Ja ne mogu prihvatit da je ovo taktika, da nasi u prvom ne priđu golu, da loptu ne drzimo duze od 10 sekundi, ne mozemo pas sastavit...itd.Žvaka je napisao/la:Taktika ljudi taktika.
A u drugom kao da su im dali nesto na pauzi, preporodili se.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja ne mogu prihvatit da je ovo taktika, da nasi u prvom ne priđu golu, da loptu ne drzimo duze od 10 sekundi, ne mozemo pas sastavit...itd.Žvaka je napisao/la:Taktika ljudi taktika.
Svaka cast majstoreplavapruga je napisao/la:Braco dolazim na tekmu,rezerviso avion da pozdrapozdracim ovo(ne zanima me koji ce rez bit)poz svima mi smo Zeljini,Zeljo je nas!
Koliko % ide želji ?Virtu4l je napisao/la:Ako se Dzeko proda, sta cemo sa tolikim parama.
3% ja msmLARSSONCHE je napisao/la:Koliko % ide želji ?Virtu4l je napisao/la:Ako se Dzeko proda, sta cemo sa tolikim parama.
3,5 %LARSSONCHE je napisao/la:Koliko % ide želji ?Virtu4l je napisao/la:Ako se Dzeko proda, sta cemo sa tolikim parama.
Nije sve išlo po planu slažem se, ali očito je da se čekalo drugo poluvrijeme kako bi se krenulo naprijed sa napadima i odmah smo imali totalno drugačiju situaciju na terenu. Uz malo sreće sve je moguće na Koševu koje će ih sjebati dodatno jer nisu navikli igrati na oranicama. Inače zemlje beneluxa imaju ponajbolje terene na svijetu tako da će i to biti blagi saveznik iako ni našoj igri ne odgovara ali ćemo se sigurno bolje snaći.Elegant je napisao/la:Ja ne mogu prihvatit da je ovo taktika, da nasi u prvom ne priđu golu, da loptu ne drzimo duze od 10 sekundi, ne mozemo pas sastavit...itd.Žvaka je napisao/la:Taktika ljudi taktika.
Standard prvo poluvrijeme igrao ozbiljno, drugo poluvrijeme nije. Eto sta se desilo, kakav crna taktika.Elegant je napisao/la:Ja ne mogu prihvatit da je ovo taktika, da nasi u prvom ne priđu golu, da loptu ne drzimo duze od 10 sekundi, ne mozemo pas sastavit...itd.Žvaka je napisao/la:Taktika ljudi taktika.
Dolina je napisao/la:E nek se pojedinci sada vrate i pročitaju svoje postove, misevi jedni...vidimo se na Grbavici u Nedjelju u 17:30
Kupit tiltulu !Virtu4l je napisao/la:Ako se Dzeko proda, sta cemo sa tolikim parama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.