FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Takooooo jeeee
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
E svi mi se pljuvaci napusite!!!!!
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Koliko su nas ljudi ozbiljno shvatili govori sam prenos utakmice ljudi pustili web kameru jest da je opet bolje nego kad snima BHRT al brate mili to samo pokazuje sta smo u evropi ne zeljo kao pojedinac vec liga i drzava....
Sto se odbrane tice u 1. poluvremenu to je izgledalo ovako nekako
hajde sad serite.
Dacemo im jos jedan
Dacemo im jos jedan
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
TAKO JE BRE ĐELMIĆUUUUUU BOSANČINOOO
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Igrajte majstori. Prepali se beze. Hajmo 2-2
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
jašta su, i ne radi nijedna televizija nego samo ti ljudi sa njihove stranice.Tkanton je napisao/la:Koliko su nas ljudi ozbiljno shvatili govori sam prenos utakmice ljudi pustili web kameru jest da je opet bolje nego kad snima BHRT al brate mili to samo pokazuje sta smo u evropi ne zeljo kao pojedinac vec liga i drzava....
-
- Kontakt:
Igra fina sad,rekoh da cemo ga zabit.Ajmo pametno do kraja sad ajde molim vas Plavi
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Neandertalac je napisao/la:Odina greska! Kao sto je dobro postavio protiv Ferenca tako je ovde lose odradio.
Nasi ko muhe bez glave, takticki i trkacki su nas RAZNIJELI, mucnije poluvrijeme nisam gledao.
Pa boga vam ljubim trznite se, digni glavu, pridji na dupli pas, ne gubi **** lopte na sredini.
Ko da ste na termin izasli, koji vam je ****.
Analizirao sam Standarda malo ovde, upozoravao na ovu trku i ubacivanja. Nazalost, sve im je prolazilo.
Isto tako sam primjetio da padnu u igri, da im se moze zabiti go, i da su slabi defanzivno. Nadam se da ce u drugom poluvremenu pasti koji go u njihovu mrezu, moze se ovo jer od ovoga losije ne moze.
Idemo momci imaju jos tri poluvremena, nista jos nije gotovo. Hrabro i pametno.
Ovi sto su dosli da se nasladjuju nek mi se napuse kurca.
Naprijed Zeljo ljubavi moja!!!
Odjavi se za sva vremena!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Eto seronje ajmo sad opet mjenjaj mišljenje fuj svi sto ste na ove momke srali u kafić prvom
Sram vas bilo, nekolicinu naravno. Imam osjecaj da ja vise navijam za Zelja nego neki na forumu. A paralelno pratim i moga Hajduka.
Stativa **** ti aaaaaaaa
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Sad po 2:2, mada i ovo je super ako ostane 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
oj stative kur.ve..... ajmo Željooooo
ipak griješim nadam se da ovo završava 2:3 

a čovjek sve u pravu. naročito ovo da padnu u igri i da su tanki defanzivno, jer ovo nije ista ekipa iz prvog.Yoyo je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Odina greska! Kao sto je dobro postavio protiv Ferenca tako je ovde lose odradio.
Nasi ko muhe bez glave, takticki i trkacki su nas RAZNIJELI, mucnije poluvrijeme nisam gledao.
Pa boga vam ljubim trznite se, digni glavu, pridji na dupli pas, ne gubi **** lopte na sredini.
Ko da ste na termin izasli, koji vam je ****.
Analizirao sam Standarda malo ovde, upozoravao na ovu trku i ubacivanja. Nazalost, sve im je prolazilo.
Isto tako sam primjetio da padnu u igri, da im se moze zabiti go, i da su slabi defanzivno. Nadam se da ce u drugom poluvremenu pasti koji go u njihovu mrezu, moze se ovo jer od ovoga losije ne moze.
Idemo momci imaju jos tri poluvremena, nista jos nije gotovo. Hrabro i pametno.
Ovi sto su dosli da se nasladjuju nek mi se napuse kurca.
Naprijed Zeljo ljubavi moja!!!
Odjavi se za sva vremena!
Boze pomozi, ajde momci budite se, borite se!
Sad ce izmjene pa nešto ce biti.
Sad ce izmjene pa nešto ce biti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], knoa, perodeformero i 41 gost.