OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
Nemora bit veća..Jedna za Apache a druga za gostujuće navijače a onu staru spustit do zemlje da stadion prima 3000 i nama netreba nista vise.. 

OFK Gradina Srebrenik
- badblueboylivno
- Kontakt:
Mogu vam nabavit broj Keme Aksemonta pa ga kontaktirajte..badblueboylivno je napisao/la:Odlično ova montažna izgleda, da je nama u Livnu jedna ovakva.

OFK Gradina Srebrenik
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma ja već neko vrijeme po forumima govorim o ovome, znatno se brže izgrade i efektnije su, pogotovo ako su manje i ako ispod neće biti klupskih prostorija ili poslovnih prostora - za to trebaš barem 10-15 redova, što je kapacitet 2000-3000, a cijena ode do neba. Rekao bih da je ovo jeftinije, jer nema velikih temelja, nema masivnih stupova od betona, idealno.
Hayley <3
- samo_lijevo
- Kontakt:
Koliki ce biti kapacitet stadion nakon postavljana stolica?
Ako je manji od 3000 kakav je dogovor sa savezom pa su vas pustili da igrate?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Okružit stadion ovakvim tribinama..Četiri strane,tribine po 4,5 redova,kapacitet bi bio nekih 3000..bio bi to idealan stadion za vecinu Premijer ligaša..a izgradnja stadiona bi trajala nekih mjesec dana..badblueboylivno je napisao/la:Ma ja već neko vrijeme po forumima govorim o ovome, znatno se brže izgrade i efektnije su, pogotovo ako su manje i ako ispod neće biti klupskih prostorija ili poslovnih prostora - za to trebaš barem 10-15 redova, što je kapacitet 2000-3000, a cijena ode do neba. Rekao bih da je ovo jeftinije, jer nema velikih temelja, nema masivnih stupova od betona, idealno.

OFK Gradina Srebrenik
- 7aprildomemoj
1200 stolica je postavljeno na postojeće tribine i još 200 na novoj tribini za gostujuće navijače. Za dogovor nemam pojmasamo_lijevo je napisao/la:Koliki ce biti kapacitet stadion nakon postavljana stolica?

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
- Interni moderator
- Kontakt:
neki deal mora bit jer u pravilniku stoji 3000 sjedecih mjesta7aprildomemoj je napisao/la:1200 stolica je postavljeno na postojeće tribine i još 200 na novoj tribini za gostujuće navijače. Za dogovor nemam pojmasamo_lijevo je napisao/la:Koliki ce biti kapacitet stadion nakon postavljana stolica?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Šta sve stoji u pravilniku..po tom pravilniku PL bi mogle igrat jedno 4 ekipe u državi..Mi smo gostima obezbijedili idealne uslove od svlačionice do tribine za gostujuće navijače..po meni je to najbitnije, da se gostima obezbijede idealni uslovi..staragarda je napisao/la:neki deal mora bit jer u pravilniku stoji 3000 sjedecih mjesta7aprildomemoj je napisao/la:1200 stolica je postavljeno na postojeće tribine i još 200 na novoj tribini za gostujuće navijače. Za dogovor nemam pojmasamo_lijevo je napisao/la:Koliki ce biti kapacitet stadion nakon postavljana stolica?
OFK Gradina Srebrenik
- 7aprildomemoj
Vala baš, šta Gabeli znači 3000 stolica kad selo nema toliko stanovnika 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- samo_lijevo
- Kontakt:
KAPACITET STADIONA
Minimalni kapacitet stadiona mora biti 3.000 (tri hiljade)
individualnih sjedišta. Kapacitet može biti ostvaren putem
jedne ili više tribina koje su djeljive u zasebne sektore.
U kapacitet stadiona se ne računaju sjedišta za VIP pozicije
i medije.
INDIVIDUALNA SJEDIŠTA
Individualna sjedišta /prema UEFA-inoj knjižici Bezbjednost i
sigurnost na stadionima/ moraju biti pričvršćena za pod,
razdvojena jedna od drugog, udobna (anatomski
oblikovana), numerisana i moraju imati naslon za leđa
minimalne visine 30 cm, mjereno sa leđne strane sjedišta
SMJEŠTAJ GOSTUJUĆIH NAVIJAČA
Najmanje 5% (pet posto) u odnosu na ukupni kapacitet
stadiona mora se staviti na raspolaganje gostujućim
navijačima u zasebnoj, odvojenoj zoni, sa odgovarajućim
bezbjedonosnim standardima (dovoljna udaljenost od
domaćih navijača, onemogućavanje fizičkog kontakta i sl.).
Ovaj kriterij je usaglašen sa čl. 10 Pravilnika o bezbjednosti
NS/FS BiH.
itd.
http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... %20BiH.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
PS. nemojte misliti da je meni nesto krivo i da zugam na vas,nego pitam cisto informativno ako neko zna da mi odgovori.
Minimalni kapacitet stadiona mora biti 3.000 (tri hiljade)
individualnih sjedišta. Kapacitet može biti ostvaren putem
jedne ili više tribina koje su djeljive u zasebne sektore.
U kapacitet stadiona se ne računaju sjedišta za VIP pozicije
i medije.
INDIVIDUALNA SJEDIŠTA
Individualna sjedišta /prema UEFA-inoj knjižici Bezbjednost i
sigurnost na stadionima/ moraju biti pričvršćena za pod,
razdvojena jedna od drugog, udobna (anatomski
oblikovana), numerisana i moraju imati naslon za leđa
minimalne visine 30 cm, mjereno sa leđne strane sjedišta
SMJEŠTAJ GOSTUJUĆIH NAVIJAČA
Najmanje 5% (pet posto) u odnosu na ukupni kapacitet
stadiona mora se staviti na raspolaganje gostujućim
navijačima u zasebnoj, odvojenoj zoni, sa odgovarajućim
bezbjedonosnim standardima (dovoljna udaljenost od
domaćih navijača, onemogućavanje fizičkog kontakta i sl.).
Ovaj kriterij je usaglašen sa čl. 10 Pravilnika o bezbjednosti
NS/FS BiH.
itd.
http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... %20BiH.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
PS. nemojte misliti da je meni nesto krivo i da zugam na vas,nego pitam cisto informativno ako neko zna da mi odgovori.
-
- Moderator
- Kontakt:
Utakmicu Gradina - Sarajevo (16.03 15h) prenositi će MOJA Tv.
@samolijevo
Pa da ne bi dolazilo do većih dugova kao u dosadašnjem dijelu, izašli su nam u susret. Kao što neko napisa Gabela 3000 mjesta a nikad neće biti toliko ljudi xD
Komisija je dva puta već bila i prezadovoljni su ljudi.. mislili su da se sa njima šalimo kad smo im rekli da ćemo napraviti tribinu i sve ovo uraditi xD
@samolijevo
Pa da ne bi dolazilo do većih dugova kao u dosadašnjem dijelu, izašli su nam u susret. Kao što neko napisa Gabela 3000 mjesta a nikad neće biti toliko ljudi xD
Komisija je dva puta već bila i prezadovoljni su ljudi.. mislili su da se sa njima šalimo kad smo im rekli da ćemo napraviti tribinu i sve ovo uraditi xD
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
kao sto neko gore napisa.nas savez gleda svima kroz prste i dok toga bude bilo nigdje nismo prispili.stadion zvijezde ima oko 2800 sjedecih mjesta sa naslonom.i opet je dobio licencu.mislim nama ne bi bio problem samo na onu malu tribinu postaviti jos 200 stolica.al nije to to ako treba 3000 neka tako bude.hrvati su postavili uslove broj stolica svlacionice semafor i reflektori i ko voli neka izvoli.za kratko vrijeme svi klubovi su ispunili sve uslove.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- samo_lijevo
- Kontakt:
Hvala na odgovoru.Benjo_AFC86 je napisao/la:Utakmicu Gradina - Sarajevo (16.03 15h) prenositi će MOJA Tv.
@samolijevo
-
- Moderator
- Kontakt:
EVO I ZVANIČNE POTVRDE. OSTATAK DOMAĆIH UTAKMICA U SREBRENIKU!

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Mogli bi mi i iznenaditi Olimpik
ajmo PLAVI
ajmo PLAVI
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- 7aprildomemoj
Sa igračem više i golom više doživit poraz je 

danas solidno odigrano ,mada smo se i prepali malo pobjede i dopustili olimpiku da uzme cjeli pljen,uglavnom nie lose..bice bolje..idemo dalje
-
- Moderator
- Kontakt:
SVAKA ČAST NAMA SREBRENIČANIMA!
OKO 300-400 NAS, DOĐE U TUZLU I NAVIJA, A I NEKIM DIJELOVIMA UTAKMICE (dosta puta) I ČITAVA TRIBINA SKANDIRA.. IAKO IMAMO 3 BODA SAMO BEZ POBJEDE!!!
Baš se pitam dal bi nečiji drugi navijači ovako pratili, nema pobjede i nema nikog na tribini onda.. šta bi tek bilo da pobjeđujemo mi
OKO 300-400 NAS, DOĐE U TUZLU I NAVIJA, A I NEKIM DIJELOVIMA UTAKMICE (dosta puta) I ČITAVA TRIBINA SKANDIRA.. IAKO IMAMO 3 BODA SAMO BEZ POBJEDE!!!
Baš se pitam dal bi nečiji drugi navijači ovako pratili, nema pobjede i nema nikog na tribini onda.. šta bi tek bilo da pobjeđujemo mi

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Slazem se ali i veceg primitivizma nije vidjeno,narocito kada je u pitanju psovanje grada Sarajeva.
Probajte ponoviti svoj repertoar uvreda za Sarajevo kada vam dodju horde i manijaci
Probajte ponoviti svoj repertoar uvreda za Sarajevo kada vam dodju horde i manijaci

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.