FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ovog trenera poslje Meše postaviti nek vodi repku 

Ne može mi niko reći da su jači jer su naši momci pokazali u drugom poluvremenu, znači samo pravim pristupom igri i cijelu utakmicu ih možemo držati na distanci, na kraju krajeva, ako ćemo realno oni su nama dali samo jedan gol. Ne znam kakvo mišljenje imaju ostali, ali je na mene bolji utisak ostavio Ferencvaros koji nas je cijelu utakmicu u Mađarskoj maltretirao, doduše ovi imaju još jednu utakmicu, mada sumnjam brate kad izađu pred 30000 luđaka da će moći više od 5 minuta igrati ovakvim tempom kao večeras prvo poluvrijeme. Što se tiče taktike ja od sada pa nadalje ne dajem nikakve prognoze/sugestije, samo ću reći: ODA ZNA!!!
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
- corleone87
- Kontakt:
[quote="Interista"]kakav je koeficijent Standarda ?[/quote
Preko 25000
Ako protiv Radnika ne bude minimalno 8000 **** ti te navijace..
Preko 25000
Ako protiv Radnika ne bude minimalno 8000 **** ti te navijace..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Bravo Željo, idemo po prolaz!!!
ionako su pola igraca zeljovciEld0rado je napisao/la:ovog trenera poslje Meše postaviti nek vodi repku

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Znači prema najavama odšteta je oko 27 miliona funtaća, znači nama više od 900 hiljada ? ili sam pogrešno skopčaoplavanacija je napisao/la:3,5 %LARSSONCHE je napisao/la:Koliko % ide želji ?Virtu4l je napisao/la:Ako se Dzeko proda, sta cemo sa tolikim parama.
Najpametnije bi bilo odmoriti i psihicki i fizicki sto je moguce veci broj igraca koji ce pocet utakmicu u revansu. Pa tako protiv Radnika dati sansu momcima koji se nisu naigrali u ovim evropskim utakmicama, jer kako da ovi momci razmisljaju o Radniku kad ih u cetvrtak ceka revans u kojem realno imamo sansi. S druge strane momci koji su manje igrali bit ce zeljni dokazivanja u toj utakmici u nedjelju i mislim da bi mogli vise pruziti. Ali svjestan je toga i Oda, iskombinovat ce on nesto.
Kakva dva razlicita poluvremena,kakav karakter i hrabrost su pokazali momci,svaka cast!
Nije to izgledalo nimalo dobro nakon prvih 45 mnuta,svi smo strepili sta ce se desiti do kraja,ali momci nas sve razuvjerise. Muski,fajterski i jako hrabro drugo poluvrijeme
U revansu neka bude sta biti mora,ova ekipa ima karakter i to pokazu i kad je najteze,imaju trenercinu i saradnike na klupi i niko vise ne moze reci da Zeljo nema sansu da prodje,ni najveci pesimist niti dusmanin. Amir je najveci talanat naseg fudbala trenutno i neka prica ko sta hoce
Takodjer mi je drago sto ce to biti jos jedan spektakl u nasem gradu,ocekujem 25-30 hiljada najmanje! Pa sta bude neka bude
Za zivot cijeli..

Nije to izgledalo nimalo dobro nakon prvih 45 mnuta,svi smo strepili sta ce se desiti do kraja,ali momci nas sve razuvjerise. Muski,fajterski i jako hrabro drugo poluvrijeme

Za zivot cijeli..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
24Interista je napisao/la:kakav je koeficijent Standarda ?
Napraviti jos kojeg Memiju, Hadziahmetovica i BeganovicaElegant je napisao/la:Kupit tiltulu !Virtu4l je napisao/la:Ako se Dzeko proda, sta cemo sa tolikim parama.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znači prema najavama odšteta je oko 27 miliona funtaća, znači nama više od 900 hiljada ? ili sam pogrešno skopčao[/quote]plavanacija je napisao/la:3,5 %LARSSONCHE je napisao/la:Koliko % ide želji ?Virtu4l je napisao/la:Ako se Dzeko proda, sta cemo sa tolikim parama.
Ma nece Roma nikada dati tolike pare. City je trazio 20 za njega i tu je to negdje..
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- plavanacija
- Kontakt:
sad agresivna kampanja ide, clanske, dresovi, godisnje....
Samo da Amir igra u revanšu, pošto je bila priča još protiv Maltežana da se ne igra sa dva žuta. Svaka čast momcima, čudo su pa ljudi ovaj Standard vrijedi 6 puta više od nas. Zna li neko jeli sutra i kad izvlačenje za protivnika ukoliko bi prošli u plej of. PONOSAN 

- corleone87
- Kontakt:
Evo ga
R. Standard de Liège (BEL) 25.440
R. Standard de Liège (BEL) 25.440
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ma Džeko maksimalno ce ici za 15 tak miliona + bonusi mozda i to je to
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Mladenovic vrlo dobar danas,fin igrac. Bravo momci ,idemo proci
Zeljeznicar! 1921 !
Sto se Dzeke tice transfer ne bi trebao biti ispod 20 mil eura a to bi nama znacilo 700.000. Hvala Edine!
Nemogu da vjerujem odakle im motivacija ja sam vec halalio sve.Respekt za drugo poluvrijeme nevjerovatno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!