Tokom februara 2024. godine izmirena je posljednja mjesečna rata po Sporazumu sa Poreznom upravom Federacije BiH, sklopljenim 2021. godine, što znači da FK Sarajevo više nema bilo kakvih dugova po osnovu poreza i doprinosa.
jednostavno, volimo bordo
Život plavo-bijelih često nije lak, ali neka. Samo prskaj stoku !!
Kme kmeKONTRASVIH je napisao/la: ↑09 maj 2025, 12:37I opet dolazimo do toga kolike su “postenjacine” u FKS, “patriote” koje stete drzavi na razne nacine, identicno kao i njihova borba za bh. fudbal, koja se svodi na manipulacije i vlasitit interes. Nije im dovoljno koristenje gradskog stadiona skoro za dz, nije im dovoljan ni vlasnik milioner. Nazalost to im prolazi godinama, jer pored svoje brigade imaju poltrone koje iskoristavaju za ovaj cilj.
Zapamtite, za dobrobit bh. fudbala ovaj njihov hinjaluk i lazno postenje mora se istrijebiti do korijena![]()
aBd cekamo srijedu, da sacuvamo 4 gola zalihe i da mozemo konacno biti najtrofejniji.
Još nam i kup uzešeKONTRASVIH je napisao/la: ↑09 maj 2025, 12:37Nije im dovoljno koristenje gradskog stadiona skoro za dz, nije im dovoljan ni vlasnik milioner.
Momak imaš izvjestaj, ne znam kako lupate te cifre.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 12:31Samo 3 igraca u Zeljeznicaru imaju platu preko 10 000...a kod vas u prvih 11 jedino Mujkic mozda ima ispod 10k platurelativizam je napisao/la: ↑09 maj 2025, 12:29Ahhahhahahhahahhahahahahahah
Više ulažu od sarajeva a 15 godina bez trofeja hahahhahah
Dangubic ko gojkovic i Guli zajedno, kakve su to malverzacije dangubicu 40posto ostalo po skupstini se podijeli
relativizam je napisao/la: ↑09 maj 2025, 12:49Momak imaš izvjestaj, ne znam kako lupate te cifre.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 12:31Samo 3 igraca u Zeljeznicaru imaju platu preko 10 000...a kod vas u prvih 11 jedino Mujkic mozda ima ispod 10k platurelativizam je napisao/la: ↑09 maj 2025, 12:29Ahhahhahahhahahhahahahahahah
Više ulažu od sarajeva a 15 godina bez trofeja hahahhahah
Dangubic ko gojkovic i Guli zajedno, kakve su to malverzacije dangubicu 40posto ostalo po skupstini se podijeli
Jel se po Becu priča kolike su plate
Mene bi bilo sramota da mi dangubic uzima 15k