Čestitamo pobedu FK SARAJEVU a mi cemo tricu potraziti u slijedecem kolu.Cestitke za nogometase Olimpika i Sarajeva i tako je to u nogometu----IDEMO DALJECoDe je napisao/la:Gdje , su vam VUKOVI Veceras![]()
![]()
Pa uglavnom je regularniji nego vasEdinTM87 je napisao/la:A i onaj levat sta je fulio, mogo birat ugao, a on posredini i pogodi golmana u nogu, onda penal (zna se sta mislim, al necu nista da pricam), onda su skroz pali, ugl. nije los olimpic, mogao bi se boriti sa za 4. mjesto
hoces da ga ja ofarbam? ;Padmin je napisao/la:crno-bijela?
da nema neko u boji?
To je bolan bilo sve u cilju razvoja sporta, al ovaj put borilackih vjerstina jedan je nijaz gracicmirzza je napisao/la:Sta je ovo, napad na poluvremenu tekme sa UNIS-om, intervenisala i policija, izgleda vucovi malo nervozni nakon 0-0 na poluvremenu a?
Bas me interesuje sta ce herbion i comp napisati na ovaj primitivan cin velikih sportista iz olimpica.
Kontali oni da se Unis nece oglasiti,al PRC herbione,sad kad NG zaglavi u zatvorpile87 je napisao/la:To je bolan bilo sve u cilju razvoja sporta, al ovaj put borilackih vjerstina jedan je nijaz gracicmirzza je napisao/la:Sta je ovo, napad na poluvremenu tekme sa UNIS-om, intervenisala i policija, izgleda vucovi malo nervozni nakon 0-0 na poluvremenu a?
Bas me interesuje sta ce herbion i comp napisati na ovaj primitivan cin velikih sportista iz olimpica.
ne samo UNIS nego i VRATNIK,VRBANJUŠA,HRID,POFALIĆKI,SAOBRAĆAJAC,GP BOSNA.....su klubovi za ove jadove,mirzza je napisao/la:UNIS je za Olimpic klub. Mislili se na njima izivljavati, sramota!
šta se desava sa vama,pa odmah udaraj po Olimpicu i našem prijesedniku,,,,,mirzza je napisao/la:UNIS je za Olimpic klub. Mislili se na njima izivljavati, sramota!
Desavale su se i mnogo gore stvari od ovoga u drugim klubovima a vi odmah UDARATE na ovom forumu po nasem prijesedniku i nasem klubu,,,,,pile87 je napisao/la:To je bolan bilo sve u cilju razvoja sporta, al ovaj put borilackih vjerstina jedan je nijaz gracicmirzza je napisao/la:Sta je ovo, napad na poluvremenu tekme sa UNIS-om, intervenisala i policija, izgleda vucovi malo nervozni nakon 0-0 na poluvremenu a?
Hajde reci koje stvari?pabizo je napisao/la:Desavale su se i mnogo gore stvari od ovoga u drugim klubovima a vi odmah UDARATE na ovom forumu po nasem prijesedniku i nasem klubu,,,,,
Pa sta je CRNI GAVRANE sa tobom jedva cekas da ružis Olimpic---nemoj bolan tako jer nije lijepogavran je napisao/la:ne samo UNIS nego i VRATNIK,VRBANJUŠA,HRID,POFALIĆKI,SAOBRAĆAJAC,GP BOSNA.....su klubovi za ove jadove,mirzza je napisao/la:UNIS je za Olimpic klub. Mislili se na njima izivljavati, sramota!
(nek se ne naljute ako sam koji SA klub izostavio)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.