Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

bimbrlica
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la bimbrlica » 28 maj 2011, 16:32

retro je napisao/la:E koji je ovo kreten, majko draga.
Kaze: "ja se iznerviram kad vidim da ce Chela/Kubit/Falla u 1/4." :lol:

Murrayu se sve otvorilo i on se povrijedi, vidjet cemo kakvom stanju ce biti taj zglob, kad se noga ohladi.
Nole trenutno prejak za Del Potra, puno je grijesio del Boy, a od one 2 break lopte koje je imao u trecem setu potpuno stao i Novak lagano priveo mec kraju.
Sutra pravi test, Gasquet!
Rafa rutinski, ocekivano, Veic nema udarce niti snagu da bi uzeo vise gemova.
mislim da bi Nole imao dosta problema sa Del Potrom da mu je uzeo onaj break u 3 setu..ali kad se tu izvukao Del Potro je potpuno pao i ostatak meca je bio samo rutina za Djokovica..
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 28 maj 2011, 17:03

MaGiCa je napisao/la: Poslusaj Vujicina, Boskovica ili Ceronju, pa ces videti 1 kvalitativni iskorak u odnusu na ovu botinu, kojoj na ESS daju samo WTA, ali posto je ovo GS, onda mu zapade i muski deo turnira.slika
U potpunosti se slazem s tobom.. meni se muci gledat tenis na eurosportu, jer komentatori su presubjektivni. Za ove nabrojane, nemam rijeci, svaka cast ovim komentatorima. Igor Vujicin je stvarno odlican komentator. Samo zbog njega sam masterse gledao na B92. Covjek raspolaze ogromnim informacijama! Sto se tice Milana Boškovića, covjek je pokazao svoju kvalitetu u prenosu lige prvaka..
Izdržati, to je temelj vrline!

kladionicar
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar » 28 maj 2011, 18:15

Kakva igra Ljube za sada,kakvo ponizavanje protivnika na svoj servis...
Nadam se da ce nastaviti u ovom ritmu!
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 28 maj 2011, 18:22

Ljubo majtoreee deri levata slika
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 28 maj 2011, 19:52

bimbrlica je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:dao bih sve da gaucos dobije novaka samo zbog ovog kloca sto komentarise na eurosportu....
Ne znam sta vas toliko pogadja. :?
To je EuroSport serbian edition. Sasvim je normalno da se druka za domace, kao sto to rade i na ostalim ES izdanjima.
Jedino sto na ESS rade debili poput Pesikana i njima slicnih.slika
ma uredu je navijati za domace ali ovoliko nema smisla...ovaj Del Potro napravi neiznudjenu gresku,fula nemoguce kad ovaj komentator samo kaze na ovo ga je Novak natjerao...protiv Novaka ne mozes imati neiznudjenu gresku moze on ili imati winner ili da te natjera na gresku...barem tako ovaj komentator tvrdi...
A sta mislis da je Djokovic Bosanac, pa da njegove meceve prenose Baho, Spaho, Kristic, Ahmetovic ( :mrgreen: ), Majer,... :mrgreen: :lol: :lol: !?? Nema neobjektivnijih komentatora od nasih Bosanskih, samo sto mi to u zanosu toliko ne primjecujemo :mrgreen: .

Meni je normalno sto covjek navija za Djokovica, al' da je los i dosadan, jeste.

Na Srbija ES imaju dva ekstra dobra komentatora, savrsena za tenis, al' im ne znam imena. Jednom mi je Magica razjasnio ko je ko, al' sam vec zaboravio :mrgreen: .

Del Potro znatno losiji danas nego jucer. Ni Djokovic nije bio toliko dobar kao u Rimu i Madridu. Al' oba igraca udaraju snazno, loptice padaju duboko u polje, tako da mozda i to dovodi do ovakvog utiska.

Ne vjerujem da ce Gaske ozbiljnije zaprjetiti Djokovicu. Gaske nema sredinu u toku meca, on igra fantasticno i katastrofalno,.. Djokovic bi mog'o iskoristiti te katastrofalne momente i rano prelomiti mec.

Za sada niko nije impresivan. Najbolja izdanja treba ocekivati od cetvrtfinala.

'Ajmo Manco :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 maj 2011, 19:58

Valencia je napisao/la:Za sada niko nije impresivan. Najbolja izdanja treba ocekivati od cetvrtfinala.
A Ljubičić :?: :mrgreen: Imponuje podatak da nije izgubio set (da, naravno da nije bio impresivan, al' meni je neočekivano da ovako lako prolazi). Baš me zanima da l' će uspjeti ozbiljnije zaprijetiti Nadalu. Mislim da će mu parirati samo u prvom setu, a onda...(Mada bih volio da ga prođe, no to je teško za očekivati). Doduše, i Federer je bez izgubljenog seta, kao i David Ferrer.

Što se tiče meča Gasquet - Đoković, mislim da Francuz može uzeti set (no, teško da će dobiti meč). Richard je u sjajnoj formi, Nole igra briljantno, mogli bismo uživati u tom meču osmine finala.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 28 maj 2011, 20:00

Ferrer je impresivan.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 28 maj 2011, 20:04

Raspored za sutra:

Na Chartieru započinju Zvonareva-Pavlyuchenkova, zatim slijede Federer i Wawrinka te Gasquet-Đoković i taj teren zatvaraju Bartoli-Dulko

Na Lenglenu otvaraju Montanes-Fognini, onda igraju Janković-Schiavone pa Monfils-Ferrer i na kraju Hantuchova-Kuznetsova
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 maj 2011, 21:04

Valencia je napisao/la: A sta mislis da je Djokovic Bosanac, pa da njegove meceve prenose Baho, Spaho, Kristic, Ahmetovic ( :mrgreen: ), Majer,... :mrgreen: :lol: :lol: !?? Nema neobjektivnijih komentatora od nasih Bosanskih, samo sto mi to u zanosu toliko ne primjecujemo :mrgreen: .

Meni je normalno sto covjek navija za Djokovica, al' da je los i dosadan, jeste.

Na Srbija ES imaju dva ekstra dobra komentatora, savrsena za tenis, al' im ne znam imena. Jednom mi je Magica razjasnio ko je ko, al' sam vec zaboravio :mrgreen: .

Del Potro znatno losiji danas nego jucer. Ni Djokovic nije bio toliko dobar kao u Rimu i Madridu. Al' oba igraca udaraju snazno, loptice padaju duboko u polje, tako da mozda i to dovodi do ovakvog utiska.

Ne vjerujem da ce Gaske ozbiljnije zaprjetiti Djokovicu. Gaske nema sredinu u toku meca, on igra fantasticno i katastrofalno,.. Djokovic bi mog'o iskoristiti te katastrofalne momente i rano prelomiti mec.

Videcemo. Gasquet je lozana, ako ga krene, a publika se napali, svega tu moze da bude.

Glede komentatora na ESS: Vujicin (danas komentarisao Soderlinga) i Boskovic (sa B92) i Ceronja sa FOXa vrede, ovo ostalo je smesno za tenis.
SK je najbolji: Viskovic i Pralica (ima isti glas ko i Viskovic) su extra, a nije los ni Dzankic. Ovi ostali su levati. Ona riba sto je sa njima u studiju je iz Sarajeva i 87o je godiste (Dragana Kosjerina) - to saznah pre neki dan. :P

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 maj 2011, 21:38

Šta je ovo, svi vodeći teniski sajtovi pišu o velikom Škotskom dominatoru.

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 28 maj 2011, 22:29

Monolog je napisao/la:
Valencia je napisao/la:Za sada niko nije impresivan. Najbolja izdanja treba ocekivati od cetvrtfinala.
A Ljubičić :?: :mrgreen: Imponuje podatak da nije izgubio set (da, naravno da nije bio impresivan, al' meni je neočekivano da ovako lako prolazi). Baš me zanima da l' će uspjeti ozbiljnije zaprijetiti Nadalu. Mislim da će mu parirati samo u prvom setu, a onda...(Mada bih volio da ga prođe, no to je teško za očekivati). Doduše, i Federer je bez izgubljenog seta, kao i David Ferrer.

Što se tiče meča Gasquet - Đoković, mislim da Francuz može uzeti set (no, teško da će dobiti meč). Richard je u sjajnoj formi, Nole igra briljantno, mogli bismo uživati u tom meču osmine finala.
Mislio sam na pretedente za titulu.

A nisam gled'o Ljubicica, Ferera,... Ljubicic nikako da 'odapne' ( :mrgreen: ), a Ferer bi mog'o biti negodan.

Je l' zna ko na koga ide do finala?

**** ti ovo, Manco igra, a ja pisem o tenisu :mrgreen: . Sta ces kad su ovi Katalonci ubili draz (neizvjesnost) fudbala :cry: . Treba upucat Cavija i Iniestu :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 28 maj 2011, 23:06

Ovako bi trebalo da izgledaju 1/4

Federer - Ferrer
Djokovic - Montanes
Nadal - Soderling
Murray - Chela

Samo sto Monfils moze dobiti Ferrera, a i Fognini Montanesa.
E, Montanes/Fognini u 1/4 Slema, i Chela/Falla. :lol: 8-)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 maj 2011, 23:07

Montanes je teniski fenomen.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 28 maj 2011, 23:52

retro je napisao/la:Ovako bi trebalo da izgledaju 1/4

Federer - Ferrer
Djokovic - Montanes
Nadal - Soderling
Murray - Chela

Znaci, Djokovic na Federer/Ferer u polufinalu!??
Š'ooooo!??

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 28 maj 2011, 23:54

Valencia je napisao/la:
retro je napisao/la:Ovako bi trebalo da izgledaju 1/4

Federer - Ferrer
Djokovic - Montanes
Nadal - Soderling
Murray - Chela

Znaci, Djokovic na Federer/Ferer u polufinalu!??
Š'ooooo!??
Lik nema nista a i dalje pobjedjuje , posebo na sljaci ;)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 29 maj 2011, 00:04

MaGiCa je napisao/la:
Valencia je napisao/la: A sta mislis da je Djokovic Bosanac, pa da njegove meceve prenose Baho, Spaho, Kristic, Ahmetovic ( :mrgreen: ), Majer,... :mrgreen: :lol: :lol: !?? Nema neobjektivnijih komentatora od nasih Bosanskih, samo sto mi to u zanosu toliko ne primjecujemo :mrgreen: .

Videcemo. Gasquet je lozana, ako ga krene, a publika se napali, svega tu moze da bude.

Glede komentatora na ESS: Vujicin (danas komentarisao Soderlinga) i Boskovic (sa B92) i Ceronja sa FOXa vrede, ovo ostalo je smesno za tenis.
SK je najbolji: Viskovic i Pralica (ima isti glas ko i Viskovic) su extra, a nije los ni Dzankic. Ovi ostali su levati. Ona riba sto je sa njima u studiju je iz Sarajeva i 87o je godiste (Dragana Kosjerina) - to saznah pre neki dan. :P
Eno malog Pralice u novakovom boksu,bar je danas bio.Inače njih dvojica u zajedno trenirali kao klinci.
P.S.Sutra bi Novak mogao malkice cirkuzati za francuzom :lol:
"Indija,Pakistan..."

Madridista18
Kontakt:

Post Postao/la Madridista18 » 29 maj 2011, 10:24

Uzet ce Federer RG.Izbacit ce Noleta u polufinalu i prekinuit njegov niz.Onda ce da dobije Nadala u finalu

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 29 maj 2011, 10:30

Eh, danas nam slijedi jedan fin program mečeva...

Od 11:00, kreću Fognini i Montanes. Obojica su 'zemljani' igrači, sa tipičnim stilom igranja, što se tiče njihovih nacija. Očekujem dosta dug meč, a malu prednost ipak dajem Fogniniju.

Potom će na centralni teren izaći Wawrinka i Federer. Prošle godine, također su igrali međusobno na RG-u, i to u baš ovom dijelu natjecanja (osmina finala). Tada je Federer sa laganih 3:0 prošao dalje. Danas ipak očekujem veći otpor Stanislasa..

Poslije tog meča, slijedi možda i meč dana. Dva 24-godišnjaka, od kojih se jedan nije mogao nositi sa velikim pritiskom svoje nacije te i nije ispunio nekadašnja očekivanja, te sada ipak pokazuje zašto je smatran jednim od najtalentovanijih u svojoj dobi, te momak koji ove godine ima omjer 40:0 :!: :mrgreen:

S obzirom da je Gasquet ipak imao day off, te igra pred svojom publikom, a inače bi ova dva faktora čak mogla donositi i prednost, ja se ipak nadam da će uspjeti pružiti kakav-takav otpor najboljem ove godine.

Zadnji meč iz muške konkurencije će odigrati Monfils i Ferrer. Francuz vodi 2:0 u dosadašnjim mečevima, no ipak mislim da David ovo danas uzima, ali sam poprilično siguran da će dosta namučiti.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 29 maj 2011, 11:25

Pruzit ce Guska dobar otpor sigurno, u Miamiu je dobro igrao protiv Novaka i u oba seta i vodio. U prvom 2-0 u drugom 3-1, ali je Novak pravio seriju od po 6 tj. 5 vezanih gemova u setovima. 8-)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 29 maj 2011, 14:28

Lagani prvi set za najboljeg igraca svih vremena....

Mislio sam da ce biti zajebano protiv Wawrinke, ali za zasada ide rutinski...Igra koliko mu treba, sto komentator kaze "ponovo uziva u tenisu" i s ovom igrom ce uzet RG aBd 8-)

Koja rutina :roll: Kad ide servis, ne moze ga niko dobit....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.