a ovako je direktno ugrožen nečiji život nisu oni krivi ako ne znaju svi bi mi voljeli raditi u telekomu i ako nismo u mogućnosti tako i oni vole igrati u velikom klubu i ako nisu sposobni za to ja navijam za sarajevo ali niko ne može raditi to što je urađeno jučer jednostavno ako ne možeš podnijeti ovu situaciju oko kluba nemoj ići na utakmice dok se situacija ne poboljša.Podržati novi stručni štab uprava napolje.
Zadnja izmjena: zlo87, dana/u 28 avg 2016, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
Jos nam samo Svrakic i Repuh fale u stručnom štabu
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
-
- Kontakt:
Ja po hiljaditi put postavljam sam sebi pitanje: Odakle izrone ovi kad treba sra.ti po navijacima, po momcima koji idu na svaku tekmu, trose zadnje pare... Jedan pise da smo mi otjerali nekakve igrace. Drugi da su navijaci ugrozili necije zivote
Kakvo ku.rcevo ugrozavanje zivota? Zaustavili autobus, malo ih izvrijedjali, bacili 5 kamenica i tjt. U odnosu na ono sto oni nama priredjuju iz kola u kolo - pocastili ih 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
mensur55 je napisao/la:Samo dat podrsku Cali i borit se protiv uprave. Od bojkota utakmica nema nista, upravo na utakmici treba vrsit pritisak na upravu, evo vidimo gdje su robijasi dogurali sa bojkotom ili bbb.Nisu igraci krivi sto neznaju kriv je onaj ko ih je doveo.
Već u utorak se znalo da je Cala trener,
ovih 5-6 dana se borio sa uhljupima da mu se ne mješaju u posao i[
promjene pomoćnike.
Hajde Cala sretno[/color] i ponovi nam Evropski uspjeh iz prošlog mandata.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
drumsko razbojništvo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahhahahaMortemHz je napisao/la:Kako da te neko shvati ozbiljno kad ti nisi u zatvoru radi izjave: najbolji poslijeratni igraci su Stojcev, Puzigaca i Bilbija?

e jbt život

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ko ima sport klub 3 nek pogleda utakmicu PSV - Groningen i vidi onu igracinu sto je igrao u Radniku proslu sezonu, Memisevic.
I dalje ne shvatam kako nasi debili posalju igrace u Moldaviju, Tursku maksimalno a Mladen Krstajic igraca iz Radnika salje u jednu od najjacih liga europe...
I dalje ne shvatam kako nasi debili posalju igrace u Moldaviju, Tursku maksimalno a Mladen Krstajic igraca iz Radnika salje u jednu od najjacih liga europe...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
da te pita Denchi nešto ...koliko para je kazna za trenera bez licence na klupi??? koliko puta smo je platili? jesu i to navijači?lion1111 je napisao/la:Mozda ja grijesim, ali sigurno vise grijese oni koji svako kolo Sarajevu izbiju iz dzepa nekoliko hiljada KM zbog nekih kretenskih kazni ili oni koji su fukarama sa grbavice neki dan stavili u dzep 30.000 KM lomljenjem nekoliko bijednih stolica. Mislim da si u pravu kada mi kazes da ta prica ne pali, jer ocigledno ovdje vrlo malo ljudi misli svojom glavom jer ne vide ko su najveci dusmani FK Sarajeva. Umjesto da se borimo da se uzdignemo iznad nivoa komsija pruznih radnika, mi im pomažemo i dajemo donaciju od 30.000KM. To su najgluplje izgubljene pare u istoriji Sarajeva i od tih para se direktno finansiraju oni koji mrze ovaj klub. Toliko od mene, nemam vise namjeru dokazivati ocigledne stvari. Ko ih ne vidi sad nece ih nikada ni vidjeti

paša moj solidni mojne busom na pos'o

-
- Kontakt:
Dobro, znaci nijemi ste kada ovi klubu rade sto rade, ali u osudi navijaca ste odmah tu. Ti kao navijac kluba sigurno znas da je izlaganje svoje glave kamenicma najnormalnija stvar na gostovanjima, gostovanja na koja odes tako sto odvajas od svojih usta i prodajes licne stvari, sve to istrpis iz ljubavi prema klub i zauzvrat dobijesfks74 je napisao/la:ovo bacanje kamenja i ugrožavanje tuđih života je za svaku osudu ne znam ko je dao za pravo ovim luđacima da napadaju igrače drugo je psovanje a ovako je direktno ugrožen nečiji život nisu oni krivi ako ne znaju svi bi mi voljeli raditi u telekomu i ako nismo u mogućnosti tako i oni vole igrati u velikom klubu i ako nisu sposobni za to ja navijam za sarajevo ali niko ne može raditi to što je urađeno jučer jednostavno ako ne možeš podnijeti ovu situaciju oko kluba nemoj ići na utakmice dok se situacija ne poboljša.Podržati novi stručni štab uprava napolje.

oprostite na izrazu ali ja ga j.bem ko ovo moze podnijeti i biti ravnodusan

Dobro jutro drugovi, jesam li šta propustio? 

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Grbavica786, riki46, Uvijeknapravojstrani i 30 gostiju.