Rade Krunić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

sagitarius
Kontakt:

Re: Rade Krunić

Post Postao/la sagitarius » 29 jun 2025, 22:58

bhsport je napisao/la:
29 jun 2025, 22:43
Neka pjeva sta hoce, veci je patriota od 50% današnjih igrača.
Prvi izbor mu je bila BiH.
Hahaha BiH mu je bila izbor jer drugog izborq nije imao, da su srbi zvali drugacije bi bilo…

Smece od covjeka i cao, hvala ti Barbarezu sto si nas rijesio ovog parazita!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 29 jun 2025, 23:06

bhsport je napisao/la:
29 jun 2025, 22:43
Neka pjeva sta hoce, veci je patriota od 50% današnjih igrača.
Prvi izbor mu je bila BiH.
Onda da sami sebe popljujemo zbog Vranjesa. Dogurao bi do tetovaze Mladica na prsima, al je patriota. Jer je patriota i BiH mu je prvi izbor.

Prozivaju se mnogi jer im je BiH godinama kasnije pala na pamet.

A budimo realni, Krunicu je BiH bila jedina opcija jer za njega u Srbiji nisu ni culi do Empolija. Tada je Krunic imao 23 godine vec ...

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 29 jun 2025, 23:15

Drum je napisao/la:
29 jun 2025, 23:06

Onda da sami sebe popljujemo zbog Vranjesa. Dogurao bi do tetovaze Mladica na prsima, al je patriota. Jer je patriota i BiH mu je prvi izbor.
Od Vranjesa bi trebali pojedini uciti kako se gine za reprezentaciju.

Na stranu skandali sa tetovazama i ostalo, ali njemu se ni najmanje ne moze zamjeriti trud i zalaganje na utakmicama.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 jun 2025, 23:24

19vendetta87 je napisao/la:
29 jun 2025, 23:15
Drum je napisao/la:

Na stranu skandali sa tetovazama i ostalo, ali njemu se ni najmanje ne moze zamjeriti trud i zalaganje na utakmicama.
Zbog takvog stava kakav propagirate vi sto se smatrate visom umnom klasom u odnosu na ostale bosnje i jesmo tu dje smo..mislite da ste uber kul nesro a ustvari ne znate dje ste suplji,...samo da ti kazem da takvim stavovima necete nikad dobit njihovo postovanje, iako ne znam sto vam je tolko bitno, ali ocigledno jes

Sta bolan da pjeva? Sta da tetovira?

Moze on ginut kolko hoce al nek pokaze makar dozu postovanja prema drzavi za koju igra..ovaj istrtoviro cistu uvredu svakom patritoti, neki dan u podkastu kaze "ma eto ja sam igro za TU BIH"...samo sto mu ne izleti takozvanu

Ovaj pjeva himnu srbije, onaj vladan dobio sve u sarajevu kad odjednom prirodni srbin

Ako zelimo ista od ove drzave za ovakve stvari se mora uves nulta tolerancija. Ok ne moras ljilnane nosat, al ne moras nas ni ismijavat svojim postupcima...pa kome se ne svidja eno granica mu je na drini i savi, samo nemoj da te vrata udare kad budes izlazio

Recimo jako mi je zanimljivo da mnogim igracima se zamjera sto je igro za zelju pa sarajevo il obratno...a ovdje ti covjek vrijedja narod, drzavu, ismijava te da si budala jer mu vjerujes..i kao ma eto on se bori :rol: Ma ja brate i Hico je slikar dobar bio

Zbog takvih statova srbi umjesto da se makar natjeraju na neku katarzu mi smo dosli do toga da mogu lupat sta hoce pa i ismijavat genocid...al eto normala je to nama ipak smo zivi eo ne pucaju na nas
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 29 jun 2025, 23:51, ukupno mijenjano 4 puta.
=\_1921_/=

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 29 jun 2025, 23:28

Drum je napisao/la:

Slazem se. Mnogim je zao Vranjesa, koIiko je glup ispao.

Jer je bio omiljen, oprosteno mu je prvi put. Sta je bio uzrok, Vranjesa se tada i malo maltretiralo.

A sta bi momku, pa sebi sutradan dozvoli isto, to je vec za struke.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 29 jun 2025, 23:31

A ne konta raja, da se i taj Vranješ borio, da se proda u bolji klub. Zaboli njega patka za našom repkom.
Dosta je tih izdajica iz oba reda.
Boris Pandza isto. Dok je igrao pravi dobrica, posle imao glupe neke izjave gdje se fakticki popisao po svemu.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 29 jun 2025, 23:34

Drum je napisao/la:
29 jun 2025, 23:28
Drum je napisao/la:

Jer je bio omiljen, oprosteno mu je prvi put. Sta je bio uzrok, Vranjesa se tada i malo maltretiralo.

Zbog istog tog Vranješa repki BiH su tad zbogom rekli Ibisevic, Salihovic, Medunjanin, Lulic i Begovic. Ovaj zadnji je i zbog rata sa savezom. Ali u sustini oni su bili jedna klapa, a druga Džeko, Spahic, Pjanic i ostali.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 jun 2025, 23:39

Lavcina je napisao/la:
29 jun 2025, 23:34
Drum je napisao/la:

Zbog istog tog Vranješa repki BiH su tad zbogom rekli Ibisevic, Salihovic, Medunjanin, Lulic i Begovic. Ovaj zadnji je i zbog rata sa savezom. Ali u sustini oni su bili jedna klapa, a druga Džeko, Spahic, Pjanic i ostali.
Fasicnatno je kako se Bosnjacima zamjera i najmanja glupost, a za srbe i hrvate ko u inat pokusava se opravdat sve...cak sta vise, u pokusaju relavitiziranja vranjesa npr napravise nestu od njega....

Da se mene pita svaki srbin i hrvat bi u svakoj sferi zivota a i rep morao dobro da se poturfi da zasluzi moje postovanje...zbog svega sto se desilo...Mi smo nekako umjesto toga se nasli u fazonu da mi tri put vagamo i mjerimo da se ne daj Boze ne bi ko od njih bihuzurio..zamisli mozda se naljuti pa stas onda...a to sto on tebe poniziva, a nije tako mislio ..
=\_1921_/=

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 29 jun 2025, 23:47

invincible1921 je napisao/la:
29 jun 2025, 23:24
Drum je napisao/la:

Zbog takvog stava kakav propagirate vi sto se smatrate visom umnom klasom u odnosu na ostale bosnje i jesmo tu dje smo..mislite da ste uber kul nesro a ustvari ne znate dje ste suplji,

Moze on ginut kolko hoce al nek pokaze makar dozu postovanja prema drzavi za koju igra..ovaj istrtoviro cistu uvredu svakom patritoti, neki dan u podkastu kaze "ma eto ja sam igro za TU BIH"...samo sto mu ne izleti takozvanu

Ovaj pjeva himnu srbije, onaj vladan dobio sve u sarajevu kad odjednom prirodni srbin

Ako zelimo ista od ove drzave za ovakve stvari se mora uves nulta tolerancija. Ok ne moras ljilnane nosat, al ne moras nas ni ismijavat svojim postupcima...pa kome se ne svidja eno granica mu je na drini i savi, samo nemoj da te vrata udare kad budes ulazio

Recimo jako mi je zanimljivo da mnogim igracima se zamjera sto je igro za zelju pa sarajevo il obratno...a ovdje ti covjek vrijedja narod, drzavu, ismijava te da si budala jer mu vjerujes..i kao ma eto on se bori :rol:
Bravo za komentar! 👍 Ovi likovi koji pravdaju i amnestiraju Vranješa i Krunića, to su isti oni botovi koji na političkim temama likuju zbog obaranja presude Kovačević. Ponekad se fakat čini kao da pola Sarajeva ima neki težak oblik Stokholmskog sindroma. :mrgreen:

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 29 jun 2025, 23:57

Lavcina je napisao/la:
Drum je napisao/la:

Ako je istina, vise su krivi oni jer nisu istjerali svoje do kraja.

Meni jeste bila cudna situacija taj prvi put. Sve se nekako brzo i u tisini zavrsilo. I jos vratise Vranjesa.

Mozda je i taj bojkot pojedinih igraca uzrok ekspresne druge tetovaze kod Vranjesa.

I samom mi je Vranjes do jedne mjere ok, al se sa njim vec nakon prvog slucaja trebalo raskrstiti. Posebno ako je doslo do raskola u ekipi tada.

Mozemo laprdati, al u okolnostima kakve jesu Vranjes je svojim djelima ljudima oko sebe pokazao koliko ih zbog svega ne postuje.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 30 jun 2025, 00:24

Lavcina je napisao/la:

Sta pricas ti covjece?
Ibisevic se oprostio skupa sa Misimovicem i Spahicem nakon kvalifikacija za SP.
Medunjanin se oprostio od reprezentacije zbog nesuglasica sa Prosineckim, iako je vec tad bio u padu karijere.

A Begovic je jedna od vecih ljiga u ekipi.
Dok je bio prvi golman, sve mu je bilo u redu, cim je preselio na klupu, odmah niko ne valja...

Sto nije pljuvao savez i selektore dok je bio standardan golman, 10 puta bi jace znacanje imalo?

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 30 jun 2025, 00:32

30 jun 2025, 00:24
Lavcina je napisao/la:

Sta pricas ti covjece?
Ibisevic se oprostio skupa sa Misimovicem i Spahicem nakon kvalifikacija za SP.
Medunjanin se oprostio od reprezentacije zbog nesuglasica sa Prosineckim, iako je vec tad bio u padu karijere.

A Begovic je jedna od vecih ljiga u ekipi.
Dok je bio prvi golman, sve mu je bilo u redu, cim je preselio na klupu, odmah niko ne valja...

Sto nije pljuvao savez i selektore dok je bio standardan golman, 10 puta bi jace znacanje imalo?

Svi oni redom su stosta laprdali naknadno.

Begovic i Anel identicna prica nakon sto su uvidjeli da dosadasnji status nije garancija niceg.

Kao sto sam jednom napisao. Dzaba cinjenice, pojedini pod svaku cijenu zele biti glavne baje. Bez obzira ...

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 30 jun 2025, 00:34

Zbog takvog stava kakav propagirate vi sto se smatrate visom umnom klasom u odnosu na ostale bosnje i jesmo tu dje smo..mislite da ste uber kul nesro a ustvari ne znate dje ste suplji,...samo da ti kazem da takvim stavovima necete nikad dobit njihovo postovanje, iako ne znam sto vam je tolko bitno, ali ocigledno jes

Ako zelimo ista od ove drzave za ovakve stvari se mora uves nulta tolerancija. Ok ne moras ljilnane nosat, al ne moras nas ni ismijavat svojim postupcima...pa kome se ne svidja eno granica mu je na drini i savi, samo nemoj da te vrata udare kad budes izlazio

Recimo jako mi je zanimljivo da mnogim igracima se zamjera sto je igro za zelju pa sarajevo il obratno...a ovdje ti covjek vrijedja narod, drzavu, ismijava te da si budala jer mu vjerujes..i kao ma eto on se bori :rol: Ma ja brate i Hico je slikar dobar bio

Zbog takvih statova srbi umjesto da se makar natjeraju na neku katarzu mi smo dosli do toga da mogu lupat sta hoce pa i ismijavat genocid...al eto normala je to nama ipak smo zivi eo ne pucaju na nas
Nicije ja postovanje ne trazim, nego na sportskom forumu komentarisem isključivo sportski dio svakog sportasa.

Ja svakog fudbalera ocjenjujem na osnovu onog sto je pokazao na terenu, a to se Vranjesu nikad nije moglo zamjeriti.
Onog trenutka kad je izbacen iz ekipe, moja sfera interesovanje za njega je bila ravna nuli.

I prilicno sam realan. Skoro neko napisa nesto protiv Misimovica kao igraca, a on jedan od najkorisnijih igraca od osamostaljenja.
10 godina nakon njegovog oprostaja, a mi jos nemamo igraca ni priblizno njegovog kalibra na poziciji 10ke.

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 30 jun 2025, 00:39

Kako se Misimovic oprostio, tako je i Dzeko prestao zabijati.

Cinjenica.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 30 jun 2025, 01:09

30 jun 2025, 00:34

Nicije ja postovanje ne trazim, nego na sportskom forumu komentarisem isključivo sportski dio svakog sportasa.

Ja svakog fudbalera ocjenjujem na osnovu onog sto je pokazao na terenu, a to se Vranjesu nikad nije moglo zamjeriti.
Onog trenutka kad je izbacen iz ekipe, moja sfera interesovanje za njega je bila ravna nuli.

I prilicno sam realan. Skoro neko napisa nesto protiv Misimovica kao igraca, a on jedan od najkorisnijih igraca od osamostaljenja.
10 godina nakon njegovog oprostaja, a mi jos nemamo igraca ni priblizno njegovog kalibra na poziciji 10ke.
Jbg nisam ja ni spomeno igracki kvalitet, ali ako ces vec igrat makar pokazi malo postovanja...a ne slavit titulu sa hrvatskom zastavom, eto ne moras ni nasom al nemoj onda nijednom..samo banalan primjer da ne idem dalje

Pa jbt u klubu dje igras za pare bilo kakvo krsenje propisa se kaznjava..a ovdje u rep gdje igras iskljicvo jer zelis ti dodjes i nipodastavas na ovaj il onaj nacin i eto kao pisaj ga...

Pogotovo mi je smijesan narativ (ne mislim na tebe konkretno), lupam ufate xy igraca u kafani al da je Bosnjak, 101 i jedna ...ma kolko dobar igrac bio...a vamo lik pisa po drzavi za ciju rep igra..ma hahd jbg bori se..

Jbt Srbi tjeraju ljude jer nece da pjevaju himnu iz opravdanih razloga... mi tolerisemo kad se pjeva i druga
=\_1921_/=

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 30 jun 2025, 03:13

Meni ne smeta sto on pjeva ni sto SE osjeca Kako SE osjeca.. pa ljudi on je odrastao u foci koje je vjerovatno najcetnickije mjesto na balkanu, skoro da nema tog Koji je 92ge imao 18 godina tamo a da SU mu ruke ciste. Vi ocekujete od nekog takvog da ima Bilo kakvog obzira za vas. Ovo Moze da iznenadzuje samo teskog retarda. Nema mi nista pateticnije nego kad vidim nase navijace Kako dupeuvlakacki skandiraju srbadiji sto igraju za nas kao npr:
Nemanja supic - na kraju otvoreno podrzao mladica
Vranjes-- svi znamo za tetovazu I dalje lik klasicna cetnicina malo kulturnija doduse ala stanivukovic.
Vladan grujic- like odbio da igra protiv srbije u kljucnoj tekmi 2005te
Krunic- mene zapravo cudi da je On imao I onih par dobrih utakmica za repku sto je odigrao I gdje SE studio( island). Igrac Koji osim u toj tekmi nikada ama bas nikada Nije bio ni minimalna prevaga u nasu korist.
Misimovic- sjecatel SE kad je bojkotovao repku u barazu protiv Portugala. Doduse on je odrastao u svabiji pa je za ovu post-ratnu cetniciju Dalai Lama. Iako is njega dasci vlastva isplivaju ponekad.

Sama cinjenica da mi dozvoljavamo njima da uopste igraju za nas dovoljno govori kolike smo beskicmenjacke kite, ne svi Ali zabrinjavajuce visok procenat. Pocev od a selekcije pa do omladinskih. Pored onolikog sarajeva, tuzle, zenice, mostar, bihaca, travnika pozivati dzikane sa Pala, bijeljine I ove doslje u banja luku iz vukojebina tipa knin, glamoc,drvar( takvi SU 80 posto banja luke) je porazavajuce za svakog ciji je IQ

Meni je porazno da nasi debili u svakoj pori zivota asistiraju svetosavcima u njihovom projektu rasturanja drzave bih bez da ikad Iko udari sakom od sto I kaze nemoze ovako.

Koja je god repka u Bilo kojem sportu imala ikakav uspjeh (sp2014, kosarkasi, sjedeca odbojka) u njoj je broj srba bio minimalan. Ako hocemo uspjeh u sportu , Moramo teziti kiparizaciji( samo u sportu), pogotovo fudbala. Utuvite sebi u tintare da bosnu svojom domovinom smatraju bosnjaci, ljudi iz mhesanih brakova, Urbani katolici iz vecinskih bosnjackih mjesta, I solidan procenat hrvata iz posavine od ove sake Jada sto je ostalo u orasju I Nije SE iselilo u Zagreb.

Rijesenje je jednostavno. Prestanite bosnjastvo vezati za Islam, I gledati kroz prizmu religije. Izbrisati jednakost bosnjak= musliman I tako otvorite vrata bosnjastva ovim tzv bosancima I Onim Bh katolicima Koji nece da se nazivaju hrvatima. I samo iz te Baze traziti I razvijati talente sa sportove a u potpunosti iskljuciti I zaboraviti za srbe I kamenjarce. Kad je spanija ovisila o ETA baskima, nisu nikad dalje od cetvrfinala prosli. Kad bi sjeverna irska ovisila o etnickim ircima bila bi nivo San Marina.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 30 jun 2025, 06:17

Diadora je napisao/la:
30 jun 2025, 03:13
Meni ne smeta sto on pjeva ni sto SE osjeca Kako SE osjeca.. pa ljudi on je odrastao u foci koje je vjerovatno najcetnickije mjesto na balkanu, skoro da nema tog Koji je 92ge imao 18 godina tamo a da SU mu ruke ciste. Vi ocekujete od nekog takvog da ima Bilo kakvog obzira za vas. Ovo Moze da iznenadzuje samo teskog retarda. Nema mi nista pateticnije nego kad vidim nase navijace Kako dupeuvlakacki skandiraju srbadiji sto igraju za nas kao npr:
Nemanja supic - na kraju otvoreno podrzao mladica
Vranjes-- svi znamo za tetovazu I dalje lik klasicna cetnicina malo kulturnija doduse ala stanivukovic.
Vladan grujic- like odbio da igra protiv srbije u kljucnoj tekmi 2005te
Krunic- mene zapravo cudi da je On imao I onih par dobrih utakmica za repku sto je odigrao I gdje SE studio( island). Igrac Koji osim u toj tekmi nikada ama bas nikada Nije bio ni minimalna prevaga u nasu korist.
Misimovic- sjecatel SE kad je bojkotovao repku u barazu protiv Portugala. Doduse on je odrastao u svabiji pa je za ovu post-ratnu cetniciju Dalai Lama. Iako is njega dasci vlastva isplivaju ponekad.

Sama cinjenica da mi dozvoljavamo njima da uopste igraju za nas dovoljno govori kolike smo beskicmenjacke kite, ne svi Ali zabrinjavajuce visok procenat. Pocev od a selekcije pa do omladinskih. Pored onolikog sarajeva, tuzle, zenice, mostar, bihaca, travnika pozivati dzikane sa Pala, bijeljine I ove doslje u banja luku iz vukojebina tipa knin, glamoc,drvar( takvi SU 80 posto banja luke) je porazavajuce za svakog ciji je IQ

Meni je porazno da nasi debili u svakoj pori zivota asistiraju svetosavcima u njihovom projektu rasturanja drzave bih bez da ikad Iko udari sakom od sto I kaze nemoze ovako.

Koja je god repka u Bilo kojem sportu imala ikakav uspjeh (sp2014, kosarkasi, sjedeca odbojka) u njoj je broj srba bio minimalan. Ako hocemo uspjeh u sportu , Moramo teziti kiparizaciji( samo u sportu), pogotovo fudbala. Utuvite sebi u tintare da bosnu svojom domovinom smatraju bosnjaci, ljudi iz mhesanih brakova, Urbani katolici iz vecinskih bosnjackih mjesta, I solidan procenat hrvata iz posavine od ove sake Jada sto je ostalo u orasju I Nije SE iselilo u Zagreb.

Rijesenje je jednostavno. Prestanite bosnjastvo vezati za Islam, I gledati kroz prizmu religije. Izbrisati jednakost bosnjak= musliman I tako otvorite vrata bosnjastva ovim tzv bosancima I Onim Bh katolicima Koji nece da se nazivaju hrvatima. I samo iz te Baze traziti I razvijati talente sa sportove a u potpunosti iskljuciti I zaboraviti za srbe I kamenjarce. Kad je spanija ovisila o ETA baskima, nisu nikad dalje od cetvrfinala prosli. Kad bi sjeverna irska ovisila o etnickim ircima bila bi nivo San Marina.
Službeni list RBiH br. 8 iz aprila 1994. ne dozvoljava jer je tamo navedeno da se u Ustavu RBiH riječ Muslimani u različitim padežima zamjenjuje sa riječju Bošnjaci.
Inače Rade i njegov doprinos reprezentaciji staje u onu prijateljsku protiv Crne Gore na Grbavici.. Izuzeci koji potvrđuju pravilo bolkrca stanu u prvu protiv Albanije ako se ne varam, baraž Sjeverne Irske i Island..

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 30 jun 2025, 09:37

Ljudi otjerali Ljaljica jer nije htio pjevat himnu, a govore sta fali sto ovaj pjeva himnu druge drzave.... :rol: :rol: ...i kae Bosnjo njemu ne smeta
=\_1921_/=

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 30 jun 2025, 09:44

Bilo bi iznenađenje da pjeva Ilahije i Kaside, a ne što pjeva himnu.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 30 jun 2025, 10:24

Čudno da Srbin pjeva srpsku himnu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aimar21, Kapetan, klasik i 30 gostiju.