A sad je normalno

I meni se ovo desavajuventus 0244 je napisao/la:Ne znam, jel i kod vas, ali kod mene ima nešto zanimljivo, prije nego što udjem na topic piše FK Olimpic, a kad udjem FK Famos-SAŠK Napredak Hrasnica, evo i slika:
A sad je normalno![]()
Future je napisao/la:Također i kod mene ista stvar.Piše "Olimpic Sarajevo",a kada uđem na topic piše "Famos-SAŠK Napredak".Očigledno da nije do nas.
Pa stvarno yebo ga on.Dajte recite mu neka promijeni da vidim što oni prosipaju šupljuMonolog je napisao/la:@Hodžin avatar je u pitanju. J*bo li ga Balotelli.
klikneš na ovo procced anyway i vidiš šupljuFuture je napisao/la:Pa stvarno yebo ga on.Dajte recite mu neka promijeni da vidim što oni prosipaju šupljuMonolog je napisao/la:@Hodžin avatar je u pitanju. J*bo li ga Balotelli..
Kod mene je sada uredu,a i @hodža je promijenio avatar tako da mislim da je i kod ostalih riješen problem.admin je napisao/la:jel riješen problem?
Upravo...Već sam o tome pisao na temi "FK Krajina Cazin".Trebao bi neko od moderatora malo pročistiti temu,jer baš kao što si naveo piše se o svemu,ali najmanje o fudbalu.juventus 0244 je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=540
Mislim da je ova tema vec par dana okupirana stvarima koje nemaju veze s tom temom, ali općenito ni o fudbalu, slao sam pp-u sony-u moderatoru za taj dio, ali izgleda nije još ulazio na net.
halalite ljudi...odkud ja znam pod kakvim je virusima i drogama BaloMonolog je napisao/la:@Hodžin avatar je u pitanju. J*bo li ga Balotelli.
ja bih vas zamolio da mi se vrati pravo na avatar, ako ikako može (ovo mi je @ legenda preporučio)Postao/la admin dana 01 dec 2011, 23:25
jel riješen problem?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.