Mora nauciti da se puno brze oslobadja lopte. Veceras nekoliko puta mu se desilo sljedece: dobije loptu na 30 metara od svog gola, treba mu 2 sekunda da je ustopa, 3 sekunde da vidi kome da je posalje... Samo sto je u medjuvremenu naisao belgijanac i odavno mu odnio loptu. ALi ima dobar pregled igre, dobra dodavanja, bice nesto od njega.lazar je napisao/la:Svaka čast Balgojevicu ali Amir je najbolji vezni igrač lige. Malom dati kule, vile, zene samo neka produži
Ovoj ekipi se još ne zna prava snaga. Aferim momci
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- plavanacija
- Kontakt:
godrina je napisao/la:nema amira sledecu ??
malo falilo da pogodim rezultat 2:2 steta, ali vidjeli smo da se moze, ovi momci to sigurno mogu samo malo srece i idemo dalje aBd
ja sam ponosan na ovu generaciju
Ima dva zuta kartona....
-
- Kontakt:
Od pocetka utakmice se vidjelo da imaju jako losu odbranu ali nas problem je bio sto smo se vise prepali nego sto su oni fizicki nadmocniji. Jednostavno kad su se u glava opustili pokazalo se da smo mi fizicki spremniji od njih. Ima ovdje nade, itekako se mozemo nadati prolazu.ChWilla je napisao/la:fizički je mnogo jača i samo na to su nas i uzeli prvo lopatom. dok su oni mogli držati svoj ritam, mi smo mogli samo gledati i praviti faulove, jer su jednostavno tu jači za dvije klase. ali kad su pali (jer ne može ni real onako cijelu utakmicu), jasno je da u svemu ostalom nisu jači, nego možda i slabiji. čak protiv ferencvarosa mi nismo imali ni blizu ovakvu igru i šanse u drugom, i sigurno nemaju te iskusne majstore kao oni.Husika je napisao/la:Ma zgaziti ovo na Kosevu pred 30 000 navijaca kao kesu !!
Svaka cast momcima, ali previse respekta za ekipu koja po kvaliteti nije nista bolja od Ferencvarosa !!!
Znam da Oda nece nista mijenjati ali sam misljeja da bi Stokic trebao poceti od pocetka iako je Dado iznio evropu fenomenalno. Bravo Zeljo

a cifra samo skače k'o masa ispred bine... 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne mogu vjerovat. Ma bravo. Prvo pol. loše, treba biti realan i reći da su igrali sa dosta straha, jednostavno igre nije bilo. Nije bilo na nivou Ferencvarosa ali onda drugo pol. odlično. Skroz druga ekipa na terenu.
Rezultat odličan, veliku šansu imamo za prolaz. Vrlo lako je moglo biti i 2-2 ali i ovo je odlično.
Ali neću gledati revanš jer neću biti kući. @virtu kako da gledam u CG FACE?
Rezultat odličan, veliku šansu imamo za prolaz. Vrlo lako je moglo biti i 2-2 ali i ovo je odlično.
Ali neću gledati revanš jer neću biti kući. @virtu kako da gledam u CG FACE?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Kako je počelo izvrsno je završilo.Impresionirani njihovom trkom.Blagojević zbunjen kao i kompletan vezni red.Memija u problemima.ChWilla je napisao/la:fizički je mnogo jača i samo na to su nas i uzeli prvo lopatom. dok su oni mogli držati svoj ritam, mi smo mogli samo gledati i praviti faulove, jer su jednostavno tu jači za dvije klase. ali kad su pali (jer ne može ni real onako cijelu utakmicu), jasno je da u svemu ostalom nisu jači, nego možda i slabiji. čak protiv ferencvarosa mi nismo imali ni blizu ovakvu igru i šanse u drugom, i sigurno nemaju te iskusne majstore kao oni.Husika je napisao/la:Ma zgaziti ovo na Kosevu pred 30 000 navijaca kao kesu !!
Svaka cast momcima, ali previse respekta za ekipu koja po kvaliteti nije nista bolja od Ferencvarosa !!!
Ali sve to dok su oni mogli držati tempo i dok nismo krenuli hrabrije.Standard je ekipa koja može trčati 50 minuta i to ne u ekstra tempu.
Zaključak : uz ovaku igru iz drugog poluvremena na Koševu mi prolazimo dalje. Ako se pitate zašto da budem jasan : kondiciono smo spremniji,njihovi štoperi spori i ne znaju mnogo lopte,tehnički smo jači i bezobrazniji.Pokazati m..a na Koševu i idemo u play off.
Ja zadovoljan.ŽELJO

Za drugo poluvrijeme
Bili smo bolji u drugom, mogli i do nerjesenog al i ovo je odlican rezultat. Hajmo sad na 2000 clanova i prolaz u play off pred punim kosevom.

Bili smo bolji u drugom, mogli i do nerjesenog al i ovo je odlican rezultat. Hajmo sad na 2000 clanova i prolaz u play off pred punim kosevom.
Samo da spomenem familiju redatelju prenosa !!!
Mamu li im podcjenjivacku, vratiti ce im se ovo na Kosevu 100% !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
suspenzija je na 3 ili 2 ???plavanacija je napisao/la:godrina je napisao/la:nema amira sledecu ??
malo falilo da pogodim rezultat 2:2 steta, ali vidjeli smo da se moze, ovi momci to sigurno mogu samo malo srece i idemo dalje aBd
Ima dva zuta kartona....
ma kako god prvo cestitke igracima na drugom poluvremenu, na kosevu odigrat prvo pametno i strpljivo i u drugom dati gol za prolaz aBd
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Prije da je psihicki. Ovo je odlicno da se Zeljo vratio u drugom, prvo je bilo katastrofa. Ja mislim da nasi timovi imaju previse respekta protiv ovakvih timova, ocito se boje pa grijese. U prvom poluvremenu nisu mogli tri lopte sastaviti.ChWilla je napisao/la:fizički je mnogo jača i samo na to su nas i uzeli prvo lopatom. dok su oni mogli držati svoj ritam, mi smo mogli samo gledati i praviti faulove, jer su jednostavno tu jači za dvije klase. ali kad su pali (jer ne može ni real onako cijelu utakmicu), jasno je da u svemu ostalom nisu jači, nego možda i slabiji. čak protiv ferencvarosa mi nismo imali ni blizu ovakvu igru i šanse u drugom, i sigurno nemaju te iskusne majstore kao oni.Husika je napisao/la:Ma zgaziti ovo na Kosevu pred 30 000 navijaca kao kesu !!
Ovim rezultatom se dize pouzdanje, nadam se da ce Zeljo uzeti ovo.
Bravo!!! Ovaj Hadziahmetovic je igrac koji bi mogao milione vrijediti. Tesko ce Zeljeznicar zadrzati ovog mladica. Jos jednom bravo. Prolazite i Standard.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 30 jul 2015, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
??????????godrina je napisao/la:suspenzija je na 3 ili 2 ???plavanacija je napisao/la:godrina je napisao/la:nema amira sledecu ??
Ima dva zuta kartona....
ma kako god prvo cestitke igracima na drugom poluvremenu, na kosevu odigrat prvo pametno i strpljivo i u drugom dati gol za prolaz aBd

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Gol vrijedan bar 200 hiljada KM u ulaznicama i clanskim. Svaka cast na drugom poluvremenu. Kokot iako je borac sebican 3 x u dr. poluvremenu. Momak na LB svaka cast. Ostalo kad se sve sabere ekstra rezultat. Bar 25 hiljada ljudi moze napraviti pritisak i dati snagu ovim momcima da pobjedimo Belgijance i prodjemo. Sto se tice Radnika nadam se iskreno da cemo pobijediti. Nek Odmori Bajica, Dzelmica i Memiju. Eventualno Amira ili Sadikovica, a neka igraju Livaja, Stokic, Diata i Beganovic i svi sretni.
Svaka cast odi na pripremama. Dominirati fizikom protiv Standarda u drugom poluvremenu nakon onakve statistike u prvom

Svaka cast odi na pripremama. Dominirati fizikom protiv Standarda u drugom poluvremenu nakon onakve statistike u prvom

Sta je ono bilo u prvom poluvremenu
Ali onda u drugom

Ali onda u drugom

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jbg svi smo bili pod utiskom ja sam prvi napisao komentar za bajica jer je tada tako izgledalo i bio sam pod dojmom...izvinjavam se svima ovdje ...od sada ne pisem u tokubutakmice nista 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
BRAVO ŽELJKANE MOJ
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
-
- Kontakt:
Eto vam Standard iz Madrida. Divlja ekipa koja te moze pobjediti samo ako joj dozvolis da se razmase. Nemaju odgovor na disciplinovanu i organizovanu igru. Neki od njih napravise najbolju ekipu u Evropi, pa onda ispljuvase sve redom na polivremenu. Zasto ne bi vjerovali ovim momcima? Zasto da ih degradiramo i pisemo gluposti da su svi bolji od njih, kada to jednostavno nisu. Moglo je vrlo lahko biti 5-4 ovdje ili opet neki ludi rezultat. Samo zbog toga jer smo im dali prostor da divljaju po nasoj polovini. Posebno ona sedmica, ali vec u drugom ga nije bilo. Serite, serite, ali Zeljo ce razvalit ove 

redatelj prenosa ti je nešto k'o ipe i adem u nas, nisu profesionalci radili uopšte. njima kapa dole i za ovo, a njihove televizije su potcjenjivačke.Husika je napisao/la:Samo da spomenem familiju redatelju prenosa !!!
nek' iskrcaju 150.000 eur za prenos ovamo i ja im halalim

Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 30 jul 2015, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
- storm_raider
- Kontakt:
Oda majstore! Strasno kakvih strucnjaka imamo ovdje na forumu.
Sad napuniti kosevo i preci 2000 clanskih!
Volim te ZELJO!
Sad napuniti kosevo i preci 2000 clanskih!
Volim te ZELJO!
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ne bih ja, da sam bio na Odinom mjestu isto bih napravio, (pisao već na poluvremenu) bacio sve u napad pa ili zijanit da valja ili napravit rezultat, što je na kraju i uradio, od izgubljene utakmice dobio je šansu, e sad da li će je iskoristiti vidjet ćemo.Virtu4l je napisao/la:Svako od nas bi na poluvremenu potpisao ovaj rezultat, zato trebamo biti zadovoljni. Ostaje zal za sansama, ali idemo dalje.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje