Safet Sušić - Pape
- United Rule
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ne mozete samo tako pljuvati po Susicu nakon 2 utakmice. Kao prvo igrali smo u gostima a kao drugo osjetila se nespremnost nasih igraca sto je cest problem. Nasi su djelovali dosta bezvoljno i umorno u drugom dijelu ali ove prijateljske utakmice i sluze za isprobavanje raznih strategija. Mislim da ce biti bolje u kvalifikacijama i da cemo napokon otici na euro 2012
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
- Principatus
- Kontakt:
Meni je navjeca briga ova, sto Salihovic nece igrati u kvalifikacijama i to vise zbog igre u sredini, ipak mislim da se to da srediti za vezni red, samo ce nam faliti jos uvjek neko na ljevom beku. Samo se pitam gdje ce biti sve te kritike kad pojedine promjene pocnu da pokazuju efekat, a time mislim posebno kad Mujdza zaigra i kad igraci dodju u formu, u koju ih Susic nemoze dovoditi, jer im je selektor a ne trener. Kad se prica oko Dzekinog transfera rijesi, Misimovic vrati u svoju formu itd.
Dovoljno je pogledati ove zadnje dvije utakmice da covjek moze reci, da ce samo igra Mujdze kod onake nase labave odbrane dovesti do, da ne kazem 180° ali do 90° promjene, jer ce osloboditi Jahica za druge uloge, posebno za defenzivnu veznu pored Rahimica. Koliko je ovaj aspekat i desnog beka bitan, jer nam je tu u dvije utakmice dobro puhalo, a Susic se tiho pobrinuo o tome, porazgovaro sa Mujdzom i sredio stvar, dok smo mi ovdje vecina mislili da covjek ionako nece igrati. Nesjecam se da je iko Susica za to pohvalio, a smjesno je ignorirati vaznost toga. Sudic je kako izgleda za nas kaparisan, ali nemoze Susic nista za njegovu povredu. Mislim da ce do utakmice protiv Katara pojedini igraci ispasti, drugi uci u kadar i da cemo u ove kvalifikacije startovati sa jednim igrackim kadrom koji ce biti jaci od svega do sada, i koji ce nam najzad dopustiti da citav potencijal nasih igraca upotrijebimo, umjesto da se valjamo sa nekim drugim formacijama koje su uvjek bile kritikovane.
Dovoljno je pogledati ove zadnje dvije utakmice da covjek moze reci, da ce samo igra Mujdze kod onake nase labave odbrane dovesti do, da ne kazem 180° ali do 90° promjene, jer ce osloboditi Jahica za druge uloge, posebno za defenzivnu veznu pored Rahimica. Koliko je ovaj aspekat i desnog beka bitan, jer nam je tu u dvije utakmice dobro puhalo, a Susic se tiho pobrinuo o tome, porazgovaro sa Mujdzom i sredio stvar, dok smo mi ovdje vecina mislili da covjek ionako nece igrati. Nesjecam se da je iko Susica za to pohvalio, a smjesno je ignorirati vaznost toga. Sudic je kako izgleda za nas kaparisan, ali nemoze Susic nista za njegovu povredu. Mislim da ce do utakmice protiv Katara pojedini igraci ispasti, drugi uci u kadar i da cemo u ove kvalifikacije startovati sa jednim igrackim kadrom koji ce biti jaci od svega do sada, i koji ce nam najzad dopustiti da citav potencijal nasih igraca upotrijebimo, umjesto da se valjamo sa nekim drugim formacijama koje su uvjek bile kritikovane.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Index . hr je gov.no od webstranice, svaki dan ima clankova koji samo imaju funkciju da provociraju.
Ali i da jeste istina da je Susic je ''pomolio'' u kapelici sigurno je to samo uradio u znak solidarnosti ostalim igracima i cijelom reprezentacijom.
Ali i da jeste istina da je Susic je ''pomolio'' u kapelici sigurno je to samo uradio u znak solidarnosti ostalim igracima i cijelom reprezentacijom.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Principatus
- Kontakt:
Prognosticiram sljedecih 5-10 stranica diskusije o tome sto se Pape pomolio u kapeli.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Izdajica ba 

Nikad neću zaboraviti situaciju iz naše baze u Sassuolu pored Bologne. Pored hotela je bila mala kapela i toliko nam je svima bila "vatra" nakon poraza od Nijemaca da je nakon te utakmice Safet Sušić, koji nema nikakve veze s katoličanstvom, došao pomoliti se za uspjeh reprezentacije. Svi su se došli pomoliti, od Piksija nadalje, jer smo toliko htjeli proći dalje i isprati taj poraz od Njemačke. Bojali smo se i htjeli da uspijemo.
Tomislav Ivković
Nista protiv ovog cina Safeta Susica, ali je vazno da se zna jer eto ja nisam znao za ovu situaciju.
Vidjet cemo hoce li mu toliko stati do pobjeda u kvalifikacijama !?
Tomislav Ivković
Nista protiv ovog cina Safeta Susica, ali je vazno da se zna jer eto ja nisam znao za ovu situaciju.
Vidjet cemo hoce li mu toliko stati do pobjeda u kvalifikacijama !?
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Nema veze gdje se molio Bogu, Bog je svuda oko nas hehe.
Samo nek' Pape ovako nastavi sa radom, rezultat ce doci.
Samo nek' Pape ovako nastavi sa radom, rezultat ce doci.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Pepe ako budes ovako postavljao taktiku u kvalifikacionim utakmica , tesko nama...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Do sada sam totalni kriticar Papeta zbog par stvari.
Ali stvari koje je dobro uradio je vise one menadzerse stvari maltene , kaparisanje Mujdze , Sudica ....
Isto tako ovo spominjanje Susica i te katedrale mi je smijesno. To je sve njegova privatna stvar , pa necemo sada dovoditi samo trenere koje Ceric odobri.
Mijesanje tih stvari u cisto fudbalsku problematiku mi je offirno.
Ali stvari koje je dobro uradio je vise one menadzerse stvari maltene , kaparisanje Mujdze , Sudica ....
Isto tako ovo spominjanje Susica i te katedrale mi je smijesno. To je sve njegova privatna stvar , pa necemo sada dovoditi samo trenere koje Ceric odobri.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Sta je, svi pozelili taktiku Barbarez na liberu ili da neki indijanci za koje niko nije cuo.Pa muda objesimo do zemlje dok luxemburgu ili farskim ostrvima zabijemo gol.A u utakmicama od velike vaznosti takvi zaigraju od prve minute. :roll:A takvih ih je bilo milion.Bosnier je napisao/la:Pepe ako budes ovako postavljao taktiku u kvalifikacionim utakmica , tesko nama...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne razumijem zasto pojedini navijaci Sarajeva brane Susica,mi kad ne bi boda osvojili u kvalifikacijama,oni bi svalili na igrace sve,samo da nije Susic kriv ccc.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Ruku na srce nisam ni od igrača vidio neko zalaganje. Mada je to opet Sušićeva greška.
Sacekaj kvalifikacije pa onda baljezgaj! Ako nakon utakmicu dvije bude onako kako vi ptice zlosutnice pisete onda vam se i ja pridruzujem.Do tada ne unosite nemir bez veze i pesimizam ne samo na ovoj temi nego i sire...bad_boy je napisao/la:Ne razumijem zasto pojedini navijaci Sarajeva brane Susica,mi kad ne bi boda osvojili u kvalifikacijama,oni bi svalili na igrace sve,samo da nije Susic kriv ccc.

Veze sa vezom,ima ih samo na ovom forumu koji ne boluju od klupskih obiljezja.Pa ne pljuju i ne se-ru po selektoru.bad_boy je napisao/la:Ne razumijem zasto pojedini navijaci Sarajeva brane Susica,mi kad ne bi boda osvojili u kvalifikacijama,oni bi svalili na igrace sve,samo da nije Susic kriv ccc.
Cova nije bio ni izabran a sranja su bila na sve strane.
Pametan konta da repka nije klub a za ove ostale manje vise.
P.S @suntu jeu da u ''pravu si Susic je kriv'' sto nije po dva mlazna gurno u paksu Msimovicu,Vedi i pojedinim.
I sto im je termin bio u ruzno vrijeme to jest odmora iako sve i jedna repka svijeta je imala u tom periodu barem dva tri meca.

Grdne rane.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
kimbo je napisao/la:Do sada sam totalni kriticar Papeta zbog par stvari.
To za katedralu hvala Bogu niko se normalan ovdje nije upecao. E to mu necu zamjeriti jer znam sta ovi koji to potenciraju zele. A ovo ostalo mogu reci da je bilo bolje da smo ga za skauta repke uzeli. Tu se jedino pokazo i svaka mu cast za to...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
MISLIM HALO!!!blue1987 je napisao/la:ono što me pravo nervira kod sušića je njegov "lako ćemo" i nezainteresovani stav. Pobogu čovječe pa trener si, pokaži malo inicijative, osjećanja, bilo čega. Ne tražim da bude ekscentrik kao the special one, ali mora malo pokazati zube ako želi da ga igrači uzimaju u obzir. Druga stvar je totalna nepripremljenost u taktičkom smislu, koja se vidjela na ove dvije utakmice. Čovjek još dođe na presicu i kaže kako NE ZNA NIŠTA o taktici Šveđana i Njemaca! MISLIM HALO!!!??? Trener si bolan ne bio, a ne obavljaš ni 5% zadataka svog posla! Taktika je danas u fudbalu ili put do uspjeha ili put do propasti. to svaki laik zna.
Ajde neka neko realno kaže bi li inter sa onom ekipom došao tamo gdje jeste, bi li izbacio barsu da nije bilo one "famozne" taktike?! Našoj reprezantaciji ne treba neki početnik, kao što je sušić. vremena do kvalifikacija je sve manje, i realno nam ne treba trener koji će u kvalifikacijama sticati prva prava iskustva.
Ne branim Susica niti to zelim, ali jesi li razmsljao da na ovim utakmicama koje su prijateljske, nije htio da razmislja o Njemackoj i Svedskoj taktici. Mozda je samo htio da gleda samo nase igrace i vidi ko moze a ko ne moze. MISIM HALO!!!

Za ove sto kazu da Susic nema iskustva pa nije podoban samo cu reci da ima iskustva vise nego Sliskovic, Barbarez i Amar Osim zajedno. Ima nekog razloga sto je radio u Francuskoj i Turskoj pa kako god. A neki bi forumasi upravo ove navdene vidjeli na mjestu selektora
Kapelicu i sicne stvari necu da komentarisem....nije fudbalska tema i nema potrebe da se peglamo oko toga.
Samo kazem, nemojte da osudjujemo covjeka kad nije ni krenuo sa radom, imam i ja drazih trenera od susica ali to nije razlog da njega pljujem. Sjetite se rijeke i irana sa cirom i opet je u kvalifikacijama bilo solidno. Mozda sa susicem bas bude jos bolje
FKS❤️1946
Ma...koji god trener da nas vodi ovdje će se naći 1000 stručnjaka koji postavljaju taktiku bolje od njega.Treba da se naviknemo na to ljudi 

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Ja nisam zadovoljan igrom koju je Susic postavio,7 golova u 2 tekme primili,bolji start Susic nije mogao pozelit
neki su za Susica ja NE,dokazao je se.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Budimo realni Susic je mozda samo pogrijesio sa kasnim izmjenama. Ipak mi smo jednu Njemacku drzali u dzepu u prvom poluvremenu, i jesmo imali malo srece kod one precke al' to je sastavni dio sporta.
Nasi igraci su bili na odmoru, i ovo nije najbolje sto mogu to se vidjelo prvo na Dzeki pa na svim ostalim igracima. Normalno je da nemaju fizicku spremu da izdrze protiv jedne Njemacke koja se vec duze vremena priprema za SP.
Ja sam siguran da cemo u kvalifikacijama biti pravi, i prvo mjesto je rezervisano za buducu fudbalsku silu u Evropi i svijetu.
Nasi igraci su bili na odmoru, i ovo nije najbolje sto mogu to se vidjelo prvo na Dzeki pa na svim ostalim igracima. Normalno je da nemaju fizicku spremu da izdrze protiv jedne Njemacke koja se vec duze vremena priprema za SP.
Ja sam siguran da cemo u kvalifikacijama biti pravi, i prvo mjesto je rezervisano za buducu fudbalsku silu u Evropi i svijetu.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
bparena je napisao/la:kimbo je napisao/la:Do sada sam totalni kriticar Papeta zbog par stvari.
To za katedralu hvala Bogu niko se normalan ovdje nije upecao. E to mu necu zamjeriti jer znam sta ovi koji to potenciraju zele. A ovo ostalo mogu reci da je bilo bolje da smo ga za skauta repke uzeli. Tu se jedino pokazo i svaka mu cast za to...
Nije katedrala, već kapela. To samo pokazuje kakav je karakter. Kako ga nigdje nije bilo ovih zadnjih godina jer mu nije trebalo, odmah je dotrčao i glumi patriotu kada treba peći zanat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.