tuzlak1987 je napisao/la:Ne znam sta ste vidjeli vi na TV ali ono je bilo simuliranje, nije ga pipno.
A provociraju citavu utakmicu i izlezavaju se se

De pogledaj reprizu hladne glave

Btw Musemic

tuzlak1987 je napisao/la:Ne znam sta ste vidjeli vi na TV ali ono je bilo simuliranje, nije ga pipno.
Pustio sam bio i samo mogu reci da je komentator vrhunski provokator.Zip je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Ne znam sta ste vidjeli vi na TV ali ono je bilo simuliranje, nije ga pipno.
A provociraju citavu utakmicu i izlezavaju se se![]()
![]()
De pogledaj reprizu hladne glave![]()
Btw Musemic
+1tuzlak1987 je napisao/la:Ne znam sta ste vidjeli vi na TV ali ono je bilo simuliranje, nije ga pipno.
jarane de idi malo umij se vodom, dodji sebi.. pokazao si svima veceras komentarima da je veliki raskorak izmedju onog sto ti mislis i onoga sto je realnost.. a razlozi za to mogu biti razliciti..samirr je napisao/la:+1tuzlak1987 je napisao/la:Ne znam sta ste vidjeli vi na TV ali ono je bilo simuliranje, nije ga pipno.
Ne vjerujem da bi Zeba onako reagovao da je kriv.
Eto nek ste vi realni !risingforce je napisao/la:jarane de idi malo umij se vodom, dodji sebi.. pokazao si svima veceras komentarima da je veliki raskorak izmedju onog sto ti mislis i onoga sto je realnost.. a razlozi za to mogu biti razliciti..samirr je napisao/la:+1tuzlak1987 je napisao/la:Ne znam sta ste vidjeli vi na TV ali ono je bilo simuliranje, nije ga pipno.
samirr je napisao/la:+1tuzlak1987 je napisao/la:Ne znam sta ste vidjeli vi na TV ali ono je bilo simuliranje, nije ga pipno.
Beširevic baš provocira , ona gluma je za oskara. Isto tako je i Djelmica isprovocirao u Bijeljini.tuzlak1987 je napisao/la:Vidjeti ce se sve pa i to da ga nije udario.
A citava situacija se zakuhala jer sudija ne zna drzati kontrolu i zbog Ostojica, Besirevica i Secerovica koji provociraju..
Ma nisam vec niko nije realan, ko hoce provocirati ima tema za togaZip je napisao/la:@Tuzlak 1987 na aparatima
Zasto prijatelju ? Koliko smo vam samo para izbili iz dzepa, to je neprocjenjivo a ne navijati za FKS.Zip je napisao/la:@Tuzlak 1987 na aparatima
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, svrakino1921, Vanja8 i 10 gostiju.