FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

vrbanjusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la vrbanjusa » 30 jul 2015, 23:46

Hajmo spustiti loptu na zemlju. Imamo 2 poraza u nizu i to se mora prekinuti u nedelju. Onda razmisljati o Standardu.
Volim te Zeljo!
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 30 jul 2015, 23:47

Protiv radnika poceti sa ovim odmornim igracima. Veće šanse imamo, nego da izadjemo sa umornim igračima.

rodom s Mejtaša je napisao/la:
lazar je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Klub mora učiniti sve da dovede 30 milja pa tamam dijelili karte kod tetke Zilhe
Dočekali su popravni. Ako sad ovo useru, definitivno nešto nije uredu sa glavama. Nema plagijatora, dobar rezultat, dovoljno vremena, vidjeli kako ne treba. Sve je tu
Nadam se, ali nisam siguran.
Sjećam se protiv recimo protiv Hearts-a da su se recimo karte po firmama dijelile. Pun grad nakih firmi, zaći malo tuhnut im nek dijele svojim radnicima. Jeb.eš firmu ako ne može kupiti 5-10 karata.
Bitna je volja

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 30 jul 2015, 23:47

corleone87 je napisao/la:Najveci problem u prvom je bio taj sto su se Amir i Blagojević sporo oslobadjali lopte..
DA !! Pogotovo Blagojevic, puno puta mu je igrac prilazio s ledja u uzimao loptu, a Amir je u prvom slabo i vodio loptu, nije imo kad. Al sve mi je lakse kad znam da ce Oda prostudirat ovu tekmu i dat im vrijedne savjete pred revans
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 jul 2015, 23:49

sergejevic je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Eto vam Standard iz Madrida. Divlja ekipa koja te moze pobjediti samo ako joj dozvolis da se razmase. Nemaju odgovor na disciplinovanu i organizovanu igru. Neki od njih napravise najbolju ekipu u Evropi, pa onda ispljuvase sve redom na polivremenu. Zasto ne bi vjerovali ovim momcima? Zasto da ih degradiramo i pisemo gluposti da su svi bolji od njih, kada to jednostavno nisu. Moglo je vrlo lahko biti 5-4 ovdje ili opet neki ludi rezultat. Samo zbog toga jer smo im dali prostor da divljaju po nasoj polovini. Posebno ona sedmica, ali vec u drugom ga nije bilo. Serite, serite, ali Zeljo ce razvalit ove :D
Aj bjezi ba, vjerujem da si gace napunio prvi poluvrijeme, ko i svi uostalom :)

Rekoh ti ja buraz, kad se susretnes sa jacim, sjebe te njegova dominacija. To se nama desilo, noge se odsjekle, nestalo vazduha, koncentracija pala totalno, ono sto se kaze voda u usima.

U drugom kako sam i predvudio, padaju u igri cesto i puste protivnika da se vrati. Go nam je legao pravo i steta sto im nismo zabili jos jedan, ubijedjen sam da bi tada izgledali gore od nas, pa ni pobijeda ne bi bila nemoguca.

Eh sada za revans da ti kazem. Hebacemo im mamu pisku, pokazacemo im sta je pritisak 25 000 milja pobijesnjelih bosnja. I oni su ljudi, uz sve pripreme oni su ovaj dvomec izgubili pustivsi nas da se vratimo. Psiha je cudo, a mi sada i pored negativnog rez imamo psihicku prednost, pkred fizike u sportu najbitnija stvar.

Poz ;)
Pa tako jarane. Idemo svi bale na usta, crvene oci i ludilo. Ima da se saseru kada vide Kokota s nozem u zubima kako trci po Kosevu. Znao sam ja, kao i svi, da su ljudi nesto bolji od nas, ali daleko, daleko od toga da ih se treba plasiti. Posebno jer im je ovo druga utakmica u sezoni, a mi smo dobro naganjali lopte do sada. Oni su nas stisli na prepad prvo poluvrijeme, a sada ce da bude obratno. Ja ocekujem haos u prvih pola sata na Kosevu. Posebno na tribinama, a to ce ponjeti i igrace. Kako god, sta mi god mislili i pisali, slagali se ili ne, neka prodje Zeljo i ove pa cemo se poslije popitati. :D
Treba nam ono prvo poluvrijeme kao protiv Maribora, kad hudnici nisu znali na koju stranu loptu da izbiju.
Jesam oprezan, na stranu zajebancija ali su se u drugom desile dvije vazne stvari.

Prva, nasi su skontali da ce ih ovi karat ako im puste, ako se budu bojali i ne budu igrali kako znaju. To je dobro jer ce ih drzati budnima cijelo vrijeme, a fokus je jako bitan, cinis manje gresaka sto nam je u prvom pravilo ogromne probleme.

Druga stvar je da su shvatili koliko su ovi zapravo ranjivi i da mogu igrati sa njima.
To ce nam dati potrebnu snagu, samopouzdanje i krila. Jako je bitno da u mec udjemo znajuci da ga mozemo dobiti, kako rekoh na poluvremenu glavu gore, ne boj se, imaju jos tri poluvremena. Jos dva na Kosevu, i oba su nasa.

I treca stvar, mi navijaci. Vjerujem da ce biti cirkus. Organizovati se fino, pripremiti na 90 podrske i pritiska, navijanja, ludila. Ne sumnjam da ce tako biti i da cemo u konacnici slaviti prolaz. ;)

Volim te Zeljo!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 30 jul 2015, 23:50

H-beg je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Video

Hajde momci pogurajte brata sa lajkom, komentarom, shareom, subskrajbom ... Postao sam neki partner, pa da ugrabim kakvih novaca .
Nema problema, jeKo Fata? :D
Djevojka, ne kockaj se :D
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 jul 2015, 23:50

fcz je napisao/la:Vidim odmah se javljaju neki koji bi da "seru u usta" svakome ko da kritiku - ako se odnosilo na mene, ja i dalje stojim pri svome - Bajic nam je bas najslabija karika. Pored toga sam rekao da se Memija malo previse opustio i da je imao nekih bespotrebnih rizika na veceras najodgovornijoj poziciji i na tome ce, siguran sam, poraditi do revansa.

Sto se svega ostalog tice, ni na 2:0, kao ni sad, nisam srao ni po kome. Bilo je gresaka, ali u globalu nijedan igrac nije za pljuvanje. Najbolji definitivno Dado i Djelma, vrlo blizu njih Mladenovic, Jasmin, Amir i Aco (jbg, onaj autogol je nevjerovatan peh).

U cetvrtak se potuci junacki, pa sta nam Bog da.
Bajić je "najslabija karika", zato što je sam zavaljen u napadu, odsjecen od ostatka ekipe, bez ikakve pomoci sa strana i sa dvojicom belgijskih stopera na leđima - konstantno :!:

e jedino da je Messi, pa da ih predribla na metar prostora, naniže i zabije gol

Yoyo
Kontakt:

Post Postao/la Yoyo » 30 jul 2015, 23:51

Svaka evropska ekipa i svaki evropski igrac je spremniji od naseg i to je defakto ali ovo je timska igra gdje dva ili tri igraca ne mogu protiv 11 spremnih igraca. Cinjenica da je njima obrana losa i sto Baho kaze bekovi im stoje daleko od stopera. Imaju lijevog beka odlicnog, crnca i napadaca, ostalo nista specijalno. Kad vidis u kakvim uslovima trenira Amir pokazali smo da imamo veliki potencijal. Mozemo proci braco mila.

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 30 jul 2015, 23:51

Nisam pametan u ovoj situaciji,fakat ne znam šta da napišem dok sve ne dođe na svoje,dok se ne prespava i konačno fino odmori.Jedno je sigurno protiv Radnika moramo svi doći, moramo pokazati da smo uz njih,molim vas nafatajte raje, ko nema godišnju , nek halali vala bar petaka za Jug.Možemo mi ovo, sutra ću detaljnije pisati,sad sam još pod nekim dojmovima kako je moglo loše i dobro završit.Samo ću reći opet ponosan!
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 30 jul 2015, 23:53

AsharaK je napisao/la:
H-beg je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Video

Hajde momci pogurajte brata sa lajkom, komentarom, shareom, subskrajbom ... Postao sam neki partner, pa da ugrabim kakvih novaca .
Nema problema, jeKo Fata? :D
Sa braćom se uvijek dijelilo :P

H-beg
Kontakt:

Post Postao/la H-beg » 30 jul 2015, 23:54

Djevojka, ne kockaj se :D[/quote]

nikad u zivotu brate, ziv bio ;)
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 30 jul 2015, 23:54

Opet je sreca ta koja je igrala ulogu veceras ,one 100% sanse 2 prvo Sadikovic glavom pa Bajic makazicama su njihove sanse koje su promasili u prvom cak I jedan gol im je ponisten.
MORAMO ODMORITI IGRACE, nemam pojma kako ali masaze,voda ovo ono , neki lagani treninzi zato sto su igraci preumorni.
Prvo pol za zaboraviti toliki strah I nemoc znaci vela havle,drugo pol ko da im neko prijeti neki kartel el chapo na poluvremenu pa kad izlete ko pascad s lanca grizu jaro .

1 Antolovic solidno
2 Kosoric sam sebi ali hajde borio se ko lav u drugom,nema se sta zamjeriti
3 Memija pojeo ga onaj sprle u prvom bio I ako se trudio Memija nije imao toliko pomoci od Djelmica u prvom onaj zan klo sacir celavi prolazio ko voz onom stranom
4 Mladenovic prepadnut bio ,dobro tek je zamjenio Kvesu ali nista specijalno nije pokazao
5 Bogdanovic nesto slicno ko I ovi navedeni
6 Niki But dosta izgubljenih lopti u prvom u drugom pokazo da zna igrat lopte.Mora se prije oslodadjati lopte kakvo sevanje to moze u premijer ligi u Europi jok
7 Sadikovic dobar je bio ali ko da se malo plasi starta,borio se ko lav
8 Hadziahmetovic vise sam ocekivao od njega uklopio se u sivilo u prvom u drugom vec dosta bolje odigrao
9 Kokot upropastio par sansi ali borio se pokusavo je pomoci Mladenovicu I respect ali on poslije 60 min nema kuveta u sebi
10 Djelmic mi izgleda mlitavo I cijelo vrijeme sam mislio da je najgori ali ispostavilo se da sam pogrijesio ,svaka cast za Gol
11 Bajic danas nas najbolji igrac koliko se borio,trco dobijao duele,skace ko mrco ,gradi se dobro I cuva loptu jos da makzaice upalise auuu
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 30 jul 2015, 23:55

lazar je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
H-beg je napisao/la: Nema problema, jeKo Fata? :D
Sa braćom se uvijek dijelilo :P
To ti nije uredu ;)

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 30 jul 2015, 23:58

Elegant je napisao/la:Kako mi je krivo za prvo poluvrijeme, ne shvatljiva izgubljenost i bezidejnost.

Ali u drugom dosli sebi.
Ma jeftin smo go primili pravo. Dado papa loptu glavom, frajer mu je uze, prebaci na drugu stranu, onaj ubaci u peterac i autogo. Kad bi se ovako davali golovi svak bi svakom petaka uvalio. To je problem sa ovim jakim ekipama što ti ni iz čega uvale go.

Yoyo
Kontakt:

Post Postao/la Yoyo » 30 jul 2015, 23:59

rodom s Mejtaša je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Kako mi je krivo za prvo poluvrijeme, ne shvatljiva izgubljenost i bezidejnost.

Ali u drugom dosli sebi.
Ma jeftin smo go primili pravo. Dado papa loptu glavom, frajer mu je uze, prebaci na drugu stranu, onaj ubaci u peterac i autogo. Kad bi se ovako davali golovi svak bi svakom petaka uvalio. To je problem sa ovim jakim ekipama što ti ni iz čega uvale go.
Nisu ti ga oni uvali nego si ga uvalio SAM SEBI.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 31 jul 2015, 00:00

Zezam se. Halali, ako ti je zasmetalo

Realno ne može se onaj gol pripisati Kosoricu. Da njega nije bilo najvjerovatnije bi opet pao gol. Pokušao je presjeci, nije uspjelo i to je to. Drago mi je što nije psihički pao. Iskreno nisam puno od naše odbrane očekivao. Edis ih je dobro ured doveo.
Zadnja izmjena: lazar, dana/u 31 jul 2015, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 31 jul 2015, 00:00

Odgađa Željo more :njanjanja:
Željeznicar za život cijeli !

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 31 jul 2015, 00:02

Svakom normalnom bi zasmetalo jbg :)

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 31 jul 2015, 00:02

ChWilla je napisao/la:
Husika je napisao/la:Samo da spomenem familiju redatelju prenosa !!!
Mamu li im podcjenjivacku, vratiti ce im se ovo na Kosevu 100% !!!
redatelj prenosa ti je nešto k'o ipe i adem u nas, nisu profesionalci radili uopšte. njima kapa dole i za ovo, a njihove televizije su potcjenjivačke.

nek' iskrcaju 150.000 eur za prenos ovamo i ja im halalim :D
Ja mislim da ce morati vratiti pare Face-u, ono je za Haga...
Yebali su mi ugodjaj !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jul 2015, 00:03

marconato je napisao/la:Pratio sam malo uporedo sa Vojvodinom i vas mec. Da je pristup bio od pocetka kao i u drugom poluvremenu, vjerovatno bi se izvukao i povoljniji rez...ali je i ovako ok za dosta ujednacene sanse pred revans... ;)
Ja mislim da nije moglo drugačije. Velika scena, paklena atmosfera, većini igrača najveća tekma dosadašnje karijere, moralo se to odraziti na igru i nema trenera koji će spriječiti taj šok. U revanšu toga neće biti, od prvog minuta znaju šta ih čeka, a sad znaju i da je ovaj Standard itekako ranjiv.

Sve ono što smo pisali o Standardu se na kraju ispostavilo da je tako. Ofanzivno su moćni, defanzivno su truba i samo su ih golman i sreća spasili u drugom poluvremenu. Ne vjerujem da nam na Koševu mogu nametnuti igru iz prvog dijela, a siguran sam da će ponovo pokušati da nas riješe u prvom dijelu utakmice, što će im na onoj oranici biti mnogo težak zadatak.

Zamolio bih pojedince da se ostave Kokota, Bajića i taktike, jer ako im Oda vjeruje, vjerujem im i ja. Ono što je Oda uradio u poluvremenu utakmice je nešto neviđeno u našem fudbalu, u momentu kada nam je svima u glavi petarda - on na teren pošalje 11 lavova koji su nas ponovo doveli do ludila. Znate i sami kako smo do sada završavali ovakve utakmice, sa 5, 6, 7 komada u našoj mreži, zato nemamo pravo da prigovaramo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 31 jul 2015, 00:03

likusa je napisao/la:Odgađa Željo more :njanjanja:
Jbg, ja uplatio, gotovo, kako je krenulo sa Željom morao bi ići krajem Avgusta :D
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, boki86, bvsic, Cwirek, Ferroviere1987, Hrasno15, Orvel, svrakino1921 i 45 gostiju.