FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavanacija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavanacija » 30 jul 2015, 22:29

Prezadovoljan sam, pun lavor u cetvrtak a u nedelju napuniti Grbavicu da im damo podrsku ko nikad.

Ja volim Zelju..... :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

hakkaDunne
Kontakt:

Post Postao/la hakkaDunne » 30 jul 2015, 22:29

Djelmicu je jednim velikim dijelom pomogao busen ispred gola, realno. Vidjeli ste oranicu pred golom onog Tirama. Lik baštu pred golom posadio. SAMO JEDAN GOL MOŽE PROMIJENIT SVE!
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!

Bosnian all the way!1921!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 30 jul 2015, 22:30

Koja razlika izmedju dva poluvremena kao da je skroz drugi tim Zelje izasao ovako se igra i bori :tokralju: :tokralju:
Prvo poluvrijeme sto prije zaboraviti, ne ponovilo se.
Sad napuniti lavor, bar blizu 30 milja da nas bude i uz ovakvu igru i malo srece idemo proci Standarda :bih:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 30 jul 2015, 22:30

Kakvo drugo poluvrijeme.. Koja smo mi blentava ekipa.. Mnogi su govorili prije tekme da treba izdržati pola sata jer većina ovih fizicki jačih ekipa u tom periodu igra apsolutni presing.. Mi nismo izdržali ali smo se uspjeli vratiti.. Nadigrali smo Standard u drugom i izgledali dosta bolje nego u Madjarskoj.. Joj samo malo vise da je bilo sreće pa da one škarice udju za potpuno ludilo.. Na Koševu bi trebala biti drugačija tek a.. Ovi nas ne bi trebali napasti kao večeras.. Vjerovatno će ući dosta opreznije u utakmicu bez onog ludjackog presinga što će nama ostaviti dosta prostora za igru a u takvoj situaciji se dosta dobro snalazimo.. Može se ovo proći, samo pametno..
BUDI ŽELJO !!!

LeoMessi
Kontakt:

Post Postao/la LeoMessi » 30 jul 2015, 22:30

Hvala ti Zeljo i vidimo se na Grbavici pa onda na lavoru

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 30 jul 2015, 22:30

UltrasNotRed je napisao/la:Djelmic mora van.
Da se citiram, hebote, stvarno cudan sport, najgori igrac Zelje na terenu, Zan Klod ga isjekao i on ga zabi. Svaka cast i Odovicu sto ga istrpi, sretno svim Zeljofcima i dao Bog prolaz, ima sanse. Cestitam, dobsr rez.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 30 jul 2015, 22:30

Svaka čast Balgojevicu ali Amir je najbolji vezni igrač lige. Malom dati kule, vile, zene samo neka produži

Ovoj ekipi se još ne zna prava snaga. Aferim momci

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 30 jul 2015, 22:30

Ništa ovdje nije bilo slučajno, zapamtite. Očito je bio plan, slično ko i u Budimpešti, prvo poluvrijeme odigrati pasivno, ne primiti gol odnosno primiti što manje. Čak je Oda u jednom momentu i kod 2:0 odvraćao naše od pretjerane igre prema naprijed.
Drugo poluvrijeme je pokazalo da možemo itekako parirati.
Da se Sadiković nije previjao u njihovom šesnestercu u osamdeset i nekoj garantujem da bi zabili, strašan presing smo imali.

U uzvrat ćemo ući puno odmorniji (domaća utakmica u nedjelju, domaćini u četvrtak) i ja sam fakat optimista, uz malo sreće možemo sačuvati mrežu i zabiti gol koji nam donosi veliku veliku radost!

PUNO KOŠEVO JE POD MORANJEM!

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 30 jul 2015, 22:31

Svaka cast momcima,nisu pali na psihickom planu i digli se na nevjerovatan nacin u 2.pol :bow: ,popuniti Kosevo i nadati se prolazu :bih:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 jul 2015, 22:31

Husika je napisao/la:Ma zgaziti ovo na Kosevu pred 30 000 navijaca kao kesu !!
Svaka cast momcima, ali previse respekta za ekipu koja po kvaliteti nije nista bolja od Ferencvarosa !!!
fizički je mnogo jača i samo na to su nas i uzeli prvo lopatom. dok su oni mogli držati svoj ritam, mi smo mogli samo gledati i praviti faulove, jer su jednostavno tu jači za dvije klase. ali kad su pali (jer ne može ni real onako cijelu utakmicu), jasno je da u svemu ostalom nisu jači, nego možda i slabiji. čak protiv ferencvarosa mi nismo imali ni blizu ovakvu igru i šanse u drugom, i sigurno nemaju te iskusne majstore kao oni.

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 30 jul 2015, 22:32

Ljubav najveća :ljepota:

Znala sam da ne može gore od onoga, nismo imali šta izgubiti, samo je trebalo hrabro krenuti.

Na Koševu je sve moguće, ako sad ne bude 25000+ ne znam kad će.
Moglo se i do boljeg rezultata ovdje uz malo sreće, ali isto tako nas je malo dijelilo od debakla u nekim trenucima.

Ja presretna i zbog ovog jednog gola. Samo Željo može donijeti takvu radost. :ljepota:

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 30 jul 2015, 22:33

Bravo momci, moram pohvaliti Mladenovica na lijevoj strani s obzirom da je novi u ekipi bio je jako dobar... na nama je da se dokažemo i da nas dodje 30.000+

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 30 jul 2015, 22:33

nema amira sledecu ??
malo falilo da pogodim rezultat 2:2 steta, ali vidjeli smo da se moze, ovi momci to sigurno mogu samo malo srece i idemo dalje aBd
ja sam ponosan na ovu generaciju
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 30 jul 2015, 22:33

Jos bolje je ovo u drugom moglo izaci da su se izmjene na vrijeme napravile..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 jul 2015, 22:34

prvo poluvrijeme je bilo baš za :puke: :puke:

za drugo poluvrijeme :tokralju: :tokralju: :tokralju: aferim momci

ovo je odlican rezultat pred revanš :thumbup: bez obzira na poraz...šteta što nije ušlo ono na kraju za 2-2

bice teško i u revanšu, jer je Standard strašan tim, ali se moramo boriti svih 90 minuta

Ja vjerujem u prolaz :!:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 30 jul 2015, 22:35

Juventinisimo je napisao/la:Imam osjecaj da ce Zeljo u drugom zabiti..mozda i dva komada..treba se malo vise kretati..ljudi nas uzimaju na trci..nece ni oni moci cijelu tekmu ovako..
:kafa:

I tako...zavrsi se jos jedna sapunica...najvise mi kida zivce nas STRAH...da smo izasli "normalno" na teren, siguran sam da bi dobili ove "volove"...oni su samo jaki, igraju(igrali) brze, protok lopte im je bio fenomenalan u prvom, dok napokon to nismo zatvorili...da znaju lopte, pa i nisu me impresirali...sve im se vodi na trku...
Nakon toga DOMINACIJA ZELJE...steta sansi, ali ovaj Standard ce se standardno oprostiti slijedece sedmice od LE...ako ih ne razbijemo biti cu iznenadjen..
Vec u prvom se dobro vidjelo da su jako tanki u odbrani..samo nas nije bilo da to napadnemo..

Na zivce mi idu ovi "komentatori"...svake godine ista prica...ovi jaki kao svemirci..mi tek pravimo tim..nemamo snage(a vidis da se moze)..i bla bla bla..
Baho "poludio"..20 minuta do kraja on bi zatvarao igru...HALOOOOOOOO BALKANCI....kada tim dominira ide se na jos jedan/dva gola a ne POVLACI SE U ODBRANU...
BRAVO ODOVICU!!!!!
Ako se ne "useremo" u revansu...uzimamo ih lopatom...

Vi ovdje, gori pesimisti nego na temi BiH repka...ocekujete neku blamazu Zelje, vec nakon 45 minuta...al' nema nista od toga...odustanite od Zelje dok je vrijeme..ne sirite negativnosti..

@Virtu, dovedi ove u kakav takav red.. :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 30 jul 2015, 22:35

Igra li Amir revans ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!

manijakdokraja
Kontakt:

Post Postao/la manijakdokraja » 30 jul 2015, 22:36

Samo da se posherem u usta ovim pljuvacima ! Radnik pa Standard ! 30 milja !
Mirza Raščić Manijak do kraja !

Katakomba is back !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jul 2015, 22:36

Svako od nas bi na poluvremenu potpisao ovaj rezultat, zato trebamo biti zadovoljni. Ostaje zal za sansama, ali idemo dalje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 jul 2015, 22:36

Između sjaja i ocaja,svaka im cast :bow:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.