FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KenChoo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KenChoo » 28 avg 2016, 15:40

@kengur, rekao sam ti i opet kažem, ne bi me čudilo da i ove godine ostanemo bez Evrope. Jedino sad ako nas Janjoš ne preporodi pa da svi lete po terenu, ali sumnjam. Ove sezone bez Evrope i gospoda iz uprave se može poselamiti sa daljim radom. Noga u guzicu od Vincenta. To ti garantujem.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 avg 2016, 15:45

KenChoo je napisao/la:@kengur, rekao sam ti i opet kažem, ne bi me čudilo da i ove godine ostanemo bez Evrope. Jedino sad ako nas Janjoš ne preporodi pa da svi lete po terenu, ali sumnjam. Ove sezone bez Evrope i gospoda iz uprave se može poselamiti sa daljim radom. Noga u guzicu od Vincenta. To ti garantujem.
I koga ce nam onda Kinez postaviti? Legende kluba,strucne ljude,vrhunske profesionalce...? Sumnjam Bogami!
Nama je veci problem brko,vec ovi lokalni nasi nehljebi.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 28 avg 2016, 15:47

TRIP je napisao/la:
Evander je napisao/la:Kakav glupan :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Ono, hoce nesto da kaze, a ispadne glup :facepalm: :facepalm: :facepalm:

A usput, razligu na opste diskusije. Navijacima skretnicara nije ovdje dozvoljeno pisati.
ti hoćeš da si najpametniji, a zapravo si najgluplji. šteta prostora na serveru koje zauzima tvojih 3000 postova
Do kad ce ovaj neinteligentni skretnicar pisati po ovoj temi?

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 28 avg 2016, 15:50

zagorski je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:@kengur, rekao sam ti i opet kažem, ne bi me čudilo da i ove godine ostanemo bez Evrope. Jedino sad ako nas Janjoš ne preporodi pa da svi lete po terenu, ali sumnjam. Ove sezone bez Evrope i gospoda iz uprave se može poselamiti sa daljim radom. Noga u guzicu od Vincenta. To ti garantujem.
I koga ce nam onda Kinez postaviti? Legende kluba,strucne ljude,vrhunske profesionalce...? Sumnjam Bogami!
Ne bih se složio. Tan je dao sve uslove i da su normalni ljudi upravljali klubom, danas bi pomeli sve klubove u ligi. Najbolji primjer sjajne, sposobne i stručne osobe je Krstajić. Da mi imamo nekoliko Krstajića, gdje bi nam bio kraj.. Vincent je sve omogućio, on je kriv što su naši ni 1% to nisu znali iskoristiti u dobrobit kluba, ili su znali, ali guza željna para. Umjesto da svi uživamo i da metemo i smijemo se drugima u ovoj ligi, pa čak i napravimo iskorak u Evropi, gledaj gdje smo sad. A ni ovi pičići iz fotelja ne mogu više živjeti normalno, jer se boje da im nego sve kosti ne polome.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 28 avg 2016, 15:52

Rekoh davno, samo je Čala i bio u ozbiljnim kombinacijama - neće niko normalan raditi za dvije-tri hiljade mjesečno i to je to.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 avg 2016, 15:54

Ulaganja Tana su bila i vise nego dovoljna da se popisas po ovoj smijesnoj ligi. Naravno, uz prave ljude.
Ulaganja Tana nisu niti blizu dovoljna da bi se napravilo nesto u Europi.

E sad, pitanje je samo sta su nam ocekivanja. Iskreno, mene ova liga ne zanima previse. Prodaju kluba bih opravdao samo ulaskom u grupnu fazu. Sve ostalo je prdimahovina.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 avg 2016, 16:08

KenChoo je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Ne bih se složio. Tan je dao sve uslove i da su normalni ljudi upravljali klubom, danas bi pomeli sve klubove u ligi. Najbolji primjer sjajne, sposobne i stručne osobe je Krstajić. Da mi imamo nekoliko Krstajića, gdje bi nam bio kraj.. Vincent je sve omogućio, on je kriv što su naši ni 1% to nisu znali iskoristiti u dobrobit kluba, ili su znali, ali guza željna para. Umjesto da svi uživamo i da metemo i smijemo se drugima u ovoj ligi, pa čak i napravimo iskorak u Evropi, gledaj gdje smo sad. A ni ovi pičići iz fotelja ne mogu više živjeti normalno, jer se boje da im nego sve kosti ne polome.
Ok,ali ostaje kljucno pitanje,a to je:
-zasto ih Tan jos uvijek drzi nakon niza katastrofalnih poteza i rezultatske katastrofe?!
Odgovor na to u sebi sadrzi pitanje kakve su Tanove uopste ambicije s nama?
Moje misljenje je da je njemu najbitnije da klub nije u minusu i da Akademija radi,sve ostalo njemu je sporedno i shodno tome nece se puno ni zamarati nicim sto je izvan ove dvije stvari (akademija i finansije). Da li ce se on vremenom zainteresirati i da li ce njegove sportske ambicije porasti vidjecemo,ali ja sumnjam,slicno mu funkcionisu i Cardiff,a evo odnedavno i Cortrijk.
Tako da ja ne vjerujem da ce on ove nase uhljupe uopste smjenjivati cak i ako i ove godine ne izborimo Evropu. Jedina nada je da oni sami (pod pritiskom navijaca) ustupe pozicije strucnijima od sebe bar u sportskom dijelu pa da se nesto uradi. A da li ce se i to desiti,vidjecemo...ali vrlo tesko.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 avg 2016, 16:09

Puno srece Janjosu.
Nadam se da ces se zadrzati sto duze, ipak si nas ti doveo na prag Evrolige.

Ova ekipa je kvalitetna, nadam se da ces bas ti moci da ih razbudis da pokazu najbolje sto znaju...

Odlicna stvar sto je pauza, 15 dana da se ekipa dohaviza..

miky_hz
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 28 avg 2016, 16:11

Memara je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Moram da priznam da mi se svidja potez sto ce Zijad Svrakic biti uz Calu. Repuh mi je suvisan u ovoj prici,niti smrdi niti mirise.
Repuh kao asistent ima Kup BiH sa jednim Olimpikom što po meni nije loše, poznaje igrače, poznaje ligu. Svrakić ima bolji CV od Čale i Repuha zajedno, tako da ću biti zadovoljan ako će i on biti u sš. Na odnosu **** Hurtića, Nasera i bilde Hasancica, mi smo napredovali.
Svakako, a od onih diletanata ni ja i ti da sjednemo nebi bilo losiji i bio bi napredak.

Opet kazem jako sam pozitivno iznenadjen sto su uspjeli da dovedu Zijada Svrakica ili ti Ziya Yildiz :) .Sto kazes covjek je strucniji i od samog Cale pa ja vjerujem da se medju njima nece praviti razlika ko je sef ko nije,odnosno da ce Janjos to biti samo na papiru a u praksi vjerujem da ce to biti kao jedno.

Ovakvi ljudi trebaju klubu i ovakvi ljudi trebaju da udju i da budu ti na sve moguce nacine,nadam se da je ovo samo prvi korak ulaska nasih legendi u klub.I svaka cast za ovaj potez :thumbup:

Nadam se da svoju zelju i ljubav prema uspjehu kluba onakvu kakvu oni imaju,mogu usaditi u plitke mozgove nasih fudbalera.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 28 avg 2016, 16:26

Ma ovaj strucni stab zasluzuje nasu podrsku,i ja se iskreno nadam da ce je i imati,dati im vremena i prostora da rade i da probaju nesto napraviti,logicno da preko noci nece moci nista,zato moramo biti strpljivi mi navijaci,a upravu nastaviti prozivati na svakom koraku :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 28 avg 2016, 16:30

@zagorski
I sam kazes da Tana zanima pozitivno poslovanje, pa molim te odgovori mi kako cemo pozitivno poslovati ako ostanemo bez evrope i drugu godinu za redom, kako cemo pozitivno poslovati ako budemo 6. na tabeli i ne prodajemo najbolje igrace?
Znaci da bi pozitivno poslovali moramo praviti sportski uspjeh.
Zasto je Tan ostavio ovu Upravu na sjednici u junu?
Zato sto je tada predstavljeno pozitivno poslovanje Kluba u iznosu od oko 300 hiljada maraka, sto je Tanu bilo dovoljno da ih ostavi. Zasto smo poz. poslovali? Zato jer smo dobili pare od Uefe za titulu, LP i jer smo dobili pare od Cimirota. Ove godine neces sigurno pozitivno poslovat jer nemas titule, evrope niti ce se Dulja prodat za milion ako manekena uopste neko bude htio kupit.
Ko ce doci umjesto ovih? Pa sigurno da nece dovesti neznalice jer zeli i on pozitivno poslovati, a da bi pozitivno poslovao mora imati sportski uspjeh. Po meni Sabrina je daleko kvalitetnija i obrazovanija od bivseg feminiziranog direktora Dine S. Prema tome vjerujem da tesko neko moze biti gori od ovih uhljupa i sumnjam da ce Tan dovesti nove ublehe. Ako i dodju novi idioti i njih cemo tjerat. MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
SARAJEVO

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 28 avg 2016, 16:32

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 avg 2016, 16:49

Velika je razlika i to ce mu biti po meni najveca prepreka odnosno uspjeh ako ove došle(igrace sa strane) uspije da "nafura".Vidimo na sta je licilo Sarajevo tada kada je on vodio ekipu,to je pola igraca u toj ekipi prije svega navijaci naseg kluba i njima netreba prevelika motivacija.Npr protiv Cluja na Kosevu pocinje ekipa sa toliko "navijaca" na terenu,Alaim,Torlak,Dzakmic,Hadzic,Emir Janjos,Alen Avdic pa eto i Ihtijarevic. Dakle skoro kompletan tim sacinjen od momaka koji vole Sarajevo .Sada imamo samo Radovca da realno kazes da je nas

Eh to ce njemu najveci problem da bude i razlika u odnosu na ono,to mu je najveci trenerski ispit trenutno u klubu kako tolike "placenike" natjerati da ginu kao oni onomad nasi igraci.Tesko ce mu biti da usadi njima ono sto on osjeca prema klubu,kazem tada je po pitanju toga to dosta lakse islo,zato motiv nije nedostojao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 avg 2016, 17:03

Sta je reci...
slika

Vs

slika

slika

slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 28 avg 2016, 17:03

Neznam gledal ko ovu Mladost kod Kaknja.... Kaze neki njihov sportski direktor..... Doveli smo pojacanje neznam trenutno kako se zove al tu je.
Pa jjebote kakvi uhljupi su ispred nas majko mila, sta nam uradise od kluba.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 28 avg 2016, 17:17

Baš mi je drago što će se u stručnom štabu naći Švrakić i Repuh. Prvenstveno što obojica imaju fino iskustvo i dosta će pomoći, a isto tako što su bili naši igrači, baš kao i legenda Čala.

Samo mi ovo nije jasno. Evo već nekoliko godina fizička sprema ne valja ku.cu. Igrači mrtvi u 60. minuti, a još ako uzmemo u obzir da se slabo kreću, otvaraju, tačnije statični su, onda je to katastrofa. Prije Seferović, sad ovaj neki Kuljić, ali isto sve. Zamislite da igramo neku evropsku utakmicu, gdje je drama tempo, šta bi onda? Kako je Dinamo pripremljen, čak bolje i od Salzburga. Jučer nas je Radnik ubio snagom, a to je dobro znamo Slavko effect. Pa dajte zar se ne može angažovati neki 'ubica' kondicioni trener da to bude prava stvar? Meni se sviđao rad Ješićevog kondicionog, Bojana Stamatovića. Ovo je sad katastrofa, zar se bar to ne može uraditi kako treba.. :puke:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 avg 2016, 17:19

fico je napisao/la:@zagorski
I sam kazes da Tana zanima pozitivno poslovanje, pa molim te odgovori mi kako cemo pozitivno poslovati ako ostanemo bez evrope i drugu godinu za redom, kako cemo pozitivno poslovati ako budemo 6. na tabeli i ne prodajemo najbolje igrace?
Znaci da bi pozitivno poslovali moramo praviti sportski uspjeh.
Zasto je Tan ostavio ovu Upravu na sjednici u junu?
Zato sto je tada predstavljeno pozitivno poslovanje Kluba u iznosu od oko 300 hiljada maraka, sto je Tanu bilo dovoljno da ih ostavi. Zasto smo poz. poslovali? Zato jer smo dobili pare od Uefe za titulu, LP i jer smo dobili pare od Cimirota. Ove godine neces sigurno pozitivno poslovat jer nemas titule, evrope niti ce se Dulja prodat za milion ako manekena uopste neko bude htio kupit.
Ko ce doci umjesto ovih? Pa sigurno da nece dovesti neznalice jer zeli i on pozitivno poslovati, a da bi pozitivno poslovao mora imati sportski uspjeh. Po meni Sabrina je daleko kvalitetnija i obrazovanija od bivseg feminiziranog direktora Dine S. Prema tome vjerujem da tesko neko moze biti gori od ovih uhljupa i sumnjam da ce Tan dovesti nove ublehe. Ako i dodju novi idioti i njih cemo tjerat. MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Vjerovatno tako da ce srezati troskove ukljucujuci i troskove 1. tima,a tome smo vec svjedocili u slucaju Benko. I sam vidis da se trenutno nema novca za neko ozbiljno pojacanje ili trenera. Pokusace oni sve ne brini :D

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 avg 2016, 17:27

KenChoo je napisao/la:Baš mi je drago što će se u stručnom štabu naći Švrakić i Repuh. Prvenstveno što obojica imaju fino iskustvo i dosta će pomoći, a isto tako što su bili naši igrači, baš kao i legenda Čala.

Samo mi ovo nije jasno. Evo već nekoliko godina fizička sprema ne valja ku.cu. Igrači mrtvi u 60. minuti, a još ako uzmemo u obzir da se slabo kreću, otvaraju, tačnije statični su, onda je to katastrofa. Prije Seferović, sad ovaj neki Kuljić, ali isto sve. Zamislite da igramo neku evropsku utakmicu, gdje je drama tempo, šta bi onda? Kako je Dinamo pripremljen, čak bolje i od Salzburga. Jučer nas je Radnik ubio snagom, a to je dobro znamo Slavko effect. Pa dajte zar se ne može angažovati neki 'ubica' kondicioni trener da to bude prava stvar? Meni se sviđao rad Ješićevog kondicionog, Bojana Stamatovića. Ovo je sad katastrofa, zar se bar to ne može uraditi kako treba.. :puke:
Kofer para i u Mostar po kondicionog Zrinje....nema boljeg u regionu....vratit i Seferovica i nek se brinu o svim selekcijama....

Tj. Kad bi mi bili ozbiljan klub s ambicijama.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 28 avg 2016, 17:31

Ja sam na onoj anketi glasao za Calu pa hajde zelim vam puno srece. Nadam se da ce nas koliko toliko izvadit iz gofana :)
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.