i ja sam, lani 4.mjesto, ove godine barem korak višeTracy3McGrady je napisao/la:Onako reda radi da dignem temu gdje pripada, jos malo pa idemo ponovo, zazelio sam se.
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
moze li se u ovu ligu jos prijaviti tim neki ili je sve popunjeno, da vam pokazem kako se vodi klub na pravi nacin, slabo vi to radite cim je ekipa koju vodi drug carlo prvak 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
pocetnicka srecaLenBias je napisao/la:moze li se u ovu ligu jos prijaviti tim neki ili je sve popunjeno, da vam pokazem kako se vodi klub na pravi nacin, slabo vi to radite cim je ekipa koju vodi drug carlo prvak
da mi se nekako samo domoci wojtersa i tristana, proharao bi ligom, momci treniraju ovo ljeto samo tako
nema potpisa
- adriano_leite
- Kontakt:
Moras li uvijek pisati o njima? Zbog cega imas tu potrebu?Admir_Sa je napisao/la:pocetnicka srecaLenBias je napisao/la:moze li se u ovu ligu jos prijaviti tim neki ili je sve popunjeno, da vam pokazem kako se vodi klub na pravi nacin, slabo vi to radite cim je ekipa koju vodi drug carlo prvak![]()
da mi se nekako samo domoci wojtersa i tristana, proharao bi ligom, momci treniraju ovo ljeto samo tako
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
ubi ova vrelina, nema posla pa mi dosadnoadriano_leite je napisao/la:Moras li uvijek pisati o njima? Zbog cega imas tu potrebu?Admir_Sa je napisao/la:pocetnicka srecaLenBias je napisao/la:moze li se u ovu ligu jos prijaviti tim neki ili je sve popunjeno, da vam pokazem kako se vodi klub na pravi nacin, slabo vi to radite cim je ekipa koju vodi drug carlo prvak![]()
nema potpisa
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Trebalo bi se naci jedno mjesto za tebe, ne vjerujem da ce se opet svi isti prijaviti, ali eto, prati nas i javi se ponekad da vidim da mogu racunati na tebe.LenBias je napisao/la:moze li se u ovu ligu jos prijaviti tim neki ili je sve popunjeno, da vam pokazem kako se vodi klub na pravi nacin, slabo vi to radite cim je ekipa koju vodi drug carlo prvak
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja se prijavljujem da cu nastaviti igrati (nemoj zaboraviti odmah mi Irvinga dodijeliti u prvom krugu, jer mi je nepravedno oteto to pravo koje je bilo dogovoreno, inace u Strazburu cu se zalitiTracy3McGrady je napisao/la:Trebalo bi se naci jedno mjesto za tebe, ne vjerujem da ce se opet svi isti prijaviti, ali eto, prati nas i javi se ponekad da vidim da mogu racunati na tebe.LenBias je napisao/la:moze li se u ovu ligu jos prijaviti tim neki ili je sve popunjeno, da vam pokazem kako se vodi klub na pravi nacin, slabo vi to radite cim je ekipa koju vodi drug carlo prvak
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
cuj dogovoreni igraci, hocu i ja jamesa i wadea 
- adriano_leite
- Kontakt:
Nisu dogovoreni igraci, nego je bilo dogovoreno da se ostavi po jedan igrac iz prosle sezone u narednoj sezoni. Ja sam dao Duranta i jos par igraca za Irvinga i jos par igraca, pa je zbog toga rekao komesar lige da mi ostaje Irving, jer sam fakat dao mnogo toga za njega, racunajuci na to da ce se ostavljati igrac za sljedecu sezonu.LenBias je napisao/la:cuj dogovoreni igraci, hocu i ja jamesa i wadea
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Moram odgovoriti na ovu provokacijuLenBias je napisao/la:moze li se u ovu ligu jos prijaviti tim neki ili je sve popunjeno, da vam pokazem kako se vodi klub na pravi nacin, slabo vi to radite cim je ekipa koju vodi drug carlo prvak
Džaba ti drug, moraš poznavati biznis (i košarku naravno) i tradeovati pametno. Sastavi ti bolji tim, svaka čast
Samo su James, Felton i Collison (kojeg sam tradeovao pa ga vratio kasnije ponovo) draftovani pa ti vidi

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ako prihvatiš ostatak rostera Heata s njima meni ne smeta,izuzev Bosha.LenBias je napisao/la:cuj dogovoreni igraci, hocu i ja jamesa i wadea
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nije to u pitanju, ali drago mi je da si aktivanLenBias je napisao/la:cuj dogovoreni igraci, hocu i ja jamesa i wadea
Osma kralju ne brini
@carlo, onakav tim vise nikad neces imati ja ti (kao komesar
Anfernee "Penny" Hardaway #1
I Greivis bi da igra.Vratiće se za nekih 11-12 dana.
Poručuje vam da ste jadni jer ste iza Carla bili.
Poručuje vam da ste jadni jer ste iza Carla bili.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- majestic24
- Kontakt:
nemojte zaboraviti na mene kad pocne liga
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nadam se da ce bivsi komesar imati mjesta i ovaj put 
mogu bolje zatvorenih ociju klikajuci po misu lijevom nogomCarlo je napisao/la:Moram odgovoriti na ovu provokacijuLenBias je napisao/la:moze li se u ovu ligu jos prijaviti tim neki ili je sve popunjeno, da vam pokazem kako se vodi klub na pravi nacin, slabo vi to radite cim je ekipa koju vodi drug carlo prvak![]()
Džaba ti drug, moraš poznavati biznis (i košarku naravno) i tradeovati pametno. Sastavi ti bolji tim, svaka čast![]()
Samo su James, Felton i Collison (kojeg sam tradeovao pa ga vratio kasnije ponovo) draftovani pa ti vidi
salu sada na stranu, koliko maksimalno timova moze biti, kao u pravoj nba ili je ovo nesto kao fudbalska liga sa kosarkaskim igracima sto znaci vikendom jedna utakmica? moze li neko objasniti u kratkim crtama sto jednostavnije i jasnije
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za tebe nema mjesta, koliko god timova bude
@Tracy, računaj i na mene opet
@Tracy, računaj i na mene opet
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Sportfanatik
- Kontakt:
Heat United se prijavljuje
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
e moj druže, biznis je opaka stvarTracy3McGrady je napisao/la: @carlo, onakav tim vise nikad neces imati ja ti (kao komesar![]()
) garantujem
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.