Top 50 je nerealno. Mislim da moze u top 80 do septembra. I mozda u top 70 do kraja godine. Najvaznije mu je da ostane u top 90 do kraja godine.ronaldo99 je napisao/la:Pa msm da ne brani puno bodova do kraja godine, svi smo ocekivali da ce na sljaci uzeti dosta bodova, za sto jos ima vremena, ma da poslije RG idu travanati turniri, ali misljenja sam da bi mogao do kraja godine uci u top 70 sto bi bilo vise nego odlicnoEpidaurus je napisao/la:Hvala na odgovoruronaldo99 je napisao/la: ne bi, bio bi mozda oko svoje pozicije 84, oduzeto mu je 115 poena ove sedmiceZnas li mozda gdje ove sezone ima najvise prostora da skupi bodova i koliko je realno ocekivat da u narednih godinu-dvije napravi neki proboj medju top 50 ? Nisam ga jos nikad gledao kako igra pa me zanima
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
SrijedaFaraonTM je napisao/la:Kad igra sa Baghdatisom?

Damke juče u Parizu bio na ručku zajedno sa Krygiosom i Bedeneom. 

-
- Kontakt:
Damir u mix dublu izgleda da ce nastupati u paru sa Dankom Kovinic, razbacao se momcina po Francuskoj da kvasi. Je li to Jelena ostala u Sarajevu ?
Tekshminka je napisao/la:SrijedaFaraonTM je napisao/la:Kad igra sa Baghdatisom?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Neka, neka, što kasnije to bolje. Svaki dan odmora je dragocjen nakon povrede.FaraonTM je napisao/la:Tek![]()
Kladionice kažu da je Baghdatis blagi favorit,
Baghdatis Marcos - Dzumhur Damir 1.70 2.13
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Na rezultatima pise da se igra u utorak u 11hVirtu4l je napisao/la:Neka, neka, što kasnije to bolje. Svaki dan odmora je dragocjen nakon povrede.FaraonTM je napisao/la:Tek![]()

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Da, ali mislim da oni to stavljaju po defaultu. Do sad bila praksa da jedna polovina žrijeba igra jedan dan, a druga drugi dan. Damir je u donjoj (Federerovoj) polovini, koja će sutra biti kompletirana, jer ostalo je 15-16 mečeva prvog kola. Oni ne mogu igrati i u utorak.Papastathopoulos je napisao/la:Na rezultatima pise da se igra u utorak u 11h![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Aha ok hvala tiVirtu4l je napisao/la:Da, ali mislim da oni to stavljaju po defaultu. Do sad bila praksa da jedna polovina žrijeba igra jedan dan, a druga drugi dan. Damir je u donjoj (Federerovoj) polovini, koja će sutra biti kompletirana, jer ostalo je 15-16 mečeva prvog kola. Oni ne mogu igrati i u utorak.Papastathopoulos je napisao/la:Na rezultatima pise da se igra u utorak u 11h![]()

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Na takvim 1,7 kvotama se pada kao kruška vjeruj miVirtu4l je napisao/la:Neka, neka, što kasnije to bolje. Svaki dan odmora je dragocjen nakon povrede.FaraonTM je napisao/la:Tek![]()

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ja tvrdim da je karlović bio bolja opcija... bagi je fizički jači u razmjenama miljama ispred drvotresa iva
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pobjedio bi Karlovic ovako protiv Grka ima neke sanse.Pardon Cipranina.DANTES je napisao/la:ja tvrdim da je karlović bio bolja opcija... bagi je fizički jači u razmjenama miljama ispred drvotresa iva
Ivin servis+Damirova psiha=katastrofa
ma kakav crni Karlovic, da je Damir mentalno jak i stabilan ne bi to bio problem, rijesio bi ga kao sto ga je rijesio danas Grk , problem je sto bi Damir pogubio zivce zbog Ivinih bombi i u svakom setu bi dosao po 1 crni gem gdje bi Damke napravio 2 UE a Ivo pogodio 2-3 winnera i eto ti brejka i meca, ovako ce mnogo bolje izgledat, Damir je jaci u razmjeni sa osnovne od Grka, dok ovaj ima bolji servis i return svakako, bice napeto.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Imas druze par postova iznadsenad82 je napisao/la:gdje se može vidjeti lista zarada po rundama

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Sta je sa dubl mixom? Kada igra?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
u srijedu počinju prvi mečevi miks dubla, on bi mogao u četvrtak
Danas prenose tenis sa svih terena
2 glavna, tereni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 14, 16, 17
15 terena, ko bi rekao, kad to nisu najavili
2 glavna, tereni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 14, 16, 17
15 terena, ko bi rekao, kad to nisu najavili
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema veze, bitno je da je on pobjedio. Neka on pobjeđuje pa makar nikad ne bio stream. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, NebeskaSila96 i 35 gostiju.