BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Bagy je bolja opcija, protiv njega se može ući u ritam, protiv Doktora je to nemoguće
7-6, 6-4 ima Baghdatis...
Ajde Ivo probudi se 

Valjda će prenositi sljedeći meč...
To je to, Bagy naredni protivnik, ne može Ivo ovo okrenuti
meč se igra u srijedu
meč se igra u srijedu
Marona? U malo je vecem plusuCitizen-X je napisao/la:50k marona u plusu

50000 EUR za 1/64 finale odnosno 2. kolo

DA li bi Damir napredovao ako bi prosao Baghdatisa u drugom kolu ?
ne bi, bio bi mozda oko svoje pozicije 84, oduzeto mu je 115 poena ove sedmiceEpidaurus je napisao/la:DA li bi Damir napredovao ako bi prosao Baghdatisa u drugom kolu ?
Hvala na odgovoruronaldo99 je napisao/la:ne bi, bio bi mozda oko svoje pozicije 84, oduzeto mu je 115 poena ove sedmiceEpidaurus je napisao/la:DA li bi Damir napredovao ako bi prosao Baghdatisa u drugom kolu ?

Prava steta sto nece igrat s Karlovicem tu bi mu bilo mnogo lakse, ovako protiv Bagya u razmjenama, iskusnim igracem s dobrim riternom koji ce svaku gresku iskoristiti pogotovo servise Dzumhura, jako tesko ce biti. Nevjerovatna stvar je igrati s Federerom, znamo kako je Basic u Halleu imao tu sansu pa pukao protiv Zvereva nakon dobijenog seta... Federer jos malo odlazi pa je ovo jedna od zadnjih sansi da neko nas igra s njim, + na turniru na kojem je Fedex igrao najslabije u karijeri, a Dzumhurom jedini GS na kojem mu se daju sanse u skorijoj buducnosti na njegovoj podlozi.
Bagy je velika prepreka, al' idemo hrabro pa sta bude
Bagy je velika prepreka, al' idemo hrabro pa sta bude

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Raduje me što je Baghdatis prošao, sa njim će biti igre, dok bi sa Karlovićem bila patnja. Damir bi mu poklonio svoj servis, i onda više nema povratka, viđeno bezbroj puta do sada.
Marcos je truba na zemlji, uvijek je bio. Siguran sam u pobjedu Džumhura.
Pobjeda nam donosi Federera
Marcos je truba na zemlji, uvijek je bio. Siguran sam u pobjedu Džumhura.
Pobjeda nam donosi Federera

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nek Marcos preda ovaj mec pa da gledamo Dzumhur-Federer trece kolo

Šta Damir uradi Mishi

Nije ga Damir udarao hehe sam je sebe po glavi reketom mlatio.
Tvrda mu je glavashminka je napisao/la:
Šta Damir uradi Mishi

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Pa msm da ne brani puno bodova do kraja godine, svi smo ocekivali da ce na sljaci uzeti dosta bodova, za sto jos ima vremena, ma da poslije RG idu travanati turniri, ali misljenja sam da bi mogao do kraja godine uci u top 70 sto bi bilo vise nego odlicnoEpidaurus je napisao/la:Hvala na odgovoruronaldo99 je napisao/la:ne bi, bio bi mozda oko svoje pozicije 84, oduzeto mu je 115 poena ove sedmiceEpidaurus je napisao/la:DA li bi Damir napredovao ako bi prosao Baghdatisa u drugom kolu ?Znas li mozda gdje ove sezone ima najvise prostora da skupi bodova i koliko je realno ocekivat da u narednih godinu-dvije napravi neki proboj medju top 50 ? Nisam ga jos nikad gledao kako igra pa me zanima
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Damire. Dominatna pobjeda, iako je ovaj predao ali nije lako pobjedit Južnog pa makar bio i povrijeđen. Sad protiv Marcosa, neće biti lako ali bolje i on nego Ivo. Sa Ivom nema igre, a svi znamo da Damir bi kad tad popustio sa servisom a protiv Ive nema povratka.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Protiv almagra je i krv pustio,haman ocvrsnuoVirtu4l je napisao/la:Ma nije mu prvi put.

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Kad igra sa Baghdatisom?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.