Pa brate zadnjih trideset stranica raspravljate o **** Sivcu i dal mu se duguje i sad meni pises da kontaktiram klub meni je izvjestaj njihov dovoljan a koliko vidim ovdje mnogo je sumnjivih cim se danima raspravljalaudrop je napisao/la: ↑05 feb 2024, 12:58Pa što ovdje pitaš?samoposteno je napisao/la: ↑05 feb 2024, 12:48Mene ne brine Sivac puca mi kura.c za njim mene brine druga stvar na presicama i u izvjestajima nigdje ne stoji da se igracima duguje svaki put se spomene da se sve izmiruje redovno e sad otkud odjednom ovo za plate.........posto vidim ovi blizi klubu u jednom postu napisu ne duguju se plate u drugom napisu pa i ako mu se duguje to je pisljivih 2-3k de dogovorite se jel se duguje ili ne ako se duguje onda uprava neka pravi novi izvjestaj i neka posalje clanovima kluba kako jest
https://nkcelik.ba/kontakt/ - kontakt kluba gdje možeš poslati mail ili nazvati na broj.
https://nkcelik.ba/menadzment/ - mail svih članova upravnog odbora i menadžmenta kluba.
Pogotovo ako si član kluba imaš puno pravo tražiti ove informacije. Iskorištavajmo naše pravo kao člana kluba. To je naša privilegija. Mi (članovi) smo vlasnici Čelika.
I ako saznaš tu informaciju, bila ona pozitivna ili negativna, ona nije za foruma. Ovdje trebamo pisati jel u subotu treba od prve minute započeti Vršajević ili Hodžić ili Ibraković, a nipošto interne stvari kluba.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- samoposteno
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Izvještaj koji je poslan članovima pokriva period prvih 9. mjeseci, gdje je navedeno da su isplaćene sve obaveze u tom periodu.samoposteno je napisao/la: ↑05 feb 2024, 12:48Mene ne brine Sivac puca mi kura.c za njim mene brine druga stvar na presicama i u izvjestajima nigdje ne stoji da se igracima duguje svaki put se spomene da se sve izmiruje redovno e sad otkud odjednom ovo za plate.........posto vidim ovi blizi klubu u jednom postu napisu ne duguju se plate u drugom napisu pa i ako mu se duguje to je pisljivih 2-3k de dogovorite se jel se duguje ili ne ako se duguje onda uprava neka pravi novi izvjestaj i neka posalje clanovima kluba kako jest
Ako ima duga, onda je nastao u četvrtom kvartalu 2024. a članovi nisu dobili izvještaj za taj period. Vjerujem da će biti dostupan na skupštini kluba, jer je jedna od tačaka usvajanje izvještaja za cijelu 2023. godinu.
Druga stvar ovo su izvještaji o novčanim tokovima, koliko novca je ušlo u klub i odakle i koliko novca je napustilo klub i po stavkama gdje je taj novac otišao.
U budućnosti bi klub trebao dostavljati finansijski izvještaj gdje se prate sve nastale obaveze onako kako se knjiže i nastala potraživanja. Klub može imati pozitivan izvještaj novčanih tokova, a da u praksi gomila dugove, jer neplaćene obaveze nisu pokrivene ovom vrstom izvještaja.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- samoposteno
- Kontakt:
Ja ne sumnjam u njihov rad i naravno da ce doci trenutaka kad se kasni sa platom toga ima u svim klubovima sa mnogo jacim budjetima i nas vecina evo krenut cu od sebe samo povrsinski prelista izvjestajTruhlo je napisao/la: ↑05 feb 2024, 13:05Izvještaj koji je poslan članovima pokriva period prvih 9. mjeseci, gdje je navedeno da su isplaćene sve obaveze u tom periodu.samoposteno je napisao/la: ↑05 feb 2024, 12:48Mene ne brine Sivac puca mi kura.c za njim mene brine druga stvar na presicama i u izvjestajima nigdje ne stoji da se igracima duguje svaki put se spomene da se sve izmiruje redovno e sad otkud odjednom ovo za plate.........posto vidim ovi blizi klubu u jednom postu napisu ne duguju se plate u drugom napisu pa i ako mu se duguje to je pisljivih 2-3k de dogovorite se jel se duguje ili ne ako se duguje onda uprava neka pravi novi izvjestaj i neka posalje clanovima kluba kako jest
Ako ima duga, onda je nastao u četvrtom kvartalu 2024. a članovi nisu dobili izvještaj za taj period. Vjerujem da će biti dostupan na skupštini kluba, jer je jedna od tačaka usvajanje izvještaja za cijelu 2023. godinu.
Druga stvar ovo su izvještaji o novčanim tokovima, koliko novca je ušlo u klub i odakle i koliko novca je napustilo klub i po stavkama gdje je taj novac otišao.
U budućnosti bi klub trebao dostavljati finansijski izvještaj gdje se prate sve nastale obaveze onako kako se knjiže i nastala potraživanja. Klub može imati pozitivan izvještaj novčanih tokova, a da u praksi gomila dugove, jer neplaćene obaveze nisu pokrivene ovom vrstom izvještaja.
A brate to piše porodica i prijatelji od igrača.samoposteno je napisao/la: ↑05 feb 2024, 13:04Pa brate zadnjih trideset stranica raspravljate o **** Sivcu i dal mu se duguje i sad meni pises da kontaktiram klub meni je izvjestaj njihov dovoljan a koliko vidim ovdje mnogo je sumnjivih cim se danima raspravljalaudrop je napisao/la: ↑05 feb 2024, 12:58Pa što ovdje pitaš?samoposteno je napisao/la: ↑05 feb 2024, 12:48Mene ne brine Sivac puca mi kura.c za njim mene brine druga stvar na presicama i u izvjestajima nigdje ne stoji da se igracima duguje svaki put se spomene da se sve izmiruje redovno e sad otkud odjednom ovo za plate.........posto vidim ovi blizi klubu u jednom postu napisu ne duguju se plate u drugom napisu pa i ako mu se duguje to je pisljivih 2-3k de dogovorite se jel se duguje ili ne ako se duguje onda uprava neka pravi novi izvjestaj i neka posalje clanovima kluba kako jest
https://nkcelik.ba/kontakt/ - kontakt kluba gdje možeš poslati mail ili nazvati na broj.
https://nkcelik.ba/menadzment/ - mail svih članova upravnog odbora i menadžmenta kluba.
Pogotovo ako si član kluba imaš puno pravo tražiti ove informacije. Iskorištavajmo naše pravo kao člana kluba. To je naša privilegija. Mi (članovi) smo vlasnici Čelika.
I ako saznaš tu informaciju, bila ona pozitivna ili negativna, ona nije za foruma. Ovdje trebamo pisati jel u subotu treba od prve minute započeti Vršajević ili Hodžić ili Ibraković, a nipošto interne stvari kluba.
Ja znam da bi u slučaju kašnjenja plata svaki igrač bio kontaktiran jedan po jedan da se obavijesti razlog kašnjenja. Decembar i januar su uvijek nezgodni, ne samo u fudbalskim klubovima, nego i u firmama. Vjerujem da se previše prašine diglo oko kašnjenja plati i da 90% nije istina.
Ja ne sumnjam. Do sad se nijedan igrač nije javno požalio. Ne vidim da su neki igrači koji su realno možda mogli otići (Mašić i drugi) otišli zbog kašnjenja plati. Sivcu da se kasnilo otišao bi on preko Sindikata u Želju.
Kad budem imao sumnju poslat ću mail, javiti se momcima privatno na društvene mreže i očekivat da mi kao članu kluba iskreno odgovore.
Treba i ovdje kristalisat levate i ozbiljne momke koji imaju dobre namjere i kada kritikuju. Jasno se to može zaključit...
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- samoposteno
- Kontakt:
laudrop je napisao/la: ↑05 feb 2024, 13:22A brate to piše porodica i prijatelji od igrača.samoposteno je napisao/la: ↑05 feb 2024, 13:04Pa brate zadnjih trideset stranica raspravljate o **** Sivcu i dal mu se duguje i sad meni pises da kontaktiram klub meni je izvjestaj njihov dovoljan a koliko vidim ovdje mnogo je sumnjivih cim se danima raspravljalaudrop je napisao/la: ↑05 feb 2024, 12:58
Pa što ovdje pitaš?
Ja znam da bi u slučaju kašnjenja plata svaki igrač bio kontaktiran jedan po jedan da se obavijesti razlog kašnjenja. Decembar i januar su uvijek nezgodni, ne samo u fudbalskim klubovima, nego i u firmama. Vjerujem da se previše prašine diglo oko kašnjenja plati i da 90% nije istina.
Ja ne sumnjam. Do sad se nijedan igrač nije javno požalio. Ne vidim da su neki igrači koji su realno možda mogli otići (Mašić i drugi) otišli zbog kašnjenja plati. Sivcu da se kasnilo otišao bi on preko Sindikata u Želju.
Kad budem imao sumnju poslat ću mail, javiti se momcima privatno na društvene mreže i očekivat da mi kao članu kluba iskreno odgovore.
Treba i ovdje kristalisat levate i ozbiljne momke koji imaju dobre namjere i kada kritikuju. Jasno se to može zaključit...

Ne sumnjam ni ja u rad, samo hoću reći da izvještaj o novčanim tokovima nije kompletan finansijski izvještaj. Ako bi uzeli čisto knjigovodstveno, vjerujem da klub u knjigama bilježi minuse (zbog ViKa), meni je najvažnije da ide u dobrom smjeru, pa će i to doći nekad na red da se riješava.samoposteno je napisao/la: ↑05 feb 2024, 13:12Ja ne sumnjam u njihov rad i naravno da ce doci trenutaka kad se kasni sa platom toga ima u svim klubovima sa mnogo jacim budjetima i nas vecina evo krenut cu od sebe samo povrsinski prelista izvjestajTruhlo je napisao/la: ↑05 feb 2024, 13:05Izvještaj koji je poslan članovima pokriva period prvih 9. mjeseci, gdje je navedeno da su isplaćene sve obaveze u tom periodu.samoposteno je napisao/la: ↑05 feb 2024, 12:48Mene ne brine Sivac puca mi kura.c za njim mene brine druga stvar na presicama i u izvjestajima nigdje ne stoji da se igracima duguje svaki put se spomene da se sve izmiruje redovno e sad otkud odjednom ovo za plate.........posto vidim ovi blizi klubu u jednom postu napisu ne duguju se plate u drugom napisu pa i ako mu se duguje to je pisljivih 2-3k de dogovorite se jel se duguje ili ne ako se duguje onda uprava neka pravi novi izvjestaj i neka posalje clanovima kluba kako jest
Što se tiče Sivca, plata i toga, najbolje da sačekamo izvještaj za cijelu 2023. godinu i to je to.
Još bolji uvid u poslovanje ima nadzorni odbor, njihov posao je da traže nepravilnosti u radu uprave, da nešto ide u pogrešnom smjeru do sad bi reagovali.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- samoposteno
- Kontakt:
Slazem se najbolje sacekat i ne vodit rasprave sa ljudima cula kazalaTruhlo je napisao/la: ↑05 feb 2024, 13:26Ne sumnjam ni ja u rad, samo hoću reći da izvještaj o novčanim tokovima nije kompletan finansijski izvještaj. Ako bi uzeli čisto knjigovodstveno, vjerujem da klub u knjigama bilježi minuse (zbog ViKa), meni je najvažnije da ide u dobrom smjeru, pa će i to doći nekad na red da se riješava.samoposteno je napisao/la: ↑05 feb 2024, 13:12Ja ne sumnjam u njihov rad i naravno da ce doci trenutaka kad se kasni sa platom toga ima u svim klubovima sa mnogo jacim budjetima i nas vecina evo krenut cu od sebe samo povrsinski prelista izvjestajTruhlo je napisao/la: ↑05 feb 2024, 13:05
Izvještaj koji je poslan članovima pokriva period prvih 9. mjeseci, gdje je navedeno da su isplaćene sve obaveze u tom periodu.
Što se tiče Sivca, plata i toga, najbolje da sačekamo izvještaj za cijelu 2023. godinu i to je to.
Još bolji uvid u poslovanje ima nadzorni odbor, njihov posao je da traže nepravilnosti u radu uprave, da nešto ide u pogrešnom smjeru do sad bi reagovali.
@samopošteno, veća mi je muka trenutno što nismo kompletirali roster. Stoper, krilo, napadač nula bodova, još mjesec dana do prvenstva. Uz to još izgubili smo Sivca (tribine)...
Hitno nam dva kvalitetna igrača trebaju da ova ekipa liči na nešto.
Hitno nam dva kvalitetna igrača trebaju da ova ekipa liči na nešto.
Zadnja izmjena: laudrop, dana/u 05 feb 2024, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Mijo Caktaš je raskinuo sa Osijekom ugovor prije 4 dana.
Kapitalac. Here we go!
Kapitalac. Here we go!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Konacno malo nekog sadrzaja na drustvenim mrezama sa ovih treninga. Mislim da bi bilo fino da se takav sadrzaj forsira u ovom periodu dok jos nema takmicarskih utakmica. Sta znam, snimi i objavi Alija i Durmisa kako rade penalty challenge ili neke slicne zayebancije, ko prati drustvene mreze Sarajeva ili Zrinjskog zna na sta mislim. Jbg intersanto je to ljudima i da se malo razbije ova negativna energija sto se nakupila zadnjih dana.
Srce, čast i ponos!
Teško je to izvodljivo jer nije stigla trening oprema Macrona, a ne smiješ objavljivati ništa ostalo u čemu trenutno treniraš (Givova, Legea, Nike i ostalo).Venom je napisao/la: ↑05 feb 2024, 14:32Konacno malo nekog sadrzaja na drustvenim mrezama sa ovih treninga. Mislim da bi bilo fino da se takav sadrzaj forsira u ovom periodu dok jos nema takmicarskih utakmica. Sta znam, snimi i objavi Alija i Durmisa kako rade penalty challenge ili neke slicne zayebancije, ko prati drustvene mreze Sarajeva ili Zrinjskog zna na sta mislim. Jbg intersanto je to ljudima i da se malo razbije ova negativna energija sto se nakupila zadnjih dana.
Dobio sam informacije iz kluba da će uskoro stići oprema za trening, pa će se moći praviti sadržaj sa treninga, fotografije, izjave, izazovi i drugo.
Mislim da trenutno to ovako izgleda:

Čisto kako je roster pokriven, zato je tu Horić. Vardo u vezi, ma tanko je ovo baš. Koji karton i povreda, pa će nam svaka ekipa sakriti loptu na Bilinom kao Budućnost

Bez dobrog veznjaka i krila, nama je patnja na proljeće...
Joj kako će se Vitez naložiti

Teško će iniesta šta uraditi pored zeničkog mcgregora

-
- Kontakt:
Daj bar vi "normalni", ne hranite trollove i polumozgove kad su nas postedili, makar za vrijeme nastave, svojih gluposti 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.