FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Prvo poluvrijeme je bilo baš loše. Neko je dobro to uporedio sa Hapoelom. Jednostavno smo upali u mašinu, ljudi su nam pravili presing na 16 metara, maltene svi na našoj polovini, krenuli su žestoko ofanzivno i igrali tako skoro čitavo poluvrijeme. To se dobro vidjelo u onoj jednoj našoj kontri, negdje oko 30. minute, kada čini mi se Hadžiahmetović vuče loptu na sredini terena pa sigurno 20-30 metara, a nigdje nikoga oko njega, na našoj polovini ostalo njihovih njihovih 6-7 igrača, pa ga dočekuje odbrana Standarda na 30-ak metara od njihovog gola. Nismo znali da odgovorimo na tu igru, na kraju je 2:0 bio i više nego dobar rezultat, jer su nam vrlo lako mogli dati još koji gol.
Drugo poluvrijeme drastično bolje. Standard više nije imao snage da igra onako. Ono može igrati samo Barselona ili Bayern kroz čitavu utakmicu. Morali su se malo povući i onda smo napokon i mi mogli malo doći do lopte. Pritom se vidjelo da su se oni previše istrošili, a mi smo to odlično iskoristili.
Odličan rezultat, protiv ozbiljne ekipe. Poređenja radi, po Transfermarketu Standard vrijedi duplo više od Lecha, a pet puta više od nas.
Drugo poluvrijeme drastično bolje. Standard više nije imao snage da igra onako. Ono može igrati samo Barselona ili Bayern kroz čitavu utakmicu. Morali su se malo povući i onda smo napokon i mi mogli malo doći do lopte. Pritom se vidjelo da su se oni previše istrošili, a mi smo to odlično iskoristili.
Odličan rezultat, protiv ozbiljne ekipe. Poređenja radi, po Transfermarketu Standard vrijedi duplo više od Lecha, a pet puta više od nas.
FK Željezničar 1921
corleone87 je napisao/la:Najveci problem u prvom je bio taj sto su se Amir i Blagojević sporo oslobadjali lopte..

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Po tebi samo Bajic dobro odigrao. Odbrana vrhunski odigrala s obzirom koliko su oni napadali. Sredina se gubila, ali u drugom poluvremenu su imali itekako prolaznu ocjenu. Krila nasa odlicna, i gore i nazad pomagala, jedino je zastopao Bajic, daj Diatu ili Jocu u spic. Momak nista nije uradio, malo na kraju ganjao njihove stopere. Super je igrac, znamo svi da moze, samo mu pred tekmu treba samar i reci trci i gini i bit ce najbolji.MuhamedTM je napisao/la:Opet je sreca ta koja je igrala ulogu veceras ,one 100% sanse 2 prvo Sadikovic glavom pa Bajic makazicama su njihove sanse koje su promasili u prvom cak I jedan gol im je ponisten.
MORAMO ODMORITI IGRACE, nemam pojma kako ali masaze,voda ovo ono , neki lagani treninzi zato sto su igraci preumorni.
Prvo pol za zaboraviti toliki strah I nemoc znaci vela havle,drugo pol ko da im neko prijeti neki kartel el chapo na poluvremenu pa kad izlete ko pascad s lanca grizu jaro .
1 Antolovic solidno
2 Kosoric sam sebi ali hajde borio se ko lav u drugom,nema se sta zamjeriti
3 Memija pojeo ga onaj sprle u prvom bio I ako se trudio Memija nije imao toliko pomoci od Djelmica u prvom onaj zan klo sacir celavi prolazio ko voz onom stranom
4 Mladenovic prepadnut bio ,dobro tek je zamjenio Kvesu ali nista specijalno nije pokazao
5 Bogdanovic nesto slicno ko I ovi navedeni
6 Niki But dosta izgubljenih lopti u prvom u drugom pokazo da zna igrat lopte.Mora se prije oslodadjati lopte kakvo sevanje to moze u premijer ligi u Europi jok
7 Sadikovic dobar je bio ali ko da se malo plasi starta,borio se ko lav
8 Hadziahmetovic vise sam ocekivao od njega uklopio se u sivilo u prvom u drugom vec dosta bolje odigrao
9 Kokot upropastio par sansi ali borio se pokusavo je pomoci Mladenovicu I respect ali on poslije 60 min nema kuveta u sebi
10 Djelmic mi izgleda mlitavo I cijelo vrijeme sam mislio da je najgori ali ispostavilo se da sam pogrijesio ,svaka cast za Gol
11 Bajic danas nas najbolji igrac koliko se borio,trco dobijao duele,skace ko mrco ,gradi se dobro I cuva loptu jos da makzaice upalise auuu
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
fakat i ja sad kontao ovoYoyo je napisao/la:Fizicki smo spremniji od njih i to se pokazalo u 75min da nisu mogli hodati. Ipak mislim da su se nasi u glavama sasrali i da su s tim lako dolazili do lopte puno lakse nego mi. Kasnije kad su se psihicki sredili pokazali smo da smo spremniji.ChWilla je napisao/la:mnogo brzi ljudi, brži za korak od svakog našeg - dok mogu, mi se malo pogubili i to je to.
jesmo prvo poluvrijeme izgledali smiješno ali sad kad je glava hladna mislim da je razlog tome sporo oslobađanje lopte, posebno blagojevića koji je par puta izgubio i napravio opasnost pred našim golom
u drugom se sve to posložilo, blja kretnja, otkrivanje naših, i tu su pali
bajić je kasnije igrao na snagu i bez obzira što ga sve više raje proziva za loše igre, meni je sve draži/bolji jer kad vidiš kako se momak sa 21 godinom gradi, kreće sa i bez lopte srce ko amerika
nije jedinomjerilo napadača golovi ... mada on ustvari i nije klasični napadač ako ćemo do u detalje...
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
Kako je krenulo prepao sam se malo je reći ubijali su nas po našoj desnoj strani u drugom poluvremenu druga ekipa. Na koševu odigrati kao vcrs u drugom poluvremenu i prolaz je 90%. A i šteta je što je moglo biti i 2:2 al Bgm i njima da je njihovo ušlo ko zna sta bi bilo. Sve u svemu zadovoljan. MOZEMO LI 2500 CLANOVA DO CETVRTKA nek nam to bude sada zadatak
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Po meni Odina greska sto nije Diatu oko 75 ubacio mjesto Kokota,siguran sam da bi koju sansu izborio,ovi su pali bili al dobro,sta je tu je.
Zeljeznicar! 1921 !
Jesi ozbiljan za Bajica ? Mislim da je on najbolje odigrao cijeli susret a normalno da su igrali u drugom svi kolektivno bolje .Argentina je napisao/la:Po tebi samo Bajic dobro odigrao. Odbrana vrhunski odigrala s obzirom koliko su oni napadali. Sredina se gubila, ali u drugom poluvremenu su imali itekako prolaznu ocjenu. Krila nasa odlicna, i gore i nazad pomagala, jedino je zastopao Bajic, daj Diatu ili Jocu u spic. Momak nista nije uradio, malo na kraju ganjao njihove stopere. Super je igrac, znamo svi da moze, samo mu pred tekmu treba samar i reci trci i gini i bit ce najbolji.MuhamedTM je napisao/la:Opet je sreca ta koja je igrala ulogu veceras ,one 100% sanse 2 prvo Sadikovic glavom pa Bajic makazicama su njihove sanse koje su promasili u prvom cak I jedan gol im je ponisten.
MORAMO ODMORITI IGRACE, nemam pojma kako ali masaze,voda ovo ono , neki lagani treninzi zato sto su igraci preumorni.
Prvo pol za zaboraviti toliki strah I nemoc znaci vela havle,drugo pol ko da im neko prijeti neki kartel el chapo na poluvremenu pa kad izlete ko pascad s lanca grizu jaro .
1 Antolovic solidno
3 Memija pojeo ga onaj sprle u prvom bio I ako se trudio Memija nije imao toliko pomoci od Djelmica u prvom onaj zan klo sacir celavi prolazio ko voz onom stranom
4 Mladenovic prepadnut bio ,dobro tek je zamjenio Kvesu ali nista specijalno nije pokazao
6 Niki But dosta izgubljenih lopti u prvom u drugom pokazo da zna igrat lopte.Mora se prije oslodadjati lopte kakvo sevanje to moze u premijer ligi u Europi jok
8 Hadziahmetovic vise sam ocekivao od njega uklopio se u sivilo u prvom u drugom vec dosta bolje odigrao
9 Kokot upropastio par sansi ali borio se pokusavo je pomoci Mladenovicu I respect ali on poslije 60 min nema kuveta u sebi
10 Djelmic mi izgleda mlitavo I cijelo vrijeme sam mislio da je najgori ali ispostavilo se da sam pogrijesio ,svaka cast za Gol
11 Bajic danas nas najbolji igrac koliko se borio,trco dobijao duele,skace ko mrco ,gradi se dobro I cuva loptu jos da makzaice upalise auuu
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Rezultat koji daje nadu u prolazak, odlično odigrano drugo pol za razliku od prvog gdje su igrali kao u nekom grču i sa previše respekta.
Šteta što ne uđoše makazice Bajića, gradi se momak ko Ibrahimović.
Mislim da će Odović pripremiti dobro ekipu, najvažnije ne srljati i ući mentalno jaki.
Šteta što ne uđoše makazice Bajića, gradi se momak ko Ibrahimović.

Mislim da će Odović pripremiti dobro ekipu, najvažnije ne srljati i ući mentalno jaki.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sto bi vratili face je svjesno uzeo stream prenos samo sto to Baho ocito nije znaoHusika je napisao/la:Ja mislim da ce morati vratiti pare Face-u, ono je za Haga...ChWilla je napisao/la:redatelj prenosa ti je nešto k'o ipe i adem u nas, nisu profesionalci radili uopšte. njima kapa dole i za ovo, a njihove televizije su potcjenjivačke.Husika je napisao/la:Samo da spomenem familiju redatelju prenosa !!!
Mamu li im podcjenjivacku, vratiti ce im se ovo na Kosevu 100% !!!
nek' iskrcaju 150.000 eur za prenos ovamo i ja im halalim
Yebali su mi ugodjaj !!!

Nije im prvi put da pustaju stream kao prenos
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Stvarno nepotreban komentar, balavce jedan.Gana je napisao/la:Marconato jos jedan cetnik koji se ulizuje mrs na ssrpski forum sve ti je bem
Imaš izjavu Muslina za naše mladiće,PerryFred je napisao/la:Kako su odigrali Bajić i Memija? Ovo im je dobra šansa za prelazak u belgijsku Jupiler ligu.
'Moram pohvaliti mlade Željine igrače. Iako su mladi oni su odigrali sjajno. Iako su jako mladi oni imaju mnogo utakmica u ligi i sigurno je da imaju veliki kvalitet. U odnosu na naše mlade igrače oni su znatno kvalitetniji i igraju bolje, jer imaju više utakmica u nogama", dodao je trener Standarda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel sutra izvlacenje za play-off?
Nije. Sljedeći petak.roleeee je napisao/la:Jel sutra izvlacenje za play-off?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nikako mi nije jasno kako neko moze reci da je Bajic najslabija karika. Samo apsolutna fudbalska neznalica to moze reci a da je pregledao sve ove evropske utakmice. Pa momak odradi ogroman posao u svakoj utakmici. Jbni GOL nije jedini zadatak napadaca i jedini nacin da on da svoj doprinos u ovakvim utakmicama. On je dokazao da zna pogadjati prosle sezone, nadavao se golova. Ove evropske utakmice su nesto skroz drugo, takticko nadmudrivanje trenera. A u formaciji u kojoj smo mi igrali ove evropske utakmice njegov zadatak nikako nije bio samo da zabije gol nego da prima sve lopte koje nasi defanzivci salju naprijed, sto duze ih zadrzi, proslijedi nasim krilima i veznim, pomaze veznom redu. Sve ovo je on odlicno odradio i sto se mene tice samo je pokazao da je veca klasa i talenat nego sto sam mislio, da momak sa 21 godinom ovako igra sam u napadu, da je cesto fizicki dominantniji u odnosu na puno iskusnije igrace iz odbrane i koliko je samo puta primio loptu pored 2-3 njihova odbrambena igraca i sacuvao loptu u nasem posjedu. Jedno je nasa liga gdje u vecini utakmica ocekujes pobjedu i golove nasih napadaca a skroz drugo knockout faza evropskog takmicenja protiv jacih ekipa gdje igras da prije svega sacuvas svoj gol pa u napadu ako sta uspijes uraditi. Svaka njemu cast a vi pricajte sta hocete!
Ali baš tako ponosan na našu djecu po meni mali Hadziahmetovic savršenBlueFamily je napisao/la:Nisam pametan u ovoj situaciji,fakat ne znam šta da napišem dok sve ne dođe na svoje,dok se ne prespava i konačno fino odmori.Jedno je sigurno protiv Radnika moramo svi doći, moramo pokazati da smo uz njih,molim vas nafatajte raje, ko nema godišnju , nek halali vala bar petaka za Jug.Možemo mi ovo, sutra ću detaljnije pisati,sad sam još pod nekim dojmovima kako je moglo loše i dobro završit.Samo ću reći opet ponosan!
Previse mi je mlak, nema agresivnosti nikako, a to mu treba da bude A klasa i da se izdigne iznad ostalih.MuhamedTM je napisao/la:Jesi ozbiljan za Bajica ? Mislim da je on najbolje odigrao cijeli susret a normalno da su igrali u drugom svi kolektivno bolje .Argentina je napisao/la:Po tebi samo Bajic dobro odigrao. Odbrana vrhunski odigrala s obzirom koliko su oni napadali. Sredina se gubila, ali u drugom poluvremenu su imali itekako prolaznu ocjenu. Krila nasa odlicna, i gore i nazad pomagala, jedino je zastopao Bajic, daj Diatu ili Jocu u spic. Momak nista nije uradio, malo na kraju ganjao njihove stopere. Super je igrac, znamo svi da moze, samo mu pred tekmu treba samar i reci trci i gini i bit ce najbolji.MuhamedTM je napisao/la:Opet je sreca ta koja je igrala ulogu veceras ,one 100% sanse 2 prvo Sadikovic glavom pa Bajic makazicama su njihove sanse koje su promasili u prvom cak I jedan gol im je ponisten.
1 Antolovic solidno
I bolje sto nije sutra izvlacnje play-offa, da se jos vise ne digne euforija koja nas je malo kostala nakon Fenerca. Da smo prvi dio malo ozbiljnije odigrali sad bi mozda i bilo drugacije.
Da je nas tim jos barem 20% bolje fizicki pripremljen mi bi bili ko bombona.
Da je nas tim jos barem 20% bolje fizicki pripremljen mi bi bili ko bombona.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Neandertalac
- Kontakt:
Da se osvrnem na Bajica, posto vidim da se vodi rasprava. Upravo je on zapoceo tu akciju kod naseg gola, napravio visak fintom i gurnuo za Amira.
Ne znam sta ljudi ocekuju ovde, pa nije Ronaldo.
Ne zelim nikoga posebno da ocjenjujem, igramo kao kolektiv. Kada smo losi svi padnu, a kada igramo svi daju maximum, pravi tim.
Toliko.
Ne znam sta ljudi ocekuju ovde, pa nije Ronaldo.
Ne zelim nikoga posebno da ocjenjujem, igramo kao kolektiv. Kada smo losi svi padnu, a kada igramo svi daju maximum, pravi tim.
Toliko.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
sadiković je mnogo puta bez razloga kritikovan a momak iz utakmice u utakmicu igra sve bolje,bravo momčino

Zadnja izmjena: arena, dana/u 31 jul 2015, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.