Evo ga, samo kliknutiSlevinKelevra je napisao/la:@vedator- imas na Standardiovoj stranici isti ovaj snimak, samo sto tu ima ona stativa dok je Face ponavljao gol. Izrezi je, mislim da je dosta raje nije vidjelo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Evo ga, samo kliknutiSlevinKelevra je napisao/la:@vedator- imas na Standardiovoj stranici isti ovaj snimak, samo sto tu ima ona stativa dok je Face ponavljao gol. Izrezi je, mislim da je dosta raje nije vidjelo
E vjeruj mi, pod pretpostavkom da se Amir i Jovan neće pogubiti u revanšu i da će se jednostavnije oslobađati lopte, da opet krenu onako silovito na Koševu garantujem ti da bi im zabili iz kontre. Samo je bitno otvarati prostor i brzo se rješavati lopte, kao prvo možeš im spucati kontru dok su u naletu a kao drugo izmoriš ih kad stalno lopta ide od jednog do drugog igrača.let3 je napisao/la:@FaraonTM
dobra je stvar što ni Standard ne može presingovati duže od 50 minutacini mi se da nisu ni oni baš svi 100% spremni (no svakako su spremnija i fizicki jaca ekipa od nas).
U prvom poluvremenu su baš presingovali konstantno i žestoko, po 5-6 na našoj polovini, gdje je god lopta bila tu su odmah nacrtali njihovi igraci (odmah pušu za vratom i napadaju loptu), jednostavno ne daju nam igru, nisu nam dali da dahnemo.... jbg realno ova djeca se nisu dosad susrela sa takvim pritiskom na sredini terena.
ali su u drugom ispuhali i poceli lutati.... odmah smo i mi poceli disati i napadati.
Tome se i nadamFaraonTM je napisao/la:E vjeruj mi, pod pretpostavkom da se Amir i Jovan neće pogubiti u revanšu i da će se jednostavnije oslobađati lopte, da opet krenu onako silovito na Koševu garantujem ti da bi im zabili iz kontre. Samo je bitno otvarati prostor i brzo se rješavati lopte, kao prvo možeš im spucati kontru dok su u naletu a kao drugo izmoriš ih kad stalno lopta ide od jednog do drugog igrača.let3 je napisao/la:@FaraonTM
dobra je stvar što ni Standard ne može presingovati duže od 50 minutacini mi se da nisu ni oni baš svi 100% spremni (no svakako su spremnija i fizicki jaca ekipa od nas).
U prvom poluvremenu su baš presingovali konstantno i žestoko, po 5-6 na našoj polovini, gdje je god lopta bila tu su odmah nacrtali njihovi igraci (odmah pušu za vratom i napadaju loptu), jednostavno ne daju nam igru, nisu nam dali da dahnemo.... jbg realno ova djeca se nisu dosad susrela sa takvim pritiskom na sredini terena.
ali su u drugom ispuhali i poceli lutati.... odmah smo i mi poceli disati i napadati.
Hadziahmetovic valjda, on je i protiv Ferencvarosa dobio zuti. ne znam sto Oda prica u mnozini?!Demonond je napisao/la:"Naši navijači su najbolji dio naše ekipe i pozivam ih da u revanšu dođu u što većem broju i da zajedno izbacimo još jedno veliko ime europskog nogometa i očekujem pun stadion. Ne bih još govorio ko bi mogao igrati umjesto suspendovanih igrača, ali k'o god ih zamjeni nadam se da će biti dostojna zamjena."
koji igraci su suspendovani ?
I tebiDANDY je napisao/la:Sinocnja utakmica je dokaz da moramo vjejrovati strucnom stabu,ekipi i upravi kluba.
Napuni Kosevo.
rodom s Mejtaša je napisao/la:I tebiDANDY je napisao/la:Sinocnja utakmica je dokaz da moramo vjejrovati strucnom stabu,ekipi i upravi kluba.
Napuni Kosevo.
Joj ovih naših novinara jeli suspenzije hadziahmetovicabistrikboy je napisao/la:Svi u dolinu!
Heh znam to brate I tu sam u nedjelju, nego jel odreden termin za cetvrtak.DANDY je napisao/la:U nedelju je u 17.30h
JoseMourinho je napisao/la:Yebem ja redom ove naše novinare, Jel toliko teško informisat se i napisat yebenu vijest kad ih već stancaju za gluposti da PAUZIRA SE NAKON 3 ŽUTA KARTONA
A evo ko hoće može procitat sve ima na sajtu UEFE minuta posla
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
Stranica 42
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.