FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lisander
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lisander » 31 jul 2015, 11:17

Ključ preokreta bilo je uozbiljavanje Blagojevica i Amira i njihov fizički pad, uostalom i nas genijalac na klupi je očekivao da će pasti, svaka čast momci očekujem minimalno 20 000 u četvrtak i bar peticu u nedjelju

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 31 jul 2015, 11:23

Da se ne zaboravi ! :D
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 31 jul 2015, 11:23

A zamisli tek da smo pocinili ono sto Vojvodina pocini u Italiji :lol:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 31 jul 2015, 11:27

Yoyo je napisao/la:
Yoyo je napisao/la:Ma ide Bajic poslije evrope 400milki eura/plus od iduceg transfera.
Pisao sam neki dan ovu vijest, poslije evrope sigurno.
Nema od ovog ništa. 400 hiljki mozda, a 400 milki :nene:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 jul 2015, 11:32

malo je kume, malo je.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 31 jul 2015, 11:33

BenjooJutub je napisao/la:
Yoyo je napisao/la:
Yoyo je napisao/la:Ma ide Bajic poslije evrope 400milki eura/plus od iduceg transfera.
Pisao sam neki dan ovu vijest, poslije evrope sigurno.
Nema od ovog ništa. 400 hiljki mozda, a 400 milki :nene:
Milka=milja
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 31 jul 2015, 11:37

Ne dati im sada jeftino prava na tvprijenos, kad su nas kurve onako yebale sa prijenosom :D

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 jul 2015, 11:38

Juventinisimo je napisao/la:Halalio bi PET titula za redom, da Zeljo tih pet godina udje u grupe EL...
Pa da bolnice imaju problema sa nedostatkom aparata, ko bi sve dusmane prikljucio. :urnebes:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 jul 2015, 11:44

nije ni ovako lagodna situacija, bogami nije.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 31 jul 2015, 11:46

Prvo Radnik momci, veoma vazna utakmica, tri bobe i motiv vise igracima pred revans. I onda West Ham u playoffu!

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 31 jul 2015, 11:51

ako Dzeko ode za 20 mil € nama je 700 000 € :D

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 31 jul 2015, 11:59

ma odbijeno je 400 hiljada , i sto je dobro ..realno Bajic vrijedi puno vise ,sacekat pravu ponudu ! sljedece ce god kostat vise garant a i pomoci ce nam ove sezone .. ja mislim da ga ove sezone ne treba prodat !
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 jul 2015, 12:00

za jedno duplo od toga - treba. al' za 400 hiljada stvarno ne, hvala lijepo.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 31 jul 2015, 12:02

Rezultat je odličan uzimajući u obzir kako smo mogli proći nakon prvog poluvremena. Puno je scena šbb-kbb, jedna od tih je i da smo mogli preokrenuti rezultat ali i biti potopljeni. Na kraju, 2-1 za domaćine po meni veoma realno. Ali, nama šanse nisu veće ( ukoliko gledamo u postotcima ) od 20%. Vidjeli smo kako oni furiozno krenu u meč, kako imaju jaku (svoju) lijevu stranu sa Van Dammeom i onom sedmicom. Baš su jaki. Još jedan igrač koji mi se svidio kod njih je momak koji je konstantno zujao u sredini terena bez da ga iko klapi muholovkom. Momak sa frizuricom, što je imao 3-4 šuta je pravio prevagu u prvom poluvremenu. U drugom se Blagojević i Memija probudiše, Memija uze sedmicu a Blagojević tog malca i tu smo im stranu zatvorili. Onaj Van Damme je svakako crk'o u drugom. Probali su prebaciti igru na svoju desnu stranu ali su veoma loši po toj strani, ja sam to mogao zaključiti. Da imamo iole kvalitetno lijevo krilo, mogli smo im tricu ( bez ikakve pretencioznosti ) uvaliti samo zahvaljujući napadima po toj strani. Ali, yebi ga, nema se a i ovako se igra odlično. O nekim predviđanjima za utakmicu u četvrtak neću, samo ću reći da su nam se ( po meni ) šanse za sekundu povećale. U nedjelju svi na Grbavicu, nakon duže vremena konačno tekma na našem stadionu. Idemo konačno uzeti tog Radnika. Volim te Željo :)
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 31 jul 2015, 12:03

vrbanjusa je napisao/la:Ova generacija je čudo, pravo čudo. Dobro školovani fudbaleri a isto tako i kao osobe. Naša najbolja generacija još od Videotona. Činjenica da će ova generacija uz par igrača iz prethodnih generacija vratiti kompletan dug kluba je fascinirajuća. Do sada smo zaradili preko 1 mil eura a prodali smo samo Kvesića.
Idemo dalje!
**** je osjećaj živit Željezničar :D
Jutros se probudim i prva misao mi je ako su dali igračima po 6.000 KM za prolazak Ferencvaroša sad nek daju 10 :D
Fakat ovo je zlatna prilika koja se ne propušta, ne smije...mada da se razumijemo i ako se propusti nije kraj svijeta, naprotiv
Mislim da se konačno nakon dugo dugo vremena (ne smijem se usuditi pa reći ikad nakon rata) nalazimo u situaciji ili da zaradimo milion na zelenom terenu ili da prodamo igrača pa da ga zaradimo. A to je odlično.
Sad smo mi na potezu, ili proći Standard ili prodati igrača...vjerujem da će nešto biti od ovoga. Ako prođemo u play-off čisto sumnjam da će se iko prodavati sem ako ne dođe cifra koja je debelo iznad one koju bi odbili (Tipa Bajić 1mil, Memija, Dado, Amir preko 600-700 k).

Minjore je napisao/la:Žan Klodu i onom malom Di Mariji je konstantno pomagao jedan iz sredine kojeg niko od nasih nije markirao.
samo da napomenem da je Jell Van Damme u svojoj karijeri promijenio timove i to redom: Ajax, Southampton, Werder, Anderlecht, Wolverhampton (od ovih sa pedigreom)
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 31 jul 2015, 12:04

Molim vas, predlozite, nabavite, radite sta znate. Napunite fanshop , dajte da iskoristimo ovo ljudi.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 31 jul 2015, 12:05

Bajić ima još 2-3 godine ugovora. Po meni bilo kakva ponuda ispod 1 mil. eura je smijesna. Pokazao se u 3 utakmice, ne samo on nego sva naša djeca. Sa pravom možemo postaviti visoke cijene.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 jul 2015, 12:05

ako se sretni džeko proda, mi ne moramo baš ništa. onda stvarno možemo čekati prave nemoralne ponude.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 31 jul 2015, 12:06

Protiv Radnika :

.............Kloševski.......................

...Livaja.......Hodžurda....Uzelac......Mladenović....

.....E. Sadiković......Stokić......Hiroš........

....Memija........Beganović.......Diata.........

Rezerve: Antolović, Bogdanović, Kosorić, Hadžiahmetović, D.Sadiković, Bajić. Kokot.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 31 jul 2015, 12:06

vedator je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:@vedator- imas na Standardiovoj stranici isti ovaj snimak, samo sto tu ima ona stativa dok je Face ponavljao gol. Izrezi je, mislim da je dosta raje nije vidjelo ;)
Evo ga, samo kliknuti :) - https://youtu.be/OOzkpWBkvso?t=1h9m45s
;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mavi, senad82 i 14 gostiju.