FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Onaj slobodnjak na Blagojevicu je mogao suditi, ono top slobodnjak.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Drug tako to ide kad vezni red zakaze, cim odbrambeni nema kome da odigra vraca loptu golmanu i on izbija dalje. Danas nam nema sredine nikako. Ne mozemo loptu zadrzati 5 sekundi u posjedu, procenat tacnih dodavanja nam je 3%. Kako igramo rezultat je odlican.hakkaDunne je napisao/la:I da, koji **** moraju svaki napad da vraćaju Antolinju, pa lik je više lopte primio od Kokota i Bajića. Memija![]()
![]()
možemo mi i moramo bolje, ali bogami ima i veze sa kvalitetom itekako...
Sve dok se nasi pripremaju po nekim extra terenima, saunama, bazenima a ne na nasim planinama i teskim uslovima bicemo fizicki prelosi.
-
- Kontakt:
Razlika u fudbaleru na sprici I obicnog elitnog fudbalera.
Zeljo izgleda sasvim solidno, ovaj tim se mora zadrzati. Za sezonu jaci ce proci I trece pretkolo. Nemoze standard kao ni ferencvaros odigrati 90 minuta sa presingom. Bit ce prilika. Vrjeme je Bajicu da proradi. Ono sto su madjari promasili sad belgijanci zabijaju. Momci moraju odigrati cvrsto drugo pa makar crveni dobili. Mali Hadziahmetovic treba noge da cuva. Rana povreda u karijeri moze kostati citavu karijeru.
Zeljo izgleda sasvim solidno, ovaj tim se mora zadrzati. Za sezonu jaci ce proci I trece pretkolo. Nemoze standard kao ni ferencvaros odigrati 90 minuta sa presingom. Bit ce prilika. Vrjeme je Bajicu da proradi. Ono sto su madjari promasili sad belgijanci zabijaju. Momci moraju odigrati cvrsto drugo pa makar crveni dobili. Mali Hadziahmetovic treba noge da cuva. Rana povreda u karijeri moze kostati citavu karijeru.
Zabit cemo do kraja, volim te Zeljo!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Naserem se dobro u usta svakom onom ko blati ijednog igraca Zelje.
Dovidenja i prijatno
Dovidenja i prijatno
- hakkaDunne
- Kontakt:
Ondreja Dudu navijač Kukesija napao na stadionu. Hjoooj!
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
Bosnian all the way!1921!
Nema ideje, ovi ko bikovi jaki, jedna lopta ne moze da prodje.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Zabit cemo jedan sto posto!
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
hahah zali se baho na prijenos iz belgije, i onda ga naši prekidoše u pola rečenice

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
- Kontakt:
Daj par godina dotjeraj sebe fizicki pa palamudi nesto.terabajt je napisao/la:Sve dok se nasi pripremaju po nekim extra terenima, saunama, bazenima a ne na nasim planinama i teskim uslovima bicemo fizicki prelosi.
Naprijed Željo ljubavi moja....
sistem je sistem, naši kad odu u ovakvu ligu za 6 mjeseci budu neprepoznatljivi.samoposmatram je napisao/la:Daj par godina dotjeraj sebe fizicki pa palamudi nesto.terabajt je napisao/la:Sve dok se nasi pripremaju po nekim extra terenima, saunama, bazenima a ne na nasim planinama i teskim uslovima bicemo fizicki prelosi.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Previse ocekujete od igraca koji tehnicki nisu potkovani,Blagojevic jedini igrac koji rutinski igra ima neku tehniku ali i on grijesi dosta protiv ozbiljnog protivnika..Bajic je uzasan slicno kao i Kokot spor,trom,nikakvu tehniku nema,umara se brzo i slicne stvari...Steta za one glupo primljene golove,moglo se to sve bolje zatvoriti malo ozbiljnije igrati...Treba tu brzine u drugom poluvremenu,brze i tecnije igrati..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Jeb'o vas i standard i glumac i svi, šta ste stali srat' koji moj. Gubimo dva razlike, pa šta, to nije nikakva razlika, jedinu razliku u glavama naših igrača može napraviti Odović u ovih 10 minuta, da se igra malo popravi, priđe bliže protivničkom igraču, Blagojević posebno ili Amir, zavisi ko je određen za defanzivu, ako nisu obojica, Blagojević oduzme loptu i onda ga čovjek jednostavno odnese tijelom, to mi se ne sviđa. Moramo napasti, jeb'o branjenje, otvoriti se ići logikom, napad je najbolja odbrana. Prvo poluvrijeme smo odigrali loše, ispod naših mogućnosti, pa valjda smo u mogućnosti da odigramo još jedno poluvrijeme na visokom nivou, pa makar s druge strane bila Barcelona. Idemo momci samo jako, borbeno, sreća nas zasad pazi, pa iskoristimo je.
P.S. Evo i Baho je skontao (priznao) da je prijenos ustvari stream sa njihove stranice.
P.S. Evo i Baho je skontao (priznao) da je prijenos ustvari stream sa njihove stranice.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Sve se raspalo samo za one forumske "navijače" koji imaju dugo pamćenje kao zlatne ribice.fcz je napisao/la:Vec duze vrijeme me nesto muci, ali nisam htio da serem dok je trajala ova radost i euforija, no posto se sad vec sve raspalo...
FK Željezničar 1921
Gledaj seratora i strucnjaka sto znaju sta je trebalo uraditi. Ne serite!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
znaju li ovi francuzi reci slovo J... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Odbijamo se od njih ko od beton...kakav oni jedu hljeb...**** ih hljeb.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, Lecler, Orvel, Paromlinac, voltron30 i 63 gosta.