likusa je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
likusa je napisao/la:
E, jesu carevilikusa je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Nemoj brate da nas bezveze kaznjavaju.Neandertalac je napisao/la:Da probam i ja napisati jos koju, sad ovako hladne glave.
Prvo poluvrijeme kratko i jasno smo gubili zato sto smo ganjali loptu i stajali daleko od igraca. U par situacija po pet nasih je ispadalo na obicni dupli pas. Druga stvar preuzimanja kod njihovih izradjenih akcija su nedopustiva, prati svog covjeka do kraja, uostalom tako smo i primili drugi go. Za strucnjake koji zamijeraju Memiji neka pogledaju da on preuzima covjeka koji je vec u trku i ima startnu prednost.
Sve to se promijenilo u drugom kada smo stali blize covjeku i na liniju dodavanja. Imali smo bruku presjecenih lopti koje su nam otvarale polukontre, a pisao sam vec da im je to slabija strana.
Dobro smo prosli, ovo je odlican rezultat, ali dosta o tome.
Ono sto zelim reci koju je marketing prije ove utakmice, a mislim da o njemu prvi put pisem.
Znaci sada mora biti totalna mobilizacija ljudi zaduzenih za isti, neka rade ako treba 24h, ovo je velika sansa za iskorak. Licno ja bih napravio neki spot, mix nasih starih utakmica iz npr Osimove generacije osamdesetih, Njukastla, ove nase sadasnje ekipe, ono golovi, huk, puno Kosevo, inserte nekih odlicnih navijackih izdanja. Evo recimo neka nas to kosta i 50 milja valjace nam zbog novih min 5 k na stadionu, vec si ih vratio, i zbog atmosfere koja ce biti podgrijana.
Dalje, stariji se sjecaju one nase zastave sto smo je sirili a prekrivala je citav sjever. Fakat ne znam koliko kosta ali zastava u takvoj velicini u plavo bijeloj podlozi na pruge, i sa nekom mocnom slikom nasih igraca i Odom kako komanduje ispruzene ruke, to bih volio vidjeti. Mislim i da bi zastava bila manje para od npr kazni za baklje.
Ima jos ideja da vas ne peglam vise, ali ove dvije su jako izvodljive, bile bi korisne, svaka na svij nacin.
Volim te Zeljo!!!
Koji je to gospodin rekao? Jel' to juče neko pomenuo, ili?BlueFamily je napisao/la:
Bajic-haj razumijem da drugim igracima mozete srat,ali njemu,pa vi ste plitki umovi.On je majstor.On vazda vuce 2-3 igraca,on razigrava,par sjajnih poteza,gradi se,niko mu prici ne moze.Zao mi onih skarica,ali Boze moj.Ja mu damo zamjerim,kao sto onaj gospodin rece da previse je ledjima okrenut.Stvarno mu to stvara problem.
Trebao je u primanju probaciti cuvaru kroz noge, zaobici ga i onda lobovat golmana, i to bez gledanja.Makanaky je napisao/la:Koji je to gospodin rekao? Jel' to juče neko pomenuo, ili?BlueFamily je napisao/la:
Bajic-haj razumijem da drugim igracima mozete srat,ali njemu,pa vi ste plitki umovi.On je majstor.On vazda vuce 2-3 igraca,on razigrava,par sjajnih poteza,gradi se,niko mu prici ne moze.Zao mi onih skarica,ali Boze moj.Ja mu damo zamjerim,kao sto onaj gospodin rece da previse je ledjima okrenut.Stvarno mu to stvara problem.
Ja dijelim tvoje mišljenje. A i vidjelo se da su i Doll i Muslin dali instrukcije da se njemu ne smije dati prostora, čim krene lopta prema njemu odmah se nacrtaju oko njega. Najčešće se desi da igrač iza njega pruži nogu i izbije loptu ili izvrši pritisak na njega a onda on pada. Možda u PL i ima vremena da digne glavu i pogleda kome dodati ali protiv Standarda nema. Kao što se i teže dobije faul.
Usput gledam sad ovu našu kontru iz 35. minute i skontam da je Amir pretrčao jedno 50 metara s loptom i odlično uposlio Ðelmića. Ovaj je fino izradio onog visokog ćelu i tek sada vidim kakva je prilika to mogla biti. Vidi se kako Baja pruža ruke da mu doda, Ðelmić to i radi, međutim Baja ne prima kako treba i ništa. Da li je mogao iz okreta da je pruži prema golu i licem okrenutim golu ošuta? A on se zagrađuje okrenut leđima. Možda ovi što se bolje razumiju u fudbal mogu da prokomentarišu?
Zar nismo presli 1500, barem prema raji na forumu koja se uclanjivala?AsharaK je napisao/la:Evo imamo 1500. Imamo duplo vise uclanjenih nego proslu sezonu vec sad?